Convert static html website joomla templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 convert static html website joomla template tugasan ditemui, harga dalam USD

    Website Penerimaan Peserta Didik Baru (PPDB) untuk sekolah

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    14 bida

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer samp...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    ushdkdbdbdjdndbdjdndjdndjfjfnfnfkfnfnfmfm

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    12 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    10 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $1783 (Avg Bid)
    $1783 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    4 bida

    Laman web jabatan pendidikan

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    7 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk pekerjaan hosting, upload dll.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    1 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil...Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek in hiring of data entry contractor to convert pdf files to word documents via manually typing. I will send you the pdf formated text.rn In this project you convert pdf (****20 lac pages of word.1000 word type each page) to a word document.rn Info about text: rn* conversion difficulty level: medium rn* text does not have images - only text apa cuma data pdf... yang harus saya ketik kembali,,, ke word atau apa... mhn maf menggang...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 - $15
    $15 - $15
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $748 (Avg Bid)
    $748 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    1. install ioncube 2. install webmail 3. Copy magento site 4. Install varnish static cache

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    11 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    10 bida

    Saya membutuhkan desainer web utk custom OJS template (Edit CSS)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    1 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $6 - $12 / hr
    $6 - $12 / hr
    0 bida

    membuat template blog komersial

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3197 (Avg Bid)
    $3197 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $732 (Avg Bid)
    $732 Avg Bida
    4 bida

    membuat komponent pengaduan untuk cms joomla. agar bisa mengisi form aduan, dan dibalas oleh pembelas. dengan notifikasi email. dan yang sudah dibalas mampu di pubilkasikan ke public. seperti website ini

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm mana?

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $841 (Avg Bid)
    $841 Avg Bida
    3 bida

    ...equipment/components. Both interfaces will share a common on-device database of the equipment/components with their properties. After the user has collected information during a building walk-through, the app will provide the option to export the data and media for use in other software applications. The export capability will be the paid feature of the app. Core Features: Floor Plan Interface (imported static PDF background, resizable/rotatable equipment elements) Diagram Interface (includes dynamic component re-positioning based component interconnections) In-app “Smart Capture” photo & OCR capability (with flow for user to crop photos and review post-processing results to source photo as part of data validation) Export/Import to CSV-like file type (example fil...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    3 bida

    Hi there, We have an existing PHP Yii2 application which has a login etc. However we are building a parallel React application. Our requirement is that when someone logs into the Yii2 application, it also logs into the React app which can be hosted on the same dom...application. Our requirement is that when someone logs into the Yii2 application, it also logs into the React app which can be hosted on the same domain. If logout happens in the React app then it logs out from the Yii2 application as well. Second part is that Google, Facebook and Linkedin Auth may be connected as well for social login. The application can be built standalone with a Yii2 advanced template and a React App with Redux. We may then refer to it and integrate it into our application with your assistanc...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    I'm in search of a seasoned transcriber to convert less than 10 audio files into text documents. The ideal candidate should have prior experience in transcription services, demonstrating the capacity to decipher different accents and dialects. Requirements: - Convert audio into written texts accurately. - Ensure grammatically correct transcriptions. Ideal Skills: - Excellent listening skills. - Strong language and grammar knowledge. - Fast typing speed. - Patience and attention to details. In your application, please provide evidence of your experience in transcription service. Your history of past projects will be our main criteria for selection.

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for an expert in Software as a Service (SaaS) who possesses extensive knowledge in TypeScript, , Node.js, and NoSQL databases such as Redis. (General) Key Tasks: • Use and implement open source SaaS platform and configure sub-domains and custom domains. • Refine and enhance my existing Domain template to work with SaaS. • Integrate Amazon Payment Services • Successfully deploy the platform on Amazon Web Services (AWS). Ideal Skills & Experience: • Proven experience with SaaS platforms • Proficiency with TypeScript, , Node.js, and NoSQL (Redis) • Experience integrating Amazon Payment Services • Experience in deploying projects on AWS cloud.

    $533 (Avg Bid)
    $533 Avg Bida
    47 bida

    Hi Bhawan, I am hoping you may be able to do this update quite urgently. My client would like to launch next week with these EDM and we are not able to replicate what he is after with the current ClassicPLUS+ templates. Here is the brief:

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a highly skilled Figma specialist to convert an illustrator file to Figma. All set up done. Need to have a strong understanding of illustrator and Figma and be locally based.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    24 bida

    I have a website which is already built and looks good in terms of design but it is mostly static and needs an an upgrade in terms of design through animation/effects and some design elements.

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    22 bida

    I need an animator to turn my 2 static images into cute 2D animations. The purpose of the animations will be to include as the header for a marketing email and as a social media post. Easter egg Is it possible to make the wrapper come away from the number 1? For email 600 x 400 GIF For social 1000 x 1000 mp4 Pineapples Make the pineapples dance in and out. For email 600 x 400 GIF For social 1000 x 1000 mp4 I have attached the original images that should be used.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    46 bida