Create a logo for a small street restaraunt logo the name of the restaraunt ispekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    613,910 create a logo for a small street restaraunt logo the name of the restaraunt is tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1825 Avg Bida
    24 bida
    photo editing Tamat left

    berhampur hatiband street IVP 16 ganjam Odisa 760002

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Menggambar dengan CorelDRAW untuk membuat wallpaper.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mengambil tawaran dan menyelesaikan sesuai kesepakatan antara A dan B.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Demo Setup

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    35 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $985 (Avg Bid)
    $985 Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $983 (Avg Bid)
    $983 Avg Bida
    2 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan orang untuk buat anota kaki utk kertas projek saya.. Tajuk kertas projek: "Rawatan moden infertiliti dan hukum" Footnote yang diperlukan ialah: 1) Kaedah rawatan kemandulan(infertiliti). perlukan footnote yang related kepada content. Boleh rujuk di [log masuk untuk melihat URL] atau website diiktiraf isikandungan seperti website hospital dan sebagainya. PERLUKAN UR...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    make a website ffor my business

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    10 bida

    make a website ffor my business tufytkdftfjghjkhhjvzxlghdluhdfgculkhfsjahushdfuhsDfkhsakjdhfhsdflahfdlgkgfakgsdflkgsdkfgasdlkfggdfgjsDAFKGJagjksfkgafx

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    1 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1920 (Avg Bid)
    $1920 Avg Bida
    3 bida
    Create a Video Tamat left

    tentang video hari guru. untuk filem pendek

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat rekabentuk grafik ,membina laman web ,membina blog ,copying ,menaip ,microsoft office [log masuk untuk melihat URL], dan lain-lain..

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    You will need to create a paragraph about why imperialism is the main cause of WW1, I already have a graphic organizer ready for you to help you write the paragraph. You will need to include evidence from Part A which I will attach, Part A has 6 documents you can choose any document and provide evidence to prove your answer. If you scroll down to the last you will find the graphic organizer everyt...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    22 bida

    I need to set up 3 Windows 10 PC's on a Windows 2016 Domain to always always display the same Username when the PC is started. The PC's have several Users but I want the main designated user to always be displayed on the screen when the PC is started or restarted.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I need this flyer in PSD Photoshop without the text. and also, can you make more attractive? I attaché to you the flyers front and back needs to be 740x1600. the pictures, like lungs, need s to fit on the flyer. I don t want the text, i will write afterwards

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    29 bida

    I need a sticky navigation bar with scrollspy js it should be responsive and mobile friendly. For a woocommerce site. For this site [log masuk untuk melihat URL]

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    28 bida

    create my website as we discussed and shared requirements so far

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    21 bida

    I need some graphic design. on it would like 2 custom builds on the flyer. our logo and contact details. Custom Built Gaming PCS From $500 Custom Pcs Built To Individual Requirements Used and New Parts Available Gaming Peripherals and Upgrades

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    56 bida

    Hi there, I am looking for someone who can create a cool, modern, trendy logo for our ghost kitchen food brand called: Cheesy Noods. It's a fun brand focused on mac&cheese and the play on words of "nudes". I'm looking for the font to look like noodles and for there to be cheese dripping off of all of the letters. I have attached a sample letter that I found on the internet....

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    78 bida
    644 Main Street 6 hari left

    I need a grading and utility plot plan for new construction of a two bedroom garage apartment. I have a survey already done. Just need the next step done to submit to the Building Department for my permits.

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    6 bida

    We are a marketing agency and we are currently looking for a Graphic Designer to create a fresh brand identity/image to a client. What we need is someone to sensibly give a new brand identity/image the company, and apply the new branding on merchandise, online etc giving the brand a holistic and a striking new brand identity online and offline.

    $2337 (Avg Bid)
    $2337 Avg Bida
    56 bida
    Trophy icon homeless cash app junkie 6 hari left

    there are homeless people on the the corner of a busy street there is one woman asian eyes with braids long nails with a gucci onsie she has long beautiful eyelashes she has her hand up hold her cell phone with the cash app light from her cell phone there are men and women walking by

    $40 (Avg Bid)
    $40
    0 penyertaan

    write an article about miscarriage during pregnancy for my website

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    14 bida

    Create a Squeeze page/popup on our landing page . see attached You will create the Squeze page based on our specs This is simple job Budget $40 $45 We will have many more like this to test Please follow our specs See attached all info Project Squeeze See attached design specs . very simple . you can do in 2-3 hours for sure We will give the text for that image The Squeeze page...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    11 bida

    Create a dynamic stack barchart using [log masuk untuk melihat URL] on an existing website built using codeigniter. Database is on SQL Management studio.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    6 bida