Create a sql database and create a simple but good looking website where i can access and query the databasepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    451,721 create a sql database and create a simple but good looking website where i can access and query the database tugasan ditemui, harga dalam USD

    ...berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat. Sekian, Terima Kasih, The Appen Global Team...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda m...pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    Hello, the Plugin is working fine, but if the customer entered the wrong data and try again he will get duplicate transaction as the payment gateway saying that we need to generate new transaction id each try. Documentation for the payment gateway [log masuk untuk melihat URL] the Platform WooCommerce (WodPress)

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    24 bida

    I need you to write some articles.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    21 bida

    We are looking WordPress administrator to setup WordPress with following features • Home • About Us • How it works • My Account Control Panel for Model • My Account Control Panel for customer • Model create their profile • Search • Advance Search • Model • Model Information • Submit Request by Customer • Accept or decline by...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need a logo designed.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    42 bida

    He will do some changes at my website. It is simple work. Please send me your offers. Thank you.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    22 bida

    ok i have this app [log masuk untuk melihat URL] i want to make like it feature exactlly no more no less plus i have this app differnt design and php -laravel API NOW I JUST ALSO WANT TO BE TWO USERS 1-CLIENT 2-SERVICE DELVER now i have already UI/UX design and API same feature plus two users so that it

    $805 (Avg Bid)
    $805 Avg Bida
    45 bida

    We are a technology company in Atlanta, Georgia, seeking a fluent speakers for help with a project that involves translating information on driving/boating licenses and insurance policies submitted by platform users, as well as contacting the relative issuing authorities by phone or email to verify the legitimacy and valid standing of the cre...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    ...servicenow integration with psql. May be through aws lambda or any other best way that you suggest. Acceptance criteria If ticket is opened with sql file attached and got approved it should trigger changes to psql database so Just to be clear Servicenow ==> lambda ==> psql ==> return result to servicenow comment section...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Hello, I'm looking for a PHP Developer who knows: 1. PHP/ PHP Framework 2. Docker 3. Mysql & Mongo 4. Connect Mysql Workbench and Docker Also, please include 'I can teach' to assure that you are not a bot.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    22 bida

    via jenkins i need the codes to push as a docker image to the aws ecs cluster

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    I want design similar to [log masuk untuk melihat URL] for my social site. Only experienced designer with some samples to discuss.

    $1145 (Avg Bid)
    $1145 Avg Bida
    18 bida

    ...servicenow integration with psql. May be through aws lambda or any other best way that you suggest. Acceptance criteria If ticket is opened with sql file attached and got approved it should trigger changes to psql database so Just to be clear Servicenow ==> lambda ==> psql ==> return result to servicenow comment section...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Looking for expert in google cloud expert, Dataproc and python

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    3 bida

    I am owner of a website solution (but did not program it). For the first time I want to host it by myself. I made it run to a certain point, but the following things are missing: - I want to host the solution two times (duplicates), reachable on different ports. They have slight differences but use the...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    29 bida

    ...generate invoices for clients - Simple and professional looking website template - Full secure website on SSL - Companies can register to start create invoices for clients, account only activates after accepted by admin - Company accounts can add also affliates (companies) to earn some % from there client invoices, a bonus system w...

    $1539 (Avg Bid)
    $1539 Avg Bida
    43 bida

    You need to write on multiple niches on daily basis . Criteria of selection :- Quality 100% uniqueness No Grammatical Error Writing Style Payment on monthly basis*

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    33 bida

    i have an a story board for donation how the syryan people are struggle as a refugee some thing like this is video about 40 min and we are looking for expert drawer

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    17 bida

    I am looking for someone who has good knowledge of html, css, sass and javascript. looking for long term but first I will give a paid test job. Freshers do apply. please don't bid with bots... I want someone that can work with the provided guidelines.. He should be well learner.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    26 bida

    I have set everything, I am getting the intranet but not the internet, not sure what I am doing wrong.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    6 bida

    I need someone reliable who can help me build front end designs. it's fine if you are not so expert, just need someone who is willing to learn more and can produce quality work and work with guidelines given. Fr

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    We are the owner of Ohanah extension for Joomla. Currently, Ohanah is using JoomlaTools framework in version 3.2.2 and is also using old and obsolete framework installer. We need the framework update to the latest available version. This needs to be done in a way so we can update the framework in the future without too many changes in...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    9 bida

    Hello, I need help building my website pages using Divi. The applicant must be based in the UK. This work needs to be completed as soon as possible. I don’t need someone to do it but to show me how to use Divi. Thank you! Katie

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida
    A small nodejs script 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a small nodejs script which will be used to extract/parse Data from a file(pdf,docx) and then save into A database preferably mongodb . Note: it should store Data in DB so that we can query it e.g search for it .

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida