Create logo on the webpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    470,112 create logo on the web tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Menggambar dengan CorelDRAW untuk membuat wallpaper.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mengambil tawaran dan menyelesaikan sesuai kesepakatan antara A dan B.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Demo Setup

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    35 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $985 (Avg Bid)
    $985 Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $983 (Avg Bid)
    $983 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan orang untuk buat anota kaki utk kertas projek saya.. Tajuk kertas projek: "Rawatan moden infertiliti dan hukum" Footnote yang diperlukan ialah: 1) Kaedah rawatan kemandulan(infertiliti). perlukan footnote yang related kepada content. Boleh rujuk di [log masuk untuk melihat URL] atau website diiktiraf isikandungan seperti website hospital dan sebagainya. PERLUKAN UR...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1920 (Avg Bid)
    $1920 Avg Bida
    3 bida
    Create a Video Tamat left

    tentang video hari guru. untuk filem pendek

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I would like to create a 3D aerial view of Tesla Gigafactory Nevada. I have building pictures and would just like the exterior of the building and parking lot.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    Task: Implement IPython Notebook that reads 3 PowerPoint shapes and 1 XML-File to create a new PowerPoint Slide saved on disk using the python-pptx library Description: ● The task for the Python coding is to save a PowerPoint (pptx) file on a disk using the “python-pptx” library. ● The resultant pptx-file should have the content (formatted text) being populated from the XML-File (to b...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida
    Create brand 6 hari left
    DISAHKAN

    Want brand identity: Name, logo, business card, packaging, labels, colours, brand guide, brand colours, brand tone of voice

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    14 bida

    I haev access to SEM Rush would like to know more in depth how to pull out keyword research, short, medium and long tail, competitor analysis, the best keyword for blog article writing etcNEed this done asp

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    8 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Sulit Peraduan Teratas

    looking for some to create a logo for my business

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    46 bida

    We are a yoga, barre and pilates studio looking for someone to design some promotional material for posting onto facebook and instagram. The promotion is a member of the month that is sponsored by Flannerys You only need to use 1 of the Flannerys logo. Our colour palate is grey, soft green and pink (have a look at our website [log masuk untuk melihat URL] we require 2 x images 1 banner sized fi...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    23 bida

    We need to create a logo for my company "Michelle's Closet". My company sells clothing accessories. You can see the website at [log masuk untuk melihat URL] and the Instagram page at [log masuk untuk melihat URL] This logo needs to be versatile and unique. Something that will fit the aesthetics of both the website and the Instagram page. It will also be used on our marketing materi...

    $100 (Avg Bid)
    Sulit
    $100
    34 penyertaan

    We are trying to create a animated video which will help attract investors to help raise funds for a new construction building which will serve as a new mosque for the local community members. We have the entire sales pitch written down, we need someone to provide the visuals to match the script. Script is attached.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Create a logo 2 hari left

    I have a WhatsApp group for people to gather and share prayers. I would like to have a logo created. The name of the group is called Safe Space Network of Prayer. Attached is a flyer I created for our launch on February 20th

    $11 (Avg Bid)
    Dijamin
    $11
    8 penyertaan
    Trophy icon Create my business logo 6 hari left

    I do Credit Repair consulting, my business is called “Valley Credit Repair”

    $50 (Avg Bid)
    $50
    78 penyertaan

    I require an animated video to demonstrate how our 'student bus pass' system works; basically children tapping their cards as they enter a school bus and mum receiving a message on her smartphone. More details to the successful bidder. The video will need background music but no voice-over, and will be embedded into a web page. This is a current (non-related) video that sets the standar...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    25 bida

    I'm looking for a simple hand-drawn autograph that can be scaled to any size for a female artist, think pop/dance star. [log masuk untuk melihat URL] The artist is a virtual influencer named Mikirah Muse. You can view the photo below to get an idea. This isn't going to be used as a logo so it shouldn't be too logo-like, Just a signature to use for "signed" merchandise su...

    $31 (Avg Bid)
    $31
    21 penyertaan

    Analisi SEO approfondita per determinare categorie e sottocategorie e creare il diagramma di flusso o la mappa concettuale di un menù strutturato "a silo" con tre categorie di base per un sito di informazione scientifica in lingua spagnola e italiana. (IT) Análisis SEO en profundidad para determinar categorías y subcategorías y crear el diagrama de flujo o ma...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    14 bida

    I can provide the files I just need the work doing and the html template sending back to me with the correct code so I can get started doing them myself next time. Its to create a simple sales funnel similar to this link but with my own video and links. [log masuk untuk melihat URL]

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    21 bida

    Hello, I have installed wordpress theme in my website, it need the following tasks: 1- css customization in theme - export theme so i can install it in other website. 2- form create using bookly plugin: [log masuk untuk melihat URL] 3- popup create using ninja popup or any plugin you prefer. 4- integrate the users in wordpress from the bookly plugin to be exported into another website (react nat...

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    31 bida
    create a app -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, my name is Louis. I want to create a mobile app. Please contact me for more details. I speak Spanish and french. Salut, je m'appelle Louis. Je souhaite créer une application mobile. Contactez moi pour plus de détails. Je parle espagnol et anglais. Hola, mi nombre es Louis. Quiero crear una aplicación móvil. Por favor contactame para más detalles. Habl...

    $834 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $834 Avg Bida
    24 bida

    In Time-Thought Exercise #3 one of the options was to ponder your reaction to an old building/a ruin you have seen. Choose an old building (or old/ancient city, etc.) that you have seen or visited. Use an appropriate mix of specifics and abstraction to convey the “time” resonance of such. Don’t go overboard in lush/impressionistic description! The purpose is to be analytical&mdas...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    build a simple app that scan the national card id and show back his information like name ,date of birth , location NOTE1: the app is not QRCODE or OCR scan it's card id reader link it with the backend AND data base NOTE2: the card id must be first saved in the backend so that when the admin scan the id it will show back his information NOTE3: THE APP WILL SCAN ONLY THE ID NUMBER AND SHOW B...

    $211 (Avg Bid)
    $211 Avg Bida
    7 bida