Create oracle script sql serverpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    425,796 create oracle script sql server tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida
    $286 Avg Bida
    18 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    template sesuai kengingan anda

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    4 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $896 (Avg Bid)
    $896 Avg Bida
    6 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1866 (Avg Bid)
    $1866 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Buen día busco un programador con solidos conocimientos en sql server y visual studio ya que en la universidad para el curso de desarrollo me estan pidiendo un proyecto con base de datos en sql server y que este se realice en MVC WEB API con su respectivo MODEL, es importante mencionar que todo se puede hacer Entitiy Framework para que sea mas facil y practico, así mismo se debe crea...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    4 bida
    Youtube script -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I’m looking for a script writer for a YouTube video . 5-8 minutes video set up . Topic provided also I’ll answer any questions and guide along the way .

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida

    ABOUT THIS GIG: Help me build a website publishing data from SQL using [log masuk untuk melihat URL] framework Blazor. using C#. In your response I will expect to see what extensions you will use for CRUD or any other dependencies. Each webform will need to have several SEARCH criteria and provide the ADMINISTRATOR with CRUD functionality so that the tables can be maintained. There will be aro...

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    11 bida

    We are looking for someone to deliver the following code for integration into our application. Project: PHP IMAP Solution GMail / Office365 / Generic IMAP Architecture: PHP 7.+ / MySQL Outline: A user can elect to authenticate using OAuth for Gmail / Office365 or enter their IMAP details into a form. These credentials are stored and used both interactively and non-interactively to facilitate m...

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    10 bida

    I need someone that can listen closely and understand my needs and produce high quality marketing materials for distribution to potential clients. Easy as that!!! Contact me for more details.

    $150 (Avg Bid)
    $150
    0 penyertaan

    Need nice discord bot server for discord

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    3 bida

    we are team of 18 employs , we have completed many small and mid level projects, we are in search for new projects, [log masuk untuk melihat URL] is our website visit once to know who we are and what we do . please let me know if you are available to work to gather and bring new projects. We are mainly foucsing on web development projects our team is technically very sound in html,css,sql,php a...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello! We require a freelancer to help us build databases of all the local restaurants in 10+ cities in Canada. The freelancer will be required to utilizing some type of software to automate the collection of data from Yelp as a data source. We will be collecting various fields from this page including name, address, rating, # of reviews, pricepoint, telephone number, neighbourhood, etc.. In addi...

    $2731 (Avg Bid)
    $2731 Avg Bida
    51 bida
    Quickbooks Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Exp level 5-7 Yrs Extensive experience in QuickBooks integration Experience in the repair database with Quickbooks system Familiarity with QuickBooks Online and QuickBooks Desktop, multiple versions Foremost - Advanced SQL database experience, so you can fully understand tables and business logic/ More importantly - proper TSQL so we do not impact the Database Server. API Development experience ne...

    $47 / hr (Avg Bid)
    $47 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need my website re-configured.I need you to design my personal website.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    3 bida

    We have had a dedicated plesk server for years that is barely used but has a good bit of legacy data and older websites we want to keep up so we are moving them to a shared host and need them migrated.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    12 bida

    I need a logo created for a pizza brand we are working with. To help I have added a couple of examples and a AI file which we can use as the basis. Its important we have the logo in both image / text full size and also side by side (i.e for web site header) Logo should work on any background so outline important, and use black, red and white

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    52 bida
    Create a logo 6 hari left

    I need a logo for a construction type company. The name of the business is "Super Handyman". I want the logo designed small enough to be able to create my business cards with. I've attached a sample of the picture I want or if you can design something very similar that will be fine too.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    89 bida

    Today i need to restart the windows server 2016, and when come back, nobody access the folders shared anymore! this is the errors: windows canot access [log masuk untuk melihat URL] or windows canot access NAMESERVER some number codes errors: 0x80070035 0x80004005 tests make it: Ping server : OK CHECKED AND WORKS FINE Shared folders option: TURN ON AND WORKS FINE DNS SERVICE: Works fin...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    This project requires the implementation of a new database and scripts that will import data from a CSV file to a database that you will build. All databases will contain a primary key with a one to many DB structure. 1 main DB will contain the primary key and other information, that if changed should mirror the change to derivative DBs. Scripts will perform functions such as Lookups, DB creati...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    23 bida

    Message of invalid login name or password primavera p6

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I have a project to read, understand and gain knowledge by reading the book "Leading Change" by John P.Kotter. I need help with anyone who has exceptional reading skills and create a document which explains about the author and what he is tying to explain in the book. Also I need to a power point presentation which will help me present it to my team at my workplace. I have also attached ...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    HI I have a centos server and getting issues with emails emails were working in starting but a few days ago emails not working (not receiving sent email from my server) need to work remotely thanks

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need someone to create a C program that will allow business employees to chat to run on a server.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Today i need to restart the windows server 2016, and when they come back, nobody access the folders shared anymore! this is the errors: 0x80070035 0x80004005 tests make it: Ping server : OK CHECKED AND WORKS FINE Shared folders option: TURN ON AND WORKS FINE DNS SERVICE: Works fine and tested shows correct for all client For some reason i canot access the folders of service, but all service ...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    5 bida

    I need someone to assist me to professionally re-create an annual report and a page Organization Chart. A sample copy of the report and a draft sketch of the Organization chart will be provided. (See Attachment). Tasks: - Recreate/Rewrite four Annual Reports (Very similar as the sample). - Add suitable icons, wording to the Reports for professional viewing. - The Reports should be in word f...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    22 bida