Create simple iphone gps apppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    438,700 create simple iphone gps app tugasan ditemui, harga dalam USD

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    53 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    21 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $896 (Avg Bid)
    $896 Avg Bida
    6 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1866 (Avg Bid)
    $1866 Avg Bida
    3 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Logo baru buat olshop saya ! yang warna utamanya hijau , bebas mau di padukan warna lain atau apa, saya ingin logo saya mempunyai nilai mewah dan gampang di ingat , simpel saja logonya ! Glomoda nama olshop saya , kalo bisa di tambah tagline jga

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Hello Dears I am serious person In my work and I have 5000 articles to rewriting and I need much freelancers work harder do my project and given me my project in time mentioned in details and give me great work if you can do it and you have experience in this work tell me and Thank you So Much

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Cad drawing of two hand drawn sketches, more details can be provided upon acceptance

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    2 bida
    Simple design ecommerce -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an expert in eCommerce. To do this, must be good at PHP and Shopify. Let discuss about the project in detail by chatting. write "Shopify and PHP expert" in header of your bid.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida
    Simple design ecommerces 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an expert in eCommerce. To do this, must be good at PHP and Shopify. Let discuss about the project in detail by chatting. write "Shopify and PHP expert" in header of your bid.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida
    Simple design ecommerces -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an expert in eCommerce. To do this, must be good at PHP and Shopify. Let discuss about the project in detail by chatting. write "Shopify and PHP expert" in header of your bid.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    I need someone to create an iOS app & Android app for chatting. The app should be functional and professional. Please message me if you have any questions.

    $1012 (Avg Bid)
    $1012 Avg Bida
    14 bida
    cpa Need a landing page 6 hari left
    DISAHKAN

    The landing page shold be responsive and should be themed will be using this for giveaways so user does the following Selects what item they want then they enter in their name and email address the they are redirected to a page where they need complete a survey to continue then once done they will be redirected back to the page confirming their entry and a thank you message. here is a good exam...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    25 bida

    I have a list of email addresses, need to select from the list those hosted by google. That includes all [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] as well as others with MX record pointing to google.com. MX record can be viewed using $host command. Example: $ host [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] mail is handled by 1 aspmx.l.google.com.

    $28 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $28 Avg Bida
    21 bida
    Simple design ecommerce 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an expert in eCommerce. To do this, must be good at PHP and Shopify. Let discuss about the project in detail by chatting. write "Shopify and PHP expert" in header of your bid.

    $10 - $30
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $10 - $30
    3 bida

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    I want to create text files with multiple lines of text. Wish list below. I need assistance for the following * Convert text files to speech and create audio files * Audio files stored in dropbox * Playback on mobile device iphone/ipod/ipad/android * User has headphones attached to iphone/ipod/ipad/android * User can choose audio file using camera to scan barcode on mobile device iphone...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    I need FAST RESULTS PLEASE. Create web server using [log masuk untuk melihat URL] that can run a web application. (Web app already created, just need the web server to run it on).

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida
    Ecommerce app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone and android app. I would like it designed and built. like this [log masuk untuk melihat URL]

    $1407 (Avg Bid)
    $1407 Avg Bida
    41 bida

    I have a Bracket I need drawn up. I'll send a drawing giving the basic outline. The bracket will also need two 90 degree folds in it. I am using SolidWorks 2020, so will need it modeled in that. I would like a drawing of the Bracket. I have so many drawings like this. It'll be ongoing project. Maybe more than 3 months.

    $30 - $250
    Sulit
    $30 - $250
    28 bida

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Create a logo / brand identity 6 hari left

    I want to set up a company that sells hardware & fixture products for decks, fencing and outdoor products. I want to call the company Calibre Hardware and want a industrial clean cool logo for this

    $110 (Avg Bid)
    Dijamin
    $110
    70 penyertaan

    Hi there, I'm working on a coupon website and I'm looking for a logo. My website name will be happy coupon.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    53 bida

    need a website from where people can transfer money to netteler /skrill/ paypal/ payoneer. steps- 1. this app is for bangladesh - people will deposit money by using baksh / butch bangla/ nagad/ 2. money will add on my site on their created account 3. they an can auto transfer money from there to netteler /skrill/ paypal/ payoneer. i want to start asap. let me know your budget . please also p...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    8 bida

    We need an illustrator to create animated images for us using our existing characters for a project we are currently doing. The project is education-based for children. Ideally, the illustrator should have prior knowledge related to Islam and Islamic beliefs. The characters need to be depicted doing certain activities that will be outlined in more details to the chosen illustrator. We want someo...

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    26 bida