Create social reader app guardianpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    467,746 create social reader app guardian tugasan ditemui, harga dalam USD
    $115 Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Menggambar dengan CorelDRAW untuk membuat wallpaper.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    12 bida

    Mengambil tawaran dan menyelesaikan sesuai kesepakatan antara A dan B.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    linkedin, face, insta, designer

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    12 bida

    Demo Setup

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    35 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida

    membantu pemasaran ,iklan produk ,dll

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    pekerjan sehari sahari di lapanagan dan di website.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan modal dan parter bisnis ntuk membuka agen aksesoris handphone di wilayah majalengka, penjualan kami lakukan dengan online ataupun bisa langsung datang ke toko kami, kami melakukan penjualan dengan sistem kejujuran mengambil untung dr pelanggan sewajarnya,

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    magazin alimentar ia pula pe la botic

    $985 (Avg Bid)
    $985 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan Survei ke kalangan-kalangan bisnisman yang membutuhkan web bisnis tesrsebut, serta membantu para golongan penguna media online ini dalam memperlancar proses usaha mereka dalam ruang lingkup E-business.

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    3 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $983 (Avg Bid)
    $983 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    3 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    3 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan orang untuk buat anota kaki utk kertas projek saya.. Tajuk kertas projek: "Rawatan moden infertiliti dan hukum" Footnote yang diperlukan ialah: 1) Kaedah rawatan kemandulan(infertiliti). perlukan footnote yang related kepada content. Boleh rujuk di [log masuk untuk melihat URL] atau website diiktiraf isikandungan seperti website hospital dan sebagainya. PERLUKAN UR...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    To get exposure for the following: REALASH – produk melentikkan bulu mata 3 ml / 0.1 [log masuk untuk melihat URL] REALASH adalah satu-satunya produk yang boleh melentikkan bulu mata yang disyorkan oleh FDA. Ia boleh melenting dan menebalkan bulu mata anda. PANDUAN Bubuh REALASH pada kulit mata pada muka yang bersih setiap malam. Pastikan tiada bahan lain di kulit muka. Aplikasi tam...

    $2 - $7 / hr
    $2 - $7 / hr
    0 bida
    Create a song Tamat left

    Saya ingin bekerjasama dalam menciptakan lagu-lagu yg nantinya akan dinyanyikan, dan saya mencari orang yg bisa membuat lagu beserta instrumentnya, dan mampu memanage untuk dipasarkan ke dapur rekaman. Untuk membayar, saya akan membagi persenan bila dalam penjualan lagu tersebut mendapatkan keuntungan yg saya pikir cukup menjanjikan.

    $1920 (Avg Bid)
    $1920 Avg Bida
    3 bida
    Create a Video Tamat left

    tentang video hari guru. untuk filem pendek

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    I am looking for an expert to build a similar website like bakemytheme People who are able to build a similar website can send me a proposal, we shall discuss further on this project. Extras to add on to the website. 1. a login/ register form 2. digital downloads 3. Donate button

    $423 (Avg Bid)
    $423 Avg Bida
    8 bida

    We are looking to rank higher in Malaysia's Google Play Social Category. We want to find an ASO expert who can optimize our Google Play Store with our description and select keywords after research. I would love to get an ASO proposal on how we can work together, along with more detail on your services, case studies and price range. - Keyword Research - Title, Short Description, Long Descrip...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida
    Need SMO Social Media Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to increase the reach of my post on Social Media like FB or Instagram. I have About 49000 FB Likes where I usually get only 50-100 Reach and 2-3 likes on the post and 300-400 Story Views And on Instagram I have 1900 Followers where I get only 10-20 likes and only 50 Story views. I need someone expert on Social Media Optimization who can help me increasing Reach of my post where I have a...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida

    I want to create new site like https://glassnode.com. The important factor is what this site have trading chart. You may be able to use TradingView. and I want to set orginal indicator. and, non paid users can not see latest chart. also this is important function. My budget is about 1,500 USD anyway, I want to here your idea. Best Reagrds,

    $1993 (Avg Bid)
    $1993 Avg Bida
    28 bida

    We are a startup in Ecommerce field, based in India delivering the products all over the world and we are looking for a social media marketing team.

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    6 bida

    Design implement social media accounts manage social media [log masuk untuk melihat URL] and post paid ads.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    16 bida

    Design implement social media accounts manage social media [log masuk untuk melihat URL] and post paid ads.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    24 bida

    We need to create a 15 minute video (using pre-recorded files) for a work presentation.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    25 bida

    BSES Delhi Discom Following the privatization of Delhi's power sector and the unbundling of the Delhi Vidyut Board in July 2002, the business of power distribution was transferred to BSES Delhi Discom. (BSES Yamuna Power Limited -BYPL and BSES Rajdhani Power Limited-BRPL). BSES Delhi Discom's venture as a successful, performance-driven, private power distribution Company has not only s...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for someone to design a logo for an Australian Labradoodle breeding program called Sunny Heart Doodles. We want a sunshine with a heart and Labradoodle dog silhouette inside of it. I've attached a sample of something I threw together. Instead of a black heart, though, we want it to be red. We also need some tweaks on the dog. The legs should be a little longer and the tail sh...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    19 penyertaan

    We are writing a book on managing debt with a new strategy which should help the people overcome the debt issues and provide them a constant and manageable way to stay away from it in future. We need a creative front page design for this book which should be interesting enough to get the user interest and generates a curiosity for the evaluation of this new strategy which could obviously help the...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    10 bida

    1) looking to be able to run reports by work order status in pdf format. 2) on main page there is a column labeled due date I would like to show actual date due instead of due in 2 days or how ever many days it actually is 3) I would like to be able to have tech put hours spent on ticket in each ticket but not have it seen by customer and then be able to run report that will show ticket number-tec...

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    12 bida

    Dear Reader I Need hand made water color Painting Bunches. Need to paint on A4 paper. And it should have 5 flowers. Of which, there should be 3 major flowers and the remaining two should be slightly smaller. For more information please see the attached files. Final file need to deliver original hard copy via courier on my office address Courier charges I will pay after received packet. Scan in 120...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida

    We have a social app ongoing, we need freelancers to collaborate and do some sections in the project, the project is on a tight deadline so you should be available full-time for next 2 weeks. More details on this project I will provide with selected candidates.

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    13 bida
    akbstock.com 02 6 hari left
    DISAHKAN

    Dear reader Need to build a multivendor e commerce website. responsive dynamic smart website using best tools. PHP + HTML and other if you make the best for desktop and mobile. we have already porches Domain and hosting + mockup. web mockup is not 100% complete but you can understand what we need. style and Themes need like attached file. website Reference: Shutterstock. 123 RF etc. for more infor...

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    4 bida

    We are from NetEase, one of the leading companies in China([log masuk untuk melihat URL])([log masuk untuk melihat URL]). Our company has collaborated with several well-known YouTubers. We are planning to hire a shooting team IN Vietnam to shoot short ad video for “Partying”, a social app. ([log masuk untuk melihat URL]) We need a team that can help us with the filming process and offe...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    5 bida