Creative agencies suratpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  2,000 creative agencies surat tugasan ditemui, harga dalam USD
  Legal review Tamat left

  keterangan: 1. Meriview Surat kuasa, MOU, Akta Perjanjian, Surat Permohonan konsultasi, perjanjian kerja sama, dan perjanjian kerahasian. 2. Membuat perbandingan peraturan pemerintah. 3. Menginput data apa saja dan bermain spreedshet.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Avg Bida
  6 bida
  Mini Project 3 Tamat left

  TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik y...Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  16 bida
  Mini Project 2 Tamat left

  Tajuk Projek 314 : Jalankan sebuah kajian berkenaan proses geomorfologi pembentukan lembangan sungai dan kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawa...Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertakan dalam esei anda mestilah mempunyai punca (source) dari mana peta, jadual atau gambar rajah itu dirujuk. d) Projek kajian anda mestilah di taip di atas kertas bersaiz A4 dan panjangnya di antara 20 – 25 muka surat termasuk gambar foto, gambar rajah, peta dan sebagainya. Penggunaan saiz font 12, jenis font Times New Roman dan langkauan baris 1.15. e) Kajian perlu dilakukan dengan sendiri dan tidak boleh meniru dari mana-ma...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Avg Bida
  11 bida

  Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3...disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan dari mana dipetik. d) 18-20 muka surat termasuk gamabar, foto gambar rajah atau peta size A4. e) Jenis font Times New Roman size 12 dan spa...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Avg Bida
  11 bida

  KESAN GLOBALISASI TERHADAP KUALA LUMPUR . 25 MUKA SURAT DALAM BAHASA MALAYSIA/MELAYU.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  20 bida

  1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

  $2087 (Avg Bid)
  $2087 Avg Bida
  6 bida

  membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

  $653 (Avg Bid)
  $653 Avg Bida
  3 bida
  Trophy icon Design Name Card Tamat left

  Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@ web : motto : Nobody Does It BETTER Than Us PS: USE PIC FROM OLD NAME CARD LOGO INCLUDED ( MALA-FINAL VERSION) PLEASE DESIGN FRONT N BACK OF THE CARD (UR CREATIVITY)

  $20 (Avg Bid)
  $20
  30 penyertaan

  Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Avg Bida
  2 bida

  website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Avg Bida
  6 bida

  Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

  $15 (Avg Bid)
  $15 Avg Bida
  4 bida
  $10 Avg Bida
  1 bida

  Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bida
  2 bida

  Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

  $12 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $12 / hr Avg Bida
  6 bida

  Menulis sejumlah artikel Menulis artikel surat

  $123 (Avg Bid)
  $123 Avg Bida
  3 bida

  Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

  $555 (Avg Bid)
  $555 Avg Bida
  1 bida

  Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

  $164 (Avg Bid)
  $164 Avg Bida
  11 bida

  1. membuat kontrak perjanjian (jual-beli, sewa-menyewa, barter, dll), surat kuasa, legal opinion, surat somasi dll. 2. mengurus perizinan (IMB,IPB, SIUP, TDP, NPWP, KADIN, dll) 3. SITAC (melakukan negosiasi dalam akusisi lahan)

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  Membantu klien dalam membuat Surat Kontrak, Surat Pernyataan, Surat di bawah tangan. dan segala macam Surat yang perlu berkekuatan Hukum

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  4 bida

  Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

  $515 (Avg Bid)
  $515 Avg Bida
  1 bida

  Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Avg Bida
  1 bida
  Write a Book Tamat left

  I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Avg Bida
  2 bida

  Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya jug...

  $162 - $487
  $162 - $487
  0 bida

  Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5. Laporan.

  $3197 (Avg Bid)
  $3197 Avg Bida
  3 bida

  membantu dalam pembuatan surat-surat perjanjian kontrak. baik kontrak berskala kecil maupun yang berskala besar

  $6 - $20
  $6 - $20
  0 bida

  Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan pembayaran: - Insentif akan diberikan ketika closing mencapai target tertentu.

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif dan menarik. - keseluruhan buku adalah berwarna penuh - tajuk bagi buku ini ialah "Emas & Silver : Infiniti"

  $84 (Avg Bid)
  $84 Avg Bida
  1 bida

  ...company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers has not been the best, so hopefully you can change that. Please do not bid, just to bid, please have retail experience and the creative midst to get things done correctly. Thanks for your time. Example: The creation of new products requires more fields: type (Ex: "simple") attribute_set ("Default" or another field set name) tax_class_id ("None" or another tax class name) status ("Enabled") weight (yes, it is required sometimes). sku (unique...

  $732 (Avg Bid)
  $732 Avg Bida
  4 bida

  Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

  $396 (Avg Bid)
  $396 Avg Bida
  4 bida
  menaip surat Tamat left

  saya boleh menyiap kan laporan yg diberi dengan itu saya juga boleh menaip apa - apa sahaja tugasan yang diberi.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Avg Bida
  1 bida

  I need a skilled After Effects expert to enhance my current projects in terms of transitions, speed and color grading & Audio sync. The main tasks are: We have edited a video, but it doesn't seems to more going along with the audio. So, I request your creative input to add transitions & other overlay effects from the duration 0.13 to 0:37. Please find the working file with footages here And explanation video Please let me know the best price, **** If you do well, we will all of our works to you Ideal candidates for this project should have: - Extensive experience with After Effects - A strong portfolio that showcases previous work in transitions, speed adjustment, and audio synchronization - Keen eye for detail and the ability

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  6 bida

  I'm seeking a talented graphic designer with a flair for abstract creativity to design a logo that perfectly encapsulates my brand's identity. The successful candidate will have a demonstrable understanding of how to interpret a brand's essence into an abstract design. Key project requirements: - Logo must be aligned with our brand identity - Creative abstract logo design - Incorporation of specific colors, which will be provided Ideal skills and experience for the role: - Exceptional graphic design skills - Proven experience in abstract logo design - Strong understanding of color psychology in branding - Portfolio showcasing past work in similar projects Looking forward to receiving bids from designers who can bring my vision to life.

  $13 (Avg Bid)
  $13 Avg Bida
  24 bida

  I'm looking for a skilled photographer to capture a 4-hour open mic event primarily featuring musicians. The event will be fast-paced and the ideal candidate will have significant experience with event photography and be able to work well under pressure. Key aspects of the project include: - Capturing the musicians in action: It will be cr...adaptability in photography style is a must. - Coverage of the entire event: I would like a comprehensive set of images that document the event as a whole, in addition to specific performer shots. Ideal candidates for this project should have a portfolio that includes event photography and/or live music photography. The ability to work well in a fast-paced environment, strong communication skills, and a creative eye are all essential fo...

  $600 (Avg Bid)
  Tempatan
  $600 Avg Bida
  1 bida

  I've just wrapped up the development of my men's streets and sportswear dropshipping site. Currently, I'...Freelancer Attributes: - Proven experience in managing full-scale marketing campaigns in the e-commerce industry, preferably with a focus on dropshipping. - Proficiency in utilizing Instagram and Facebook as marketing platforms. - Capable of conducting thorough market research and identifying target audiences. - An understanding of the dynamics of boosting product sales and driving conversions. - Creative thinking and strategic planning skills to come up with innovative solutions tailored to my specific project. If you're passionate about marketing, experienced in e-commerce, and ready to take on a challenging yet rewarding project, I'd love to discuss...

  $707 (Avg Bid)
  $707 Avg Bida
  19 bida

  We need an online tool capable of collecting customer data and transforming it into a printable PDF to create a printable personalised calendar. The task involves: - Creating an online file upload system for customers to provide necessary data. - Incorporating customization features th...and write personal messages for dates. - Providing flexibility on the size and orientation. Skills and Experience: - Proficiency in creating interactive online forms - Proficiency in HTML, CSS, JavaScript and PHP - Experience in developing personalisation tools - Knowledge of PDF generation - Great attention to detail - Strong understanding of UX/UI principles. This project will bring creative joy to many; we look forward to working with a developer who shares our enthusiasm to make this ...

  $306 (Avg Bid)
  $306 Avg Bida
  6 bida
  Store Front Collateral Design 6 hari left
  DISAHKAN

  I am looking for a creative designer to work on three different collaterals that will primarily be displayed at the store front. The collaterals are a poster and hoarding. For the project, I need: - A poster designed to attract and inform customers about our store from a distance. - A hoarding which will serve as a large-scale advertisement for our store and products. Skills and experience needed: - Proficiency in graphic design software and tools - Previous experience in designing posters and hoardings, especially for store fronts - Ability to convey information effectively through design - Understanding of the target audience and their expectations - Preferably some experience in the retail industry, to ensure the designs align with store front standards Your designs will be a ...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Avg Bida
  9 bida

  I'm looking for a TikTok ad that will help me gain new client inquiries. The ad will be displayed on both the TikTok app an...aligns with my goal of gaining new client inquiries. - Create engaging video content that can attract and retain the attention of all age groups. - Optimize the ad to drive traffic and encourage viewers to make inquiries about my services. Ideal Skills and Experience: - Proven experience with TikTok ad campaigns and a strong understanding of the platform's unique advertising opportunities. - Creative video production skills, with a track record of creating engaging content for a diverse audience. - Experience in customer acquisition and lead generation through digital marketing. - Ability to analyze ad performance and make data-driven optimizations...

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Avg Bida
  26 bida

  I'm on the lookout for a talented UI designer to join my mobile game project. With your proficient skills ...create sleek, intuitive UI designs that enhance the user experience. - Experience in Mobile Game UI Design: Your portfolio should demonstrate your experience and success in designing engaging UI for mobile games. - Understanding of Game Design: An understanding of game mechanics and how they relate to the UI is vital to ensure the design supports and enhances the user's gameplay experience. - Creative Flair: Your designs should be innovative, visually appealing, and tailored to the mobile game audience. If you're excited about the opportunity to contribute to a mobile game project and have the skills and experience to create exceptional UI designs in Figma, I ...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Avg Bida
  22 bida

  I'm in need of a creative expert who can establish and design a brand identity and packaging for my upcoming dessert bar. Here's a breakdown of what I'm looking for: - **Target Audience**: The main demographic I'm aiming for is Gen-Z , so the branding should be appealing to both adults and children. - **Brand Personality**: The core of the brand should be represented as 'Fun and Colorful'. The design should be vibrant, cheerful, and bold, attracting the attention of both kids and adults alike. - **Packaging Materials**: I'm particularly interested in using biodegradable materials for our packaging. I believe this will not only align with our mission of sustainability but it also adds value to our brand by demonstrating our commitment to the envi...

  $77 (Avg Bid)
  $77 Avg Bida
  60 bida

  No agencies please. We have requirement for GREEN SCREEN FREELANCE anchors who have home setup of green screen and ring light. Male or female. We need in all Indian regional languages PUNJABI , TAMIL , TELUGU , KANNADA , MALAYALAM , BENGALI , MARATHI , GUJRATI , ORIYA . MUST HAVE VOICE OVER SYSTEM ALSO TO RECORD VOICE AND VIDEO TOGETHER. START YOUR BID with #your language. Payment is less but work will be regular and long term.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Avg Bida
  2 bida

  I am seeking an experienced and talented writer to help with a writing project. In essence, the project involves creating a book series for adults. The primary aim of this project is to produce intriguing and captivating content which is ...content - Ensure all written works meet the desired quality and theme Ideal Candidate: - Demonstrable experience and a portfolio of adult fiction writing - Strong narrative and storytelling skills - Familiarity with writing book series - Ability to write in a captivating and engaging manner - A keen interest in the genre of boo and adult fiction This project offers an exciting opportunity for a creative and passionate writer to contribute to the creation of a new book series. If this sounds like a project you'd love to work on, I'd li...

  $851 (Avg Bid)
  $851 Avg Bida
  33 bida

  ...storytelling purposes. Key Requirements: - Proficiency in motion graphics animation - Experience in creating engaging, short-form video content - Strong understanding of storytelling techniques - Ability to execute creative ideas into visually appealing animations - Excellent communication skills to understand and convey the intended narrative Ideal Candidate: - A seasoned animator with an impressive portfolio of motion graphics work - Someone with a knack for visual storytelling and an understanding of how to engage viewers in a short time span - A professional who can bring creative ideas to life in a visually stunning manner - Strong communication skills and a collaborative work ethic to ensure the animation aligns with the desired narrative. Please provide examples...

  $21 (Avg Bid)
  $21 Avg Bida
  2 bida

  CAMBODIA ONLY BIDERS I'm seeking a talented graphic designer with a keen eye for modern design. The focus will be on print materials and packaging elements. Key Responsibilities: - Develop modern-style print designs for our brochures - Create eye-catching packaging designs that align with our brand aesthetic Ideal Skills & ...packaging designs that align with our brand aesthetic Ideal Skills & Experience: - Proficient in modern design trends - Previous experience in print and packaging design - Strong portfolio showcasing modern design styles - Excellent communication and attention to detail The deliverables will be print-ready files for our brochures and packaging designs. I'm looking forward to collaborating with a creative designer to achieve visually appe...

  $942 (Avg Bid)
  $942 Avg Bida
  47 bida

  Seeking a skilled web developer to build a new website from scratch. Without a specific type or design in place, creative initiative on your part is encouraged, whilst keeping in mind that it's required to be fit for general web usage. Ideal skills and experience: - Proficiency in web design and development - Experience building versatile websites - Strong understanding of UI/UX design - Ability to carry out tasks independently - Portfolio showcasing past web development projects. Your role will include: - Proposing site structure and design - Building the site - Ensuring optimal user interface and experience - Ongoing site maintenance once completed. Please bid with relevant experiences and portfolio samples. Your creativity, insight, and expertise are highly valued in t...

  $458 (Avg Bid)
  $458 Avg Bida
  36 bida

  I'm looking for a talented copywriter to craft a witty and humorous advertisement that will resonate with young adults. The ad will be used on social media, so it's crucial that the copy is engaging and attention-grabbing. Key Responsibilities: - Create engaging and humorous copy ...and humorous - Tailor the length of the ad to be suitable for social media consumption Ideal Skills & Experience: - Proven experience in copywriting with a focus on engaging and witty content - Familiarity with the nuances of social media copy and how to capture attention quickly - Understanding of the target audience's preferences and interests This project offers a great opportunity for a creative and skilled copywriter to showcase their talent, and to contribute to a fun and succ...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Avg Bida
  20 bida

  I am in need of skillful and imaginative designers specialized in book design, specifically biographical. This project involves: - Weaving a compelling narrative, utilizing the photographs provided - Incorporating design elements that enhance the storytelling ...Incorporating design elements that enhance the storytelling and improve the reader's engagement Prior experience crafting non-fiction, particularly biographies, is highly desired in a candidate. A keen eye for detail, deep understanding of typography, layout, and print design are must-have skills. I need someone resourceful who can effectively convey a story through design using photographs. If you are a creative thinker with a knack for unique book design, I'd love for you to join in bringing this biographical ...

  $31 / hr (Avg Bid)
  $31 / hr Avg Bida
  54 bida

  I'm looking for a talented graphic designer who can take on a project I'm working on. The primary purpose of this project is to create marketing materials, with the main deliverable being a logo design. The ideal candidate should possess the follow...primary purpose of this project is to create marketing materials, with the main deliverable being a logo design. The ideal candidate should possess the following skills and experiences: - Graphic design expertise, particularly in creating marketing materials - Proficiency in logo design - A strong portfolio showcasing previous logo designs and marketing materials Ultimately, I'm looking for a creative individual who can take my vision and translate it into a compelling, eye-catching logo that will be the cornerstone ...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Avg Bida
  23 bida

  I'm in need of a talented graphic designer who can assist in creating a suite of marketing and advertising materials. Key Responsibilitie...appealing but also impactful in grabbing attention. - Digital Advertisements: Creating captivating web banners and email templates that will help in promoting my brand and services. Ideal Candidate: - Proven experience in marketing and advertising graphic design, with a diverse portfolio. - Ability to understand and creatively interpret brand identity in a compelling way. - Proficiency in Adobe Creative Suite or other relevant design tools. - Strong communication skills and ability to work collaboratively to achieve the desired outcomes. If you have a knack for producing high-quality, attention-grabbing marketing materials, I'd lo...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Avg Bida
  39 bida

  I'm in need of a proficient video editor to work on my YouTube content. The ideal candidate should have substantial experience in editing YouTube videos and a knack for creating engaging visuals. The videos will be around 5 ...throughout such a long form. Key Requirements: - Proficiency in YouTube video editing - Background in color correction - Able to add background music that complements the video - Comfortable inserting text and graphics in a visually appealing way Ideal Skills: - Proven experience in video editing - Expertise in color correction and audio editing - Familiarity with YouTube editing trends - Strong creative thinking and attention to detail - Ability to work with long-form video content Please provide samples of your previous YouTube video editing work in...

  $30100 (Avg Bid)
  $30100 Avg Bida
  2 bida

  I'm in need of a unique and engaging game design for young children. - The game should be created for print, focusing on toddlers and preschoolers aged 2-6. - The core concept revolves around words starting with the sound 's'. The game should be simple, fu...design for young children. - The game should be created for print, focusing on toddlers and preschoolers aged 2-6. - The core concept revolves around words starting with the sound 's'. The game should be simple, fun, and educational at the same time. Ideal candidates for this project should have: - Experience in designing games for young children, specifically toddlers and preschoolers. - A creative approach to incorporating educational elements into game design. - A keen understanding of child-frien...

  $31 (Avg Bid)
  $31 Avg Bida
  28 bida