Custom computer interfacepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    614,225 custom computer interface tugasan ditemui, harga dalam USD
    Logo Olshop Tamat left

    Logo online shop yang bergerak di bidang custom

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    28 bida

    Membuat website dengan beberapa modul isi. laporan keuangan, laporan gudang, laporan harian pegawai, invoice..

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    Design 3d untuk custom ring dan pendant. Menggunakan rhinosceros gold 3d. Bayaran 200rb-300rb.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    Saya bermaksud membuat marketplace dibidang kerajinan dan furnitur custom

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    custom wordpress untuk aplikasi kecantikan dan gigi. Projek ini sudah hampir kelar 85 persen. Ada beberapa bagian yang belum sesuai untuk di custom.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    Custom project for Rahulrakesh1980

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    15 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Membuat 2 buah form yang digunakan untuk komunikasi visual (telekonfrence), interface dibuat dengan menggunakan foxpro.... bekerja pada jaringan lokal aplikasi server bebas

    $3165 (Avg Bid)
    $3165 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    1 bida

    membuat website yang sama dengan [log masuk untuk melihat URL] untuk detailnya akan dibicarakan nanti bisa tolong hubungi saya untuk pertemuan email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL]

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat website custom...

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    membuat website yang sama dengan [log masuk untuk melihat URL] untuk detailnya akan dibicarakan nanti bisa tolong hubungi saya untuk pertemuan email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL]

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ada module auto select city dan one page check out. Module auto select city tersebut jalan di halam check out standard tetapi ketika saya menggunakan module one page check out tidak bisa jalan. Jadi saya perlu bantuan untuk menggabungkan kedua module tersebut.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan desainer web utk custom OJS template (Edit CSS)

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Saya bergerak dibidang Acrylic Sheet. Acrylic yang dapat dipesan dengan kami bisa secara "custom" jadi kami tidak perlu contoh, hanya deskripsi saja lalu akan kita buatkan sesuai dengan keinginan. harga yang kami patok, adalah: 1. tebalnya acrylic 2. panjang/ lebarnya acrylic 3. tingkat kesulitan pembuatan sebagai contoh kami akan lampirkan beberapa hasil dari kami. jika berminat...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseuranawaqaseurana...

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for a Wordpress Developer with specific knowledge and experience working with the Genesis theme to make a custom CSS child theme for my website based off of the Authority child theme. I’d also like help with optimizing the backend of my site to optimize plugins and loading speed/caching and things like that. I am looking for someone who is able to start the project within a wee...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    4 bida

    HI Needs designer + developer to WooCommerce website The work will only be done through remote software such as TeamViewer. I do not give the login details. The work will be done either by the hour or by task If I am satisfied then the following tasks will give you the login information and you can work on your computer Required knowledge: PHP, CSS, JS Thanks Moses

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    11 bida

    Please create a product and services ranking site like the attached image with responsive design of wordpress on [log masuk untuk melihat URL] Design and function image site: [log masuk untuk melihat URL] Please create site with custom fields, plugins and so on. I may migrate the server in the future,so please let me know if the migration plugin makes it easy. I would like 1-2 weeks for delive...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Game APP Redsign (UIX UI) 6 hari left

    Hello, we have an Android game that we need to re design the interface, it is a puzzle game with most of the graphic is static but we need to enhance the look. You will be responsible in implementing the new design on the source code further work and app may be offered to the selected freelancer here is the link of the game, please check it first BEFORE bidding [log masuk untuk melihat URL] An...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan
    BUILD ME A WEBSITE -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a custom website to post my work

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    50 bida

    HI Needs designer + developer to WooCommerce website The work will only be done through remote software such as TeamViewer. I do not give the login details. The work will be done either by the hour or by task If I am satisfied then the following tasks will give you the login information and you can work on your computer Required knowledge: PHP, CSS, JS Thanks Moses

    $271 / hr (Avg Bid)
    $271 / hr Avg Bida
    21 bida

    I need a dutch voice over on a video i got the text and video ready no computer voices ! small job but more and bigger jobs can follow fast if i'm happy !

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida

    I represent a multi-award winning retailer that already has a popular and high ranking website but now would like to expand into a different market. The new custom website needs to be mobile friendly and be able to connect to at least 2 other platforms to allow live price feeds and also the ability to automate booking of fixed commoditised products. Up to date knowledge of programming knowledge an...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    11 bida

    I have set up an odoo instance on my windows 10 and it is running perfectly. However, I can not create/restore databases with http://localhost:8069/web/database/selector It shows” database already exists” However, I can only see one database. In this page But I can multiple databases in pgAdmin, and the database names are the same as the ones I input while I use database restore o...

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    3 bida

    I am in need of a custom script that allows the Police and Ems to use Walkie Talkies to communicate with each other on the GTAV FiveM servers.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    I ask for some fixing related to custom wc product templates

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] is a B2B custom manufacturing platform. We provide reliable supply of high quality manufactured products to various industries across India like Industrial Automation, Robotics, FMCG, Pharma, Automotive etc. We work with a large supplier base distributed across country and using our inhouse project management expertise, provide quick turn around time and effortless so...

    $2447 (Avg Bid)
    $2447 Avg Bida
    12 bida

    This is a Go programming project. I need to interface a DS3231 Realtime Clock module with a Raspberry Pi 3 over I2C. My System: Raspberry Pi 3B+ OS: Raspbian Buster Sensor: DS3231 RTC Using Go language is a must. This software should be compatible to this repository: [log masuk untuk melihat URL] . It should use the i2c module available here. I am using this repository to interface with all my s...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    3 bida

    I need to make a custom "form". The form needs to include 4 questions which clients will answer. After the form received data from the client, it will show the client a "custom" product. The thing is - I need the product variants to be displayed according to the client's prior answers. Any help? Thanks in advance, Yahav, CTO & co founder of Strongful

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    13 bida