Customer master data tcode in sap sdpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    353,547 customer master data tcode in sap sd tugasan ditemui, harga dalam USD
    Admin online Tamat left

    Bersedia dalam melayani costumer, mampu melayani chat customer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    40 bida

    Kamus data web, memudahkan customer, memilih product yang biasa dibeli. sehingga memudahkan pemesanan kepada supplier yang dituju

    $810 (Avg Bid)
    $810 Avg Bida
    7 bida

    ...time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan bol...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    untuk konten postingan IG, bercerita tentang sudut pandang anak-anak terhadap pandemi, kalau bisa anak SD/SMP, cowo atau cewe juga oke

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis buku ENGLISH FOR FUN yang diperuntukkan anak SD hingga perguruan tinggi.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    9 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master user mencakup semua laporan karyawan

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    6 bida

    Menterjemah sesuatu Nama saya hasniza. Saya kelulusan master pendidikan teknik dan vokasional di uthm johor, malaysia. Saya mempunyai kemahiran di dalam penterjemahan bahasa inggeris kepada bahasa malaysia. Jika anda berminat ambillah saya sebagai pekerja penterjemahan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis buku ENGLISH FOR FUN yang diperuntukkan anak SD hingga perguruan tinggi.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    Menulis buku ENGLISH FOR FUN yang diperuntukkan anak SD hingga perguruan tinggi.

    $559 (Avg Bid)
    $559 Avg Bida
    2 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...: SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu tersebut, terimalah tantangan kami untuk menjadi Leader Expert Marketting 62Hall dan bersia...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    ingin mengajari orang yang ingin belajar

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Profit & Loss

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...lihat detailnya disini 5. Nokia Lumia 930 - Lihat harga barunya Handphone Tercanggih 2014 apple iphone, Handphone Tercanggih 2014 samsuung galaxy, Handphone Tercanggih 2014 sony xperia, Handphone Tercanggih 2014 oppo, Handphone Tercanggih 2014 nokia lumia 930 Serupa Lumia 1520, ponsel ini hadir dengan layar 5.0 inci full HD dengan kamera 20MP PureView, prosesor Quad Core, RAM 3GB hingga koneksi data super cepat 4G LTE. Spesifikasi detail, lihat disini. 7. Oppo Find 7 - Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014 apple iphone, Smartphone Tercanggih 2014 samsuung galaxy, Smartphone Tercanggih 2014 sony xperia, Smartphone Tercanggih 2014 oppo, Smartphone Tercanggih 2014 oppo find 7 Salah satu daya tarik utama ponsel ini adalah layarnya yang sudah menggunakan resolusi 4k...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    ini adalah artikel yang isi nya menjelaskan perkembangan anak usia sekolah SD sampai 2014

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    12 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara 2 olimpiade sains se sumatera utara oleh HMJ FISIKA UNIMED 2014

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We're looking for a smart, experienced, and awesome Project Manager (Scrum Master) to support one of our rockstar clients! In this role, you will focus on: Ticket organization on Scrum Master Running standups on Scrum Master Ticket trimming on Scrum Master Creating and delegating tasks, necessary source requirements for task completion Day-to-day management of a multiperson team to ensure no balls get dropped, nothing slips through the cracks, and everything gets done on time and according to expectations Collaborating with team members to build and implement new SOPs that support predictable outcomes and allowing the team to scale smoothly Developing documentation for internal and external processes and improvements Reporting on the effectiveness ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    2 bida

    I'm looking for a Wiki page creator to create and upload a basic page for an individual (who is within the notable criteria) References, links, etc will be provided. I can provide the body text as well if that is helpful. Budget is flexible. Experience and previous customer reviews preferred. Thank you

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    13 bida

    ...activities whether related to Internships, Project Management, Recruitment and the English Language School. The Company has throughout the years assisted more than 45,000 students in their work placement needs and English language practice, participated in hundreds of European projects and collaborated with hundreds of European institutions and collaborators. Brief The Company is looking for an experienced freelance Sales Executive to generate sales on commission basis only in the fields of education, recruitment, project management services and the language market and have experience working with multinational companies in different industries. The selected candidate will collaborate with various professionals, so it’s essential that you have excelle...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    The individual in this position is responsible for resolving service issues, requests, and other issues through follow up with vendors and clients, and documenting interactions within our proprietary systems. Position Responsibility :  Develop delivery routes and maintain contact with drivers throughout the day. We strive for no early and no late deliveries. Collaborate with management to modify daily routes to accommodate the needs of customers Cultivate strong relationships with drivers and customers to reduce the stress that comes with last minute schedule changes Monitor any sudden route changes or road construction issues and work with drivers to establish new routes for timely deliveries Adjust the routes for customers not available for the scheduled time...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    21 bida

    We are planning to use nRF5340 to access files from SD card and play files on DAC. Please connect with us profiles having relevant experience

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida
    Nordic nRF5340 Audio DK 6 hari left
    DISAHKAN

    We are planning to use nRF5340 to access files from SD card and play files on DAC. Please connect with us profiles having relevant experience

    $868 (Avg Bid)
    $868 Avg Bida
    4 bida

    ...interest and have a curiosity to learn about new markets. You are comfortable working with data, strive to challenge the status quo, and are excited to get creative and test new channels and mediums. Key Responsibilities: Maintain an editorial calendar that delivers a regular cadence of content and manage our content production process from start to finish Write and edit a wide range of marketing content. You’ll work on blog posts, case studies, social copy, videos, guides and ebooks, webinars, landing pages, etc. Own the distribution, optimization, and maintenance of content to drive qualified traffic to our blog and drive leads Collaborate closely with marketing, product, sales, and customer experience to develop a content roadmap that maps to str...

    $1770 (Avg Bid)
    $1770 Avg Bida
    15 bida
    eCRM Specialist 3 hari left

    We need an eCRM Specialist to join our Customer Development team, to help us with our email, SMS and push communications over the next 6 months. Experience in a D2C E-Commerce business or agency is preferable. If you have used tools like Klaviyo or Hubspot to craft triggered and segmented flows, you'll be well positioned for this role.

    $18 - $37 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $18 - $37 / hr
    14 bida

    DESCRIPTION Cafe Ocean is a beachside restaurant. It wants to co...with combos that its customers want, to improve sales and provide the best possible service to its customers. Data Set: Steps to Perform: Load the data as a dataframe for ease of use and correct the column names if required Include insights about the most famous item overall and in each category Find the costliest item overall and in each category Create plots to explore category-wise share of revenue Describe the day-wise sales trends Describe customer traffic in monthly, daily, and hourly granularity Perform menu analysis to come up with the combo the customers will like the most. You are required to perform the fiven tasks in R Programming and submit the R script ...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    8 bida

    Choose any data set, clean it, plot chars, evaluate mean, min, max sd and skewness of the numeric valuables and then apply z score and show a scatter plot finally Exploratory Data Analysis

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    15 bida
    Web Master - Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a web admin full-time to manage sites, host accounts, and repair WP sites. Must be to work every day ON Time, SUPPORT all domains 24/7, even weekends. NO Brokers, You must be the one completing the work, not paying someone else. $0 hours a week at $10 an hour including 24/7 website support.

    $1069 (Avg Bid)
    $1069 Avg Bida
    131 bida

    Hello everyone, we are a software company located in Turkey. We Develop Special Software for Companies and Government Institutions. We want to find new customers, especially in Europe and America. We would like to meet our teammates who want to cooperate with us in sales, marketing, customer finding and project management. We offer high earning opportunities and business partnerships with our friends who are confident in the subject we demand and can bring us new customers in their region/country. We are looking forward to interested friends. You can review us on our website www.catsbilisim.net.

    $893 (Avg Bid)
    $893 Avg Bida
    8 bida

    We are an existing barber shop and need a new logo for our business. The only preference we have is the colour; Please can it be white writing on black background. Our business name is Master Traditional Turkish Barber. Master is more highlighted. Please be creative, would be nice if you could come up with something slick.

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    85 penyertaan