Customer service job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    180,648 customer service job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    7 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    You have to type atleast 5-8 pages daily in wordpad..

    $175 - $526
    $175 - $526
    0 bida

    Hi Friends, I have installed full licensed plugin of this Amelia Wordpress Booking Plugin. Here is the link of the website [log masuk untuk melihat URL] And you can check few demos it is offering. One of them you can see here for beauty industry [log masuk untuk melihat URL] :::: what is the problem ::::: I have a pest control business. In my business this kind of calendar doesn’t s...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    7 bida

    Hello, everyone. We currently have product descriptions however there is a lot of duplication and they all sound to similar to one another. We are a B2B company working within a very niche professional industry. See below what we are wanting: SEO Product Descriptions: Word Descriptions: (100 max) Meta Description (40 max) There are 54 products which need descriptions changing. Much more details wi...

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    21 bida

    Hi, applicants. I need someone who can help my band launch our debut album on Netflix and Instagram, etchave them setup, but not sure where to really tweak things to be more of an influence and visibility. Please write back. Everyone who replied to my previous ad, for whatever reason when I signed up., the messages are not in my inbox

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    4 bida

    Code help. This is will be very small job

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida
    Build a Job Board Website 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for Job Board website in wordpress with fully functional features : Free And paid featured listings Seamless Rss feed from other job posting websites. [log masuk untuk melihat URL]

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    21 bida
    app report 6 hari left

    App for a 'solar system service report' for a solar business, it needs; I want to develop an app, for my business use only, that I can fill in details of a solar system report and once I complete it, it develops a PDF to send to the customer. I would like each line to have a drop down that I am able to add options to. -drop down for selecting 'types of systems' (micro inver...

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    13 bida

    I need you to design and build it.

    $175 - $526
    $175 - $526
    0 bida

    Utilizing [log masuk untuk melihat URL] by Ziprecruiter I need to stand up a quality job site. I need someone to work with the [log masuk untuk melihat URL] platform and support staff to execute the project through to completion. Take a look at [log masuk untuk melihat URL] to get a sense of the technical requirements. Some domain knowledge around the job board industry would be helpful. Job...

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    15 bida

    Hello, I have opened my own blogger blog, I started publishing daily articles, but now I don’t have time to complete and continue with that. So now I need someone to do this work on my site, and I will pay $ 2 per 20 articles Many of you will ask me why I put this price. I put this price because the service is very easy and you will not need to write anything, just search, copy and paste...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    44 bida

    Want to incorporate a goose "driving". Looking for something very similar to the attached picture. Business name is "Go Goose". Want options where it says "Go Goose" and "Go Goose Errand Service".

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    37 bida

    Good evening, I own a cc processing company Im looking for an experienced person in this field to do data entry of new applications, a little customer service and most of all someone who is awake and can work with the bank closely to get files approved smoothly.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hello, I have opened my own blogger blog, I started publishing daily articles, but now I don’t have time to complete and continue with that. So now I need someone to do this work on my site, and I will pay $ 2 per 20 articles Many of you will ask me why I put this price. I put this price because the service is very easy and you will not need to write anything, just search, copy and paste. I ...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    106 bida

    House Hold-artistry is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data pro...

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    House Hold-artistry is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data pro...

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    I have Electricitian service in France I need traffic to my site web and a better ranking

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    27 bida

    I need someone for admin tasks-Updating calenders, making schedules, checking emails, sorting, monthly expenses, sorting parcel invoices and returns. I also need a volunteer to work for free on running a community Twitter page which provides updates on buses. I provides info such as bus timetable changes, road. Works which affect routes and fare increases. I need somone who is reliable and base...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Retail store - Need an intuitive web form for numerical business entries that goes into the database and at same instance auto calculates the entries to give the totals of daily sales, weekly sales and other important information etc displayed on web form and then all transferred into excel sheet. in a nutshell below is happening 1. enter daily sales figures and customer count from each register...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    7 bida

    I would like to build a wordpress theme for a travel agency taxi company with multistep form that customer can choose from place a to place b date time then choose car type then at the end pay and book.

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    33 bida

    Full time Reactjs developer needed. Must be available 30+ hours per week. Salary same as your local salary. Must have experience with Redux, Sigma and creating pixel-perfect pages. Starting salary $600-1000 per month South American PREFERRED

    $1102 (Avg Bid)
    $1102 Avg Bida
    10 bida

    i have a Stripe Checkout Integration in PHP however i need Strong Customer Authentication (SCA) implementation like the example here [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    4 bida

    I Skills Endorse service will get service for a Linkedin profile. In Linkedin, Skills Endorse service, will be received from "active linkedin members", from different linkedin profiles.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    6 bida

    Looking for best Laravel developer

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    13 bida