Customer service phone tips phrasespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    123,340 customer service phone tips phrases tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    ...Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen dan juga keamanan barang tersebut hingga ditangani konsumen langsung [Door To Door Service]. BERIKUT LAYANAN YANG KAMI TAWARKAN IMPORT • Jasa Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5916 (Avg Bid)
    $5916 Avg Bida
    1 bida

    ...application has about 1600 phrases. The person bidding on this task must be fluent in both languages - English and French, have strong writing skills in French, and have a computer background since these strings are for use in a computer software program using some computer terminology. A spreadsheet containing all phrases is attached so that the work

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    16 bida
    A simple phone app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone/Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. Preferably someone who knows React Native, so that the app works both on iPhone and Android.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    53 bida
    Build me an affiliate website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an affiliate website built for gambling purpose. I appreciate tips and ideas on how the site can be. If you can get traffic as well we can combine the work with payment.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    50 bida

    It is necessary to implement the function of processing forms using the ABBYY OCR SDK service in your personal account on the site. Documentation link: [log masuk untuk melihat URL] The site is powered by the latest version of Joomla. We will provide all the detailed information to the candidate for execution. We are looking for a programmer

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    7 bida

    I am CEO of RV Digital in Rajkot. and we provide graphic design, website design & development, and digital marketing service. so my next project is SEO for my client website. so we hire the best SEO service, provider person.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    24 bida

    ...of Jincowboy Algo Company Ltd Contact: [log masuk untuk melihat URL] E-mail : uchea1024@[log masuk untuk melihat URL] ======================================interview tips I am recommeding to you about this when you have good time with interviewer. You might say: "I have a number of accomplishments I'd like to tell you about, but i want to make

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We need to create a web service for payment through app. Code is in laravel. You have to configure payment gateway to provide response for app call.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    Здравствуйте, Benni Translation Service! Я обратил внимание на ваш профиль и хотел бы предложить вам свой проект. Мы можем обсудить детали в чате.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi there, Im working in wix website creator and I would like to edit the members profile to be a client dashboard where I can Me ( the admin and my client )...and deliverables and then get paid for our services which is interior design services . I wanted also to add if possible a milestones payments for my deliverables within the customer dashboard .

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    21 bida

    ...day. * Answer phones calls and emails; responding to customer questions / complaints and ensure all inquiries are handled and documented on-line in a timely and professional manner. * Maintain professional etiquette and provide effective customer service when corresponding with customers phone. Work FromHome Requirements: Fully functioning desktop-computer

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    6 bida

    I have 2 2-month old BlogSpot blogs with some organic traffic with 20,000+ & 5,000+ unique articles (each 500+ words) respectively. The 2 blogs are : 1. [log masuk untuk melihat URL] <--- 20,000+ articles. 2. [log masuk untuk melihat URL] <--- 5,000+ articles. On the 1st blog I will sell a package of 10,000 editorial, dofollow backlinks (not site-wide) with "anchor texts" for $...

    $1867 (Avg Bid)
    $1867 Avg Bida
    4 bida

    ...digital transformation journey. ON-GOING WORK We are in the midst of developing a blog on extra virgin olive oil related topics. Articles cover health benefits, consumption tips and others, of extra virgin olive oil to share in our social media platforms and website. WHAT WE NEED We need some help to enhance and polish the 'About me' (blog writer)

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    27 bida
    Need SEO service 6 hari left

    I need link building, article writing & submission, press release, guest post, forum posting. My product is a social media marketing related niche.

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    99 bida

    ...Wanted: Home-based Female Telecaller Qualifications :+2, any degree, fluent in English Salary: Rs. 30,500/- per week (see attached file) Requirements : Computer, mobile phone Experience: Previous tele-calling experience will be useful Age Limit : 18-75 Job description : (1) Calling up school principals (2) Explaining the benefit of our SMS

    $397 (Avg Bid)
    $397 Avg Bida
    6 bida

    ...article • Guarantee the quality of the contents. • SEO keywords, synonymous keywords, or variants close to keywords should be mentioned throughout the article. • Do not write phrases or unnecessary parts, as they will not count in the total number of words. • Do not write long paragraphs. Normally, the lines of the paragraph must be less than 5. • If some

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    21 bida

    I need some help with finding some quality leads.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I have some transcription work. Please let me know if you can do it.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    Blog Post Writer Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    ...[log masuk untuk melihat URL] each month to search and register online for races and team sports; interact with others who have similar interests; and access nutrition, fitness and training tips....

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    17 bida

    ...detail-oriented and have the ability to tackle your assignments independently, as well as in a team environment. Getting the right construction contractor, home improvement tips, getting the right tenant/buyer of your property, construction trends, the do’s and don’ts when buying/selling a house and safety at the construction site are among the many

    $5623 (Avg Bid)
    $5623 Avg Bida
    22 bida

    Se requiere crear la funcionalidad del Web Service para manifiesto de carga en Colombia 1 Leer informacion adjunta 2 Crear WS generar manifiesto, Remesa, Vehiculo, Tercero y Anulacion 3 Cumplir Manifiesto 4 Creación de Información de Carga. 5 Creación de Información de Viaje Esta es toda la documentacion del WS [log masuk untuk melihat URL]

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    order management, supply chain management,

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    3 bida
    Hacking service 6 hari left

    For website security.. Which i need some one to do

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    9 bida

    order management, supply chain management,

    $397 (Avg Bid)
    $397 Avg Bida
    1 bida
    Customer Service 6 hari left

    Nordic Pharma is a UK subsidiary of Nordic Group (Paris, France) providing marketing and sales functions. Nordic Pharma UK, founded in 2002 was one of the first European affiliate companies. Founded in 2002, Nordic Pharma UK was one of the first European affiliate companies of the Nordic Group of companies. Over the last 16 years Nordic Pharma has worked with the NHS to supply essential and har...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    7 bida

    Will you be interested in a partime work from home position? Pay...interested in a partime work from home position? Pay is $25/hr and working hours are flexible.. The name of the Company is ( Cipla Limited ) The position available are: Customer Service Representative '.. The pay we are offering for the job positions is nothing less than $25 per hour..

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    8 bida

    I need translation services from English to German. My software application has about 1600 phrases. A large portion of this task has already been done by another translator for an earlier version of the application. Approximately 700 PHRASES NEED TO BE TRANSLATED. I've generated an initial translation of each phrase using an online translator.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    15 bida

    I need translation services from English to Portuguese . My software application has about 1600 phrases. A large portion of this task has already been done by another translator for an earlier version of the application. Approximately 700 PHRASES NEED TO BE TRANSLATED. I've generated an initial translation of each phrase using an online translator

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    35 bida

    Need 1000 contacts from local businesses in and around Melbourne, Victoria, Australia.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    30 bida

    Hi Freelancers I seek a professional who can develop a Mobile Phone Shop Management Software. Which must have the following features; Buy, Sell, Repair for Retail and Warehouse/Bulk orders (Mobile Phones, Tablets, Smartwatches, Accessories, Spare Parts, etc. There are two keen sides to look at; 1) Stock Control / Management 2) Managing Profit &

    $423 (Avg Bid)
    $423 Avg Bida
    20 bida
    Customer Service 6 hari left

    Customer service representatives help customers with complaints and questions, give customers information about products and services, take orders, and process returns. By helping customers understand the product and answering questions about their reservations, they are sometimes seen as having a role in sales.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    26 bida

    I need help rooting a Nexus 5X. I s able to unlock it, but cannot get it rooted

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    Need videographer for filming an interview and editing. For our non profit see our website [log masuk untuk melihat URL]

    $25 - $50 / hr
    Tempatan
    $25 - $50 / hr
    0 bida