Customer service tips 2017pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    109,346 customer service tips 2017 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    3 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya sudah mempunyai website tetapi saya ingin menambah extension opencart. Saya ingin mengupah sesiapa yang boleh mengajar saya cara memasang beberapa extension percuma dan berbayar, set ftp account, multistore dan optimize seo.

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Menulis serba sedikit hukum hakam berkaitan zakat dan Waqaf di Malaysia.-Taarif -Dalil -Kesan baik kepada masyarakat

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    input data, membuat laporan di excel rapi

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    31 bida
    $71 Avg Bida
    15 bida

    mengedit tulisan

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    ...Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen dan juga keamanan barang tersebut hingga ditangani konsumen langsung [Door To Door Service]. BERIKUT LAYANAN YANG KAMI TAWARKAN IMPORT • Jasa Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    I need some help with finding some quality leads.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    2 bida

    Hi, I have some transcription work. Please let me know if you can do it.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    Blog Post Writer Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    ...[log masuk untuk melihat URL] each month to search and register online for races and team sports; interact with others who have similar interests; and access nutrition, fitness and training tips....

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    9 bida

    ...detail-oriented and have the ability to tackle your assignments independently, as well as in a team environment. Getting the right construction contractor, home improvement tips, getting the right tenant/buyer of your property, construction trends, the do’s and don’ts when buying/selling a house and safety at the construction site are among the many

    $5822 (Avg Bid)
    $5822 Avg Bida
    16 bida
    Customer service 6 hari left

    MISSION Our mission within the field of haematology is to provide much needed surgical products and treatments which are both effective and well tolerated for patients within this specialist field. Nordic Pharma works with the NHS in areas that are often outside the scope of larger pharmaceutical companies. We bring products to market that meet clear needs, for example, we licensed a novel injec...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    2 bida

    Se requiere crear la funcionalidad del Web Service para manifiesto de carga en Colombia 1 Leer informacion adjunta 2 Crear WS generar manifiesto, Remesa, Vehiculo, Tercero y Anulacion 3 Cumplir Manifiesto 4 Creación de Información de Carga. 5 Creación de Información de Viaje Esta es toda la documentacion del WS [log masuk untuk melihat URL]

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    order management, supply chain management,

    $478 (Avg Bid)
    $478 Avg Bida
    1 bida
    Hacking service 6 hari left

    For website security.. Which i need some one to do

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    order management, supply chain management,

    $179 - $538
    $179 - $538
    0 bida
    Customer Service 6 hari left

    Nordic Pharma is a UK subsidiary of Nordic Group (Paris, France) providing marketing and sales functions. Nordic Pharma UK, founded in 2002 was one of the first European affiliate companies. Founded in 2002, Nordic Pharma UK was one of the first European affiliate companies of the Nordic Group of companies. Over the last 16 years Nordic Pharma has worked with the NHS to supply essential and har...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    Will you be interested in a partime work from home position? Pay...interested in a partime work from home position? Pay is $25/hr and working hours are flexible.. The name of the Company is ( Cipla Limited ) The position available are: Customer Service Representative '.. The pay we are offering for the job positions is nothing less than $25 per hour..

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida
    Customer Service 6 hari left

    Customer service representatives help customers with complaints and questions, give customers information about products and services, take orders, and process returns. By helping customers understand the product and answering questions about their reservations, they are sometimes seen as having a role in sales.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    17 bida

    Need videographer for filming an interview and editing. For our non profit see our website [log masuk untuk melihat URL]

    $25 - $50 / hr
    Tempatan
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Customer Service 6 hari left

    Customer service representatives help customers with complaints and questions, give customers information about products and services, take orders, and process returns. By helping customers understand the product and answering questions about their reservations, they are sometimes seen as having a role in sales.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    Debt Settlement Agreement 6 hari left
    DISAHKAN

    ...debtors: (two companies and one person as debtors jointly) Debtors owe certain money to creditor as payment for services provided to this related debtor withing years 2016 and 2017. Debtors agree to pay debt in four equal payments starting May 1st, 2019. Following by August 1st, 2019, November 1st 2019 and February 2019. Payments will be increased with

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    12 bida

    We are looking for an outgoing and positive customer assistant to join our growing team. In this role you will be responsible for answering incoming calls, assisting customers with questions and department transfers, and assisting our sales team with their revenue goals. Candidates should possess a friendly demeanor, an energetic and motivated work

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    11 bida

    I have a web form that I need to have filled out 100 times. I will provide an excel sheet with the answers to all of these. It's simple follow and enter. I have projects like this come up every week or so. Sometimes multiple projects in a week. Would love to hire someone from the United States.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    9 bida

    Hello We are working on new customer pricing - and our ERP does not have the ability to create future price files. I need to merge our "everyday" pricing with contract pricing. The end result will be an excel file - of about 600 items - for about 30-50 customers. Must be good at vlookups - if you have VBA experience, this project could be very easy

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    27 bida

    This is a completed report which has 3 parts : - Part 1: A survey conducted to survey all the mobile application in the Kuwait market, in the sector of commerce, health and education. ( attached ‘Phase One - Cover page’ word document + ‘Mobile Apps Survey’ excel sheet ) - Part 2: formatting a Questionnaire ( attached ‘phase two’ word document ) - Part 3: collec...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    21 bida