Customer service tips of the daypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    158,861 customer service tips of the day tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    ...Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen dan juga keamanan barang tersebut hingga ditangani konsumen langsung [Door To Door Service]. BERIKUT LAYANAN YANG KAMI TAWARKAN IMPORT • Jasa Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    Customer Service 6 hari left

    We are seeking a Customer Service Representative to join our team! You will be responsible for helping customers by providing product and service information and resolving technical issues. Responsibilities: Handle customer inquiries and complaints Provide information about the products and services Troubleshoot and resolve product issues

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    11 bida

    Our employees have the opportunity to work in a fun, casual, laid-back atmosphere. If you have customer service experience, then this is your opportunity to be a part of something great! We want to hear from you if you possess the following skills and qualifications, and are ready to join our team of positive, enthusiastic, and dedicated creative thinkers

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    7 bida

    Translate to all languages ​​of the world ..I have 7 years of experience

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...have a video of presentation for my company, would be appreciate if can be in italian , spanish and english , or at least english . I like to put my logo of my company on the bacground , and the background to be a showroom or an office. The text can be this , or something like this : I would like to present you Angel Trading ,one of the biggest...

    $534 (Avg Bid)
    $534 Avg Bida
    28 bida

    ...would like to build a database of the mayors/head of the city (or equivalent) of the 10 biggest cities for 28 countries (280 people or as close to as possible). I would like the name of the Mayor/city leader, the name of the city government, the address of their office and the contact emai...

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    49 bida

    flask app to browse a folder and list all the files, and edit XML file in the folder

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    20 bida

    I work for Luxury cosmetics company and we're looking for a freelance professional who can write articles for our blog (beauty tips, skincare news, advice) At first, we will need 2 blogs per month, maybe later on we will ask for more.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    36 bida

    We are seeking a Customer Service Representative to join our team! You will be responsible for helping customers by providing product and service information and resolving technical issues. Responsibilities: Handle customer inquiries and complaints Provide information about the products and services Troubleshoot and resolve product issues

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    14 bida

    ...and experience website at Earthdiver.com. It will be confined to the state of Utah at launch. In coming year we’ll add coverage for the rest of the USA. We have a site that is working in the beta testing stage at www.earthdiver.com. Utah is the most content rich state covered, so it’s the best one to look at. We are looking ...

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    48 bida

    We are looking for a UI designer for our new website with the experience in Golf/Lodging/Vacation package industry

    $171 / hr (Avg Bid)
    $171 / hr Avg Bida
    30 bida

    The Kumbatio Foundation Netherlands supports projects in the city of Thika, Kenya to improve the quality of life of children who don’t have any parents or because they have been abused or neglected by their parents. At the moment we are operating a children’s home (or orphanage) which can provide accommodation for up to 20 children. We...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    17 bida

    Please find all information in the preview PDFs and graphical banners. Download the file to get more content ideas: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Bunny let's grab the carrot...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    0 penyertaan

    ...several Polish Agents with experience in Customer Services. Please send your resume. Contractor requirements: 1. Is available for 8 hours per day, Monday to Friday and Saturdays by Rotation. 2. Has worked doing Customer Service before. 3. Must be Fluent in Polish Fluent in English. 4. Internet connection of 2Mb or more. It can not be wireless nor through

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...tired of not getting enough hours or always looking for the next gig? Are you looking for a really cool company to work for every week in a long term position. Do you enjoy, helping others and you have a nice phone voice. Then read on.... I am looking for you. We are a USA based ecommerce company and we are looking for a customer service representative

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    15 bida

    I’m looking for someone to take my fridge and washing machine to the tip. You will need your own truck or trailer.

    $21 - $175
    Tempatan
    $21 - $175
    0 bida

    we just migrate our WordPress site to a new server all function working just need to the setup site layout through beaver builder. Should be a fast job for expert how to know what he is doing. png attach pls check png file. original site: [log masuk untuk melihat URL]

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    16 bida

    We are a Digital Agency based in Paris. Our clients are Brands in the Fashion and Luxury market. We help them manage their e-commerce websites. Je suis à la recherche d'une personne pour rédiger des petites newsletters hebdomadaires. Le format et le contenu des newsletter est assez simple, nous cherchons quelqu'un avec une vrai plume, un style et un

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    5 bida

    National US Law Firm in need of 4 Call Center Representatives. Call Center representatives will be taking heavy inbound/outbound phone calls and emails from the Law Firm's clients. English language is required.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...sells orienteering maps to the (Manchester, UK) public. We no longer have access to our developers, who used a slightly-masked MarketPress plugin to interface to PayPal and Stripe. We have had an email from Stripe saying that we need to upgrade our interface code by September this year. Our plugin seems to be a couple of versions behind latest, but

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    34 bida
    $349 Avg Bida
    13 bida

    Please find our creative design brief attached. For the proposal, we're requesting the following: - Number and types of screens, popups, and overlays - Timeline and deliverables - Overall project cost and cost per deliverable - Type of software used for deliverables - Number of revisions included - Project-specific concept screen to showcase your vision

    $1681 (Avg Bid)
    $1681 Avg Bida
    43 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $824 (Avg Bid)
    $824 Avg Bida
    56 bida

    ...build out my digital marketing services packages. What would be the best way to sell them to a client? What services should I package for an Inbound approach? I'm looking for three to five distinct package and other services to go with them. What is the best way to sell to a CEO of a 10 million + a year company Health Care - Tech - Ecom sector

    $300 (Avg Bid)
    $300
    0 penyertaan
    Customer Service 6 hari left

    Customer service representatives help customers with complaints and questions, give customers information about products and services, take orders, and process returns. By helping customers understand the product and answering questions about their reservations, they are sometimes seen as having a role in sales.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...your best all the time.  I search someone who will search some video about the product on the web and after mix every video you have find to make a nice and attractive advertising video too promote my product. Sometime some product don't have good video on the web, therefore I will send you the product and you will make a video ad with the...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    13 bida

    The project is a booking platform similar to that of airbnb and [log masuk untuk melihat URL] You must have designed a beautiful website with functions of airbnb and booking.com. if you have never created this typeof project then please do not message me. Only contact if you have skills in the following fields; Web: Custom PHP / MySQL, Jquery, Bootstrap Android: Java

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    53 bida