Customer service tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    274,819 customer service tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    6 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    7 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    I need a singel google sheet file where i need to do below list. All formulas should created accordingly so we wont have problem once orders populated. Register and manage sale contracts based our short products. Register and manage container shipments related to sales. Register, track and manage Invoices issued by suppliers for related orders. Create Inhouse commission Invoices made and calc...

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    29 bida

    Hello. The previous request has been fulfilled. I would like to request a quote for: 1 page setup (php web apps. Some UI mostly is done). The page is [log masuk untuk melihat URL] This app is a simple customer management system. Kindly keep it confidential. I have already setup the mysql database and base template for the site. For now i am looking to make the Dashboard (homepage) functional. ...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    20 bida

    (a) - Quotation Module (Priority1) (b) - Sales Order Module(Priority 2 And this Module Depends on Quotation) (c) - Invoice Module (d) - Invoice Payment Module (e) - Renewal or Subscription Module (f) - Purchase Module (g) - Purchase Bill Module (h) - Payment Module (i) - Customer Help desk Module (j) - Customer Portal Module Timelines less than 30 days Budget Rs 35,000

    $530 (Avg Bid)
    Segera
    $530 Avg Bida
    3 bida

    GuestTrack is a FREE browser-based application to help businesses collect and store data of customers entering their premises. It makes it really easy for businesses to meet their obligations in a COVID-19 environment as well as providing customers with outstanding customer experience. To reopen, many businesses may be required to collect and store customer, employee and contractor information,...

    $293 (Avg Bid)
    Tempatan
    $293 Avg Bida
    3 bida

    2 Flows required from Sales Quotation - > Sales Invoice Sales Quotation → Event Management → Sales Invoice after event completed date to be sent Upon inquiry received by email or website or creating leads, the Estimator will quote (either for Services or Event Management Software use ) to the customer directly from odoo system either, upon recieve confirmation, give option to uplo...

    $757 (Avg Bid)
    $757 Avg Bida
    6 bida

    I need a Shopify Developer to create a mail pop up like [log masuk untuk melihat URL] It needs to allow the customer to enter their email address and then receive the discount code instantly. It should be in the same position as BEAR example and look similar Need someone who can work now

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    We are a local skate sharpening/skate repair/golf club repair business. We offer deal for customers who purchase skate sharpenings in bulk and for years, we kept things like that on file with cue cards. Very primitive. A few years ago, we hired a free lance computer programmer to design a customer database for us, as we ourselves know little-to-nothing about computers, but we needed an easier me...

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    20 bida

    Flow required from Sales Quotation → Event Management → Sales Invoice after event completed date to be sent Upon inquiry received by email or website or creating leads, the Estimator will quote (either for Services or Event Management Software use ) to the customer directly from odoo system either, upon recieve confirmation, give option to upload the confirmation, then Event Managemen...

    $922 (Avg Bid)
    $922 Avg Bida
    3 bida

    hello guys, i am looking for make a app, for shoper groceries in the supermarket, we need 2 aplication , 1 is for the customer and the second app is for the shoper plus panel admin the customer request a list with some items in the market, we need a bd with barcode for every item in the supermarket, the app create the request for the shopper go to the supermarket and scan with barcode every item...

    $4310 (Avg Bid)
    $4310 Avg Bida
    77 bida

    Hi Benni Translation Service, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for experience in Raden Angular developer who can start work immediately. We are one of the top 4 precious metal retailers online. Due to the complexity of our industry, you will have to push yourself to learn how to work outside the box, while making sure all code fits within the Radzen Angular framework. We are building out a new intranet product to automate many business process...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    29 bida

    Hello We are a jewelry e-commerce company based in the us our factory is based in Mumbai. We currently have our customer service in house I'd be happy to enlarge it and see what you can offer [log masuk untuk melihat URL] Sacha

    $4840 (Avg Bid)
    $4840 Avg Bida
    22 bida

    the logistics plateform must be able to manage warehouse operation give daily, assign orders to drivers, 2 way SMS system to book appointment and notify customer. kindly refer to attached excel for detailed requirements. kindly send me your past projects (must be related to what i need). Thanks

    $1302 (Avg Bid)
    $1302 Avg Bida
    83 bida

    We are looking to launch new products for pets, we need a market research with details on scope in market, presence & influence of competitor, customer behaviour, best market to start, and best way to approach customers.

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    12 bida

    You need SEO for this website, [log masuk untuk melihat URL] so that the page starts bringing in money.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    82 bida

    i don`t need reseller please . just provider i`m looking for ssm service provider site with the cheapest price all platforms should be included in the server place screen shot for the price of some services within the server

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    Magento 2.3.2 Payment Module 6 hari left
    DISAHKAN

    We require a Magento 2.3.2 Payment module: Create configurable module in Magento administrator Automatically install and uninstall the module Module settings: The module can be activated / deactivated Show the logo and title at checkout User authentication fields can be entered A link to the module configuration manual A link where people can register A debug mode that saves the sent and receive...

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    17 bida

    I have a woo-commerce website and I need an option for discount there: The discount option function will be: 1. Discount will be for first time only for every customer 2. 10% discount on total purchase 3. The purchase must have to be minimum of 40 euros Anybody who is an expert in wordpress contact me.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    Our client is doing dropshipping worldwide and we are looking for a full time (5 days per week, at least 5 hours per day) Virtual Assistant located in Eastern Europe for: - export customers orders into excels - manage shipping problems and work closely with both customer service and warehouses/shipping manager. We need for reliable people for long term collaboration: - Orders are pharmaceutical p...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    31 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built & Paystore Publishing

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    9 bida

    Landing page. Signup and Login page. Two type of users - 1. Customer 2. Vendor Customer Dashboard: 1. Post Request for Quotes with facility to upload documents. Select vendors (location based filtered based on search criteria) 2. Present received quotes side by side for easy decision. 3. Conclude Quotes (accept or reject). 4. Accepted quotes converted to a Purchase Order to the vendor 5. Vendor ...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    55 bida

    Artikel Komuniti customer service tips Teratas