Customer service training tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    154,876 customer service training tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    7 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $759 (Avg Bid)
    $759 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    ...dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    12 bida

    Freelance Softw...analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida
    service CPU Tamat left

    Membersihkan virus pada komputer

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membua...artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, an...bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    ...di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering CISA

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedat...orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    2 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . R...ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika d...tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    ...Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat di http://www.benysudarmaji.com. Syarat proyek ini adalah : MENJUAL SAMPAI CLOSING

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    ...apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda dapat menanyakannya kepada saya tentang artikel saya ini di : email : [log masuk untuk melihat URL]@gmail

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    ...Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen dan juga keamanan barang tersebut hingga ditangani konsumen langsung [Door To Door Service]. BERIKUT LAYANAN YANG KAMI TAWARKAN IMPORT • Jasa Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Logo ACS handphone sparepart , service dan Acc kita bergerak dibidang Accesoris sparepart dan service , membutuhkan logo simple eyecacthing langsung ke konsumen

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    ...dimuka setealh Project Selesai berupa DP Royalty, Anda akan mendapat sisa Royaty setiap Tahun 2 X, tergantung Penjualan produk tersebut laku dipasaran. Anda Akan mendapat training Gratis dan bimbingan konsultasi secara online via email, hingga project tersebut selesai. Setiap Project dikerjakan maximal dalam waktu 1 bulan. Bahkan dapat dikerjakan kurang

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    THE OPPORTUNITY This position at a Training Company, plays a vital role in the customer acquisition and customer retention process. In being responsible for calling a list of leads or cold call list and scheduling appointments for the sales team, we are seeking someone who is confident, cheerful, friendly and self-motivated, with excellent outcall communication

    $129 / hr (Avg Bid)
    $129 / hr Avg Bida
    8 bida

    Teacher trainer will conduct school based teacher training workshops on Swift iOS to fly drone in classroom

    $212 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $212 / hr Avg Bida
    14 bida

    I have 2 2-month old BlogSpot blogs with some organic traffic with 20,000+ & 5,000+ unique articles (each 500+ words) respectively. The 2 blogs are : 1. [log masuk untuk melihat URL] <--- 20,000+ articles. 2. [log masuk untuk melihat URL] <--- 5,000+ articles. On the 1st blog I will sell a package of 10,000 editorial, dofollow backlinks (not site-wide) with "anchor texts" for $...

    $968 (Avg Bid)
    $968 Avg Bida
    4 bida

    ...URGENT!! - USA Appointments Needed Now - Paid Weekly Dear Freelancers We’re an outsourced managed services company that will pay for B2B VoIP (Voice over Internet Phone Service) Leads in the United States. You must have direct experience in setting appointments and must provide references. The selected centers, teams or individuals will be responsible

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    3 bida

    Communicate and work in health or community services information Community Assistant worker admin questionnaire Working in the health and community services industry you will come into contact with co-workers and clients- EXAMPLE QUESTIONS - Explain how you would demonstrate respect towards clients and enhance their understanding of the information you are giving them when communicating with t...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    14 bida

    ...movement  when you lift a dumbbell up it takes approximately 2 seconds and with one conventional set equal to 10 reps this equals 20 seconds.  Within the 20 minutes of your EMS Training your bicep will have 600 seconds of impulse.  Thats 30 sets of your biceps curls. Now imagine 90% of your body being activated simultaneously.  Thats an impressive total

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    1 bida

    I've few little projects and I need screen share advice on some critical steps. Having at least 5 years of experience is helpful....to host the POC Mentoring on Tableau Advanced Topics 1) Joining Data, Blends and Exploring Unions 2) Table Heat map, Sheet Swapping and Action Filters 3) Dashboard Tips and Tricks Expected to complete in 1 Week

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    16 bida

    Respected all, using API cutomer auto responder online software need

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Dara Entry 6 hari left

    ...capture system. Meet expected hourly production volume goals. Maintain quality levels above minimums set by management Increase speed and difficulty of tasks as expected with training and practice ADDITIONAL RESPONSIBILITIES Maintain awareness of and actively participate in the Corporate Compliance Program. Maintain a neat and orderly workstation. Assist

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    31 bida

    We are looking for an outgoing and positive customer assistant to join our growing team. In this role you will be responsible for answering incoming calls, assisting customers with questions and department transfers, and assisting our sales team with their revenue goals. Candidates should possess a friendly demeanor, an energetic and motivated work

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    20 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...capture system. Meet expected hourly production volume goals. Maintain quality levels above minimums set by management Increase speed and difficulty of tasks as expected with training and practice ADDITIONAL RESPONSIBILITIES Maintain awareness of and actively participate in the Corporate Compliance Program. Maintain a neat and orderly workstation. Assist

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    19 bida

    Looking for Training & Job Support for QA Automation using Selenium framework, Javascript, Junit and TestNG. Description: Develop and execute software test plans in order to identify software problems and their causes. You will be testing multiple applications and verifying database log entries. Top 3 Skills: · Selenium · Javascript

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    10 bida

    ...also breed and train life-changing guide dogs to provide freedom and independence to people who are blind or have low vision. The Blind Foundation’s mascot is a guide dog in training named Marvel. We want to create illustrated versions of Marvel for use in multiple campaigns (Bikkie Day and Auckland Marathon). We’ve attached illustration examples of the

    $664 (Avg Bid)
    Dijamin
    $664
    3 penyertaan
    customer service 6 hari left

    The Customer Service Representative attracts potential customers by answering product and service questions; suggesting information about other products and services. Process orders, prepare correspondences and fulfill customer needs to ensure customer satisfaction. Requires a high school diploma or equivalent and 0-3 years of experience in the

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    HI need to change the a2billing customer ... in area of sip view .. i need the costumer portal add his ip and save in table very easy

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    3 bida

    ...containing event listings. Using our online portal, you will be require to input said event listings on our online platform to make them available for public viewing. Full training on how to use our online portal will be provided along with a temporary login. You will be expected to input events at an average rate of 35 per hour by copying each of

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    50 bida

    ...rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login to view URL] ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    ...our channel is to parody YouTube trends and spark discussion about past events, current trends and situation in the society by having this character share his “insight” and tips. He usually does not provide an obvious commentary, rather humorous implications, but when he does provide real commentary, his views and persona are so outlandish that it’s

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    ...sheltered kid from a family with generational wealth, who started a YouTube channel to share stories from his life and give people life tips. The humor comes from him being completely oblivious to the fact that his tips are useless to his viewers (for example, "How to make more money, tip #1: If you're poor and want to be rich, all you have to do is make

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    I have a 10 years working experience in...welcome. Extra bonus will be paid if I manage to find a well-paid job. Career planning consultation Training and tips on how to 'search and apply for the right jobs' Training on how to 'Apply Smart' Pre and post application tips and tricks Interview training How to negotiate the best salaries Care...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    26 bida

    ...specific methods explained below. 8 main tasks: (with specific details in Jupiter notebook provided): 1. Perform explanatory data analysis for the 8 variables using the training dataset and with the help of appropriate graphs. 2. Apply the standard Bayesian linear regression model, using Type-II maximum likelihood to estimate “most probable” values

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    15 bida

    Develop a Questionnaire consisting of 60 to 70 statement that measure the following: The impact of the “One-Year Patronship Training Program” on employees’ attitude and behaviors. the training program was focusing on discipline, loyalty, Building confidence, respect, hardwork, seriousness....... Please be noted that the employees left their companies

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    8 bida