Customer support chat based email basedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    676,959 customer support chat based email based tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Chat agents in malaysia or philippines

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    22 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Projek simpel hanya setting email notifikasi woocommerce menjadi semi online store

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Email Searching, Emai, Creating, Linkedin Work , Mail sending

    $316 (Avg Bid)
    $316 Avg Bida
    9 bida

    Join me on skype ([log masuk untuk melihat URL])

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    shadasgfajksdvbalsghiarwejfnkalsdnbaighaiejb;l,;'ganmosmnlmb,vcbczgjoirhjsonslerghaerhieqrjlbngsflmb njspiunpojt

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Project instructional video: [log masuk untuk melihat URL] Pricing guide: [log masuk untuk melihat URL] I will ask Qs to ensure you watched the instructional video and viewed the pricing guide above. If you bid on this project without first watching the 18 minute instructional video and viewing the pricing guide then your bid may be rejected. Thank you for your support and help! Colby Hawkin...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Hello, We want to have mobile phone verification on the Woocommerce payment page. On the checkout page, the customer must have a mobile phone verification. After verification, the customer can place an order. Verification should be done once. Also, if the customer wants to change their phone later, they must re-authenticate. For verification, google firebase, which provides free sms service, wil...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a figma based UI designer, who is experienced with UI designing, my maximum budget is 40USD. It's okay if you are a beginner, but a sense of good designs is must. Please provide a link to your previous designs. I will share more details in chat.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    5 bida

    Managing incoming calls and customer service inquiries Generating sales leads that develop into new customers Identifying and assessing customers’ needs to achieve satisfaction

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I have an online store (Link: - [log masuk untuk melihat URL]) and I need a drop shipping web expert to make improvements in my store like eye-catchy homepage, adding exciting relevant imagery, making the store look a professional e-commerce store, and any other improvements to increase the customer purchase rate in the store I'll be using this store as a demo store to enter business deals w...

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    2 bida

    COMPANY INFO This is a small and fast-growing, customer focused eCommerce store (online retail) selling kids and baby furniture, toys, gear, essentials, and decor. We are on track to do a few million dollars in retail sales this year. We’re very busy. I need someone to take over the day-to-day operations so I can focus on growing the store. This is an exciting long-term oportunity for you. T...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida
    Roof beam design 6 hari left

    I need some timber beams designed to support ceiling joists and a roof. Here is also a steel beam design from an engineer which i need an alternative for.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    4 bida

    We have created a resume building application and automatic cover letter generation application. We need a data entry person to send those emails with the correct skill sets. Each email generation takes about 5-10 minutes and we will pay Rs. 5 / per automated email sent.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida
    Email Wordpress customers 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a responsive website. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    20 bida
    Trophy icon Scotty's Taxi Cab Company Logo 6 hari left

    I have included historical information about the company below, so you can read about Scotty's and get a feel for the brand. However, there are some things that I DO NOT want to see in the new logo sumbissions, so let's start there: I do NOT want to see a caricature based on the current logo--if you do that you are immediately disqualified. That wasn't too difficult, just don'...

    $249 (Avg Bid)
    Dijamin
    $249
    99 penyertaan

    Looking for Android App Developer for Anti Theft Mobile Tracking with Women's Safety Feature that support all android handsets irrespective of its versions. Complete project with required features will be discussed through private window

    $1799 (Avg Bid)
    $1799 Avg Bida
    3 bida

    I have a website I built myself with Wordpress but I would like to rebuild it to enable the service shown in the below video. [log masuk untuk melihat URL] Essentially, I need users to be able to create an account and login with their email account or with Google, Facebook or other social media authentication. We have two types of users: (a) User Hosts/Trainers and (b) User Customers. 1) The w...

    $4207 (Avg Bid)
    $4207 Avg Bida
    9 bida

    i use wix restaurant for my website. we are a meal delivery kitchen. currently the customer has to enter an exact delivery time, but we dont deliver like that. we want to set it up so they can choose delivery windows (like 3pm-5pm) not specific times. Also we want every week to be able to export our orders into an excel worksheet. The current export options make no sense and look jumbled

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    18 bida
    Devexpress Winforms dialog 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a .NET c# engineer with experience with the following: - Devexpress Winforms controls. in particular mastering layouts and controls. - Good understanding of UX and UI - Able to follow the requirements and design intent. - Organized and productive - Good english - Able to deliver the project in time and in accordance with the brief. We provide: - Project management and online m...

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    5 bida

    I have contacts, in an Excel spreadsheet. I want them to be edited into a format acceptable by Shopify as well as Facebook.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    8 bida

    Hello , I am looking to develop full Modern end to end Business Management web application with very rich backend that cover product Managment and , customer , data , integration and reporting as well as as high level Mobile responsiveness amazing UI/UX & for end users following modern front end design such as react , React JS , CSS and bootstrap and modern backend on Java and MySQL , Based on...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    13 bida
    Lottery App -- 2 6 hari left

    I want an iphone and Android App. to be developed. User will select 6 different numbers from 1-45. It is called one [log masuk untuk melihat URL] selection is saved in a database. They can play as many games as they want. Customer are charged depending how many games they played. Then a lucky draw is coducted. Six numbers are drawn. Then the whole database is searched against draw numbers. If ...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    4 bida

    We need a simple add-on plugin for Tera wallet. What we need are simple forms where customers will enter the number they want to redeem and then click on pay and money automatically deduct from the Tera wallet money. For ease to understand it should look like given pictures at the front end and what we need at the back end is. id- User - Amount - Number - Status- Date and time/ - Action (see in ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida