Customer support home based manilapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    734,468 customer support home based manila tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Lalush home + Zemel livingroom

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    1 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a Virtual Assistant to provide administrative support to our team while working remotely. As a Virtual Assistant, you will perform various administrative tasks, including answering emails, scheduling meetings and making travel arrangements. For this role, a strong Internet connection is required, along with experience using communication tools.

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    3 bida

    Need to make corrections on project

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    I am wanting an Open Cart Ecommerce website created. Similar to the below: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I will need a Logo, website design, and the site to be full functional and uploaded to my server. Please send through quotes.

    $584 (Avg Bid)
    $584 Avg Bida
    14 bida

    Looking for someone that can start today with some design ideas for a simple auction site. If you can do front end also that’s a bonus but not critical. No back end needed. No seller admin design or functions. Just a design for a home page featuring a few auctions and an auction details page. Absolutely must be able to start in the next few hours. Do not bid if you are outsourcing or have ...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    25 bida

    Need help editing and writing content for a lifestyle blog that I am trying to start. I have some drafts that need updating and posts that are published to get more views. The blog is featuring before and after home updates, decor trends, affordable finds for home or fashion, breast cancer, and healthy allergy recipes. I need help creating pins for my Pinterest account too.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    19 bida

    WITH ABOUT 1 MONTH WORTH OF WORK FOR A TEAM, WE ARE LOOKING FOR SOME SERIOUS SKILL! WE NEED A FEW THINGS CHANGED IN OUR SOFTWARE AND WE ARE LOOKING TO GET THIS DONE ASAP!! WE WANT TO LAUNCH IN THE COMING WEEKS. WE NEED STRIPE INTERGRATION WITH SUBSCRIPTION PAYMENT, WITH A % OF THE MONTHLY RENT TO COME OUT ON THE 1ST OF EVERY MONTH. WE REQUIRE USER PERMISSIONS TO BE CHANGED ALONG WITH OUR ADMIN ...

    $891 (Avg Bid)
    $891 Avg Bida
    18 bida

    Raspberry pi time based algorithm

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    1 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I have an open cart marketplace [log masuk untuk melihat URL] both of (star gold and star black) when customer gonna collect it on the cart the price coming zero Please watch the video

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    8 bida

    I am looking for someone to develop an adaptive learning website for kids k-12 in Arabic. I need someone who have developed something very similar in the past. I am not looking for someone to learn n the job. The website will support multiple grades and multiple subjects but for this project we will focus on Math for grade five as phase one. Once we have completed and tested phase 1 successfully, ...

    $547 (Avg Bid)
    $547 Avg Bida
    17 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    HI. There are three input vectors 1) Water pipe network which includes pipe diameter/pipe material 2) Point data of leak locations (lat, long included) 3) Logger location (all sensors that detect water leaks) Attibute table for leak location contains the logger id of the logger/sensor that detected the leak. Simple task. Create a customer python script which allows me to select 1)"Pipe n...

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a well experienced writer to write for my blog. I need someone who can research and write a creative articles that will attract our readers. we have topics from various categories like sports, food, fashion, health, home improvement, real estate finance and more, I therefore need someone who is flexible to write any of these topics, not someone who writes only on a specific area. ...

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    20 bida

    We need a candidate to handle data entry from home. Salary is $25 per hour. For further procedures. Contact the HR Manager via email: Teamnavidea@gmail.com.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    if you are a software developer- contact me with your software proposal that is ready to be sold to me as my own + and your real final price in price offer. i am interested in software/plugin in DESIGN /GRAPHIC / AFFILIATE/ BUSINESS MARKETING FIELDS ONLY! MUST BE OFFERED ONLY WITH FUTURE SUPPORT AS A SOFTWARE DEVELOPER.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida