Customer supportpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    546,091 customer support tugasan ditemui, harga dalam USD
    Admin online Tamat left

    Bersedia dalam melayani costumer, mampu melayani chat customer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    40 bida

    Kamus data web, memudahkan customer, memilih product yang biasa dibeli. sehingga memudahkan pemesanan kepada supplier yang dituju

    $810 (Avg Bid)
    $810 Avg Bida
    7 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (...akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu bu...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    ...time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan bol...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...: SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu tersebut, terimalah tantangan kami untuk menjadi Leader Expert Marketting 62Hall dan bersia...

    $54166 (Avg Bid)
    $54166 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $830 (Avg Bid)
    Segera
    $830 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda proyek lain yang akan dikerjakan selama total 5 bulan (tiap proyek mempunyai waktu 1-2 bulan). Un...

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $10 - $16 / hr
    $10 - $16 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Spss analysis 6 hari left
    DISAHKAN

    Requirements: Factor analyses Reliability analyses Regression analyses Test of Expectations/Hypothesis Discussion of results / Implications (Findings): cronpach' alpha, correlation p-value, Independent Variables: Security/Privacy Fulfillment/Reliability Customer Service Informativeness Website Design Customization Loyalty Intentions Satisfaction Control Variables: Usage Privacy Concerns

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    49 bida

    ...newly added questions should be shown on the webpage without code changes. 7. Question upload to the database will be based on excel sheet and only admin can perform that operation and this feature will not be shown to the users or companies. 8. Website will be hosted on the cloud platform and allow to scale 9. We need support for six months post the website goes live. 10. All login authentication will be based on OTP based access. 11. After project goes live, we need support for 15 days. 12. Sample questions bank in an excel file will provided for the development team. Bid Selection Process - Interested freelancers or companies need to share the project proposed architecture, high level implementation approach, UI Interface and delivery timelines as proposal response. ...

    $750 - $1500
    Dimeterai
    $750 - $1500
    41 bida
    Autocomplete 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a website where customers can set up telephone systems it works when customers need to put in little bit of coding in a text editor and then customer need to save it I want to make it easy for my customers so I want to promote autocomplete like we have in a lot of code editor like Visual Studio Code

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    21 bida

    Hi I am a data scientist working in a travel company. I need help with my day to day tasks. So, this won't be a one time project but a daily support for my job. The tools I mainly work on - 1. Amazon Sagemaker 2. Amazon S3 and Redshift 3. Amazon Lambda 4. Google Colab notebooks And few others which we can discuss about later.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello, I would like to hire a support service, I want to install cloudflare ssl to my nimble streamer server installed on windows server, I am close to achieving it, do you think you can give me support for this?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I have over 1,000 items of stock that show size, shape, reference, picture my product is tinbox with different shape, size and picture like one of my disclose picture. I want this 1,000 inventory, updated in my local excel file ( weekly by my team ), after checking, it uploads to website so that customer can see what items I currently have. ( show me your outlooks ) I know lot of e-shop do this. But I want this to be done in local excel file so that I can see all at a glance. after uploading to website, it looks like this; and clicking to items it goes to applicant need to show me your job reference that relating to e-shop inventory updating. Or anything could be done to my requirement

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    24 bida

    Looking for a Virtual Assistant,with strong leadership and sales skills, Must be Bilingual and Speak both Languages English & Spanish over the phone. 46 Hours Per Week/6 DAYS A Week. M...Screensharing app and video during work hours. Some of the task would include: Calling customers to Schedule jobs Pre-calling and post calling customers Assigning Technicians. Reconciliation inventory Reconciliation Payments. Cross Selling other services and products. Lot of Selling Opportunities with extra income on commissions Job Requires a high level of Management, multitasking, Analytics, and customer service, skills, as well as strong foundation of Excel and calculations in general. Budget for the position is $400-500 a USD Per Month+ Great Comissions, If interested, please bid accord...

    $490 (Avg Bid)
    $490 Avg Bida
    11 bida

    I need a freelancer with good english Academic Writing Skills to support me in Proofreading and writing. Freelancer should be ready to work remotely. More Details will be discuss in chat

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    9 bida

    ...you'll be paid (Important part) In terms of salary we can't pay much as we are in a startup phase. we are willing to give commission over every client you bring in it will be 10% of monthly recurring payment as long as the client you bring in works with us. Sales Representative Requirements: --Experience in sales. ✅ --Understanding of the sales process and dynamics. ✅ --A commitment to excellent customer service. ✅ --Excellent written and verbal communication skills. ✅ --Superb interpersonal skills, including the ability to quickly build rapport with both customers and suppliers. ✅ --Experience using computers for a variety of tasks. ✅ --Competency in microsoft applications including word, excel, and outlook. ✅ --Able to work comfortably in a fast paced environment. ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    At Concentrix, we specialize in design, marketing, business processes, and customer management solutions. Concentrix is an award-winning company that was founded in 1983 and has expanded to serve a large number of industries, including automotive, banking, healthcare, insurance, energy, travel, and retail. We are looking for a motivated Assistant Accountant to join our team! The Assistant Accountant will be responsible for supporting the day-to-day operations of the accounting department, including analyzing, documenting and reporting on the status of the accounting process. The Assistant Accountant will be responsible for completing reports and obtaining necessary documentation, as well as performing other duties as assigned.

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    8 bida
    A-Z Amazon Store Manager 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a highly experienced A-Z Amazon Shop Manager that can provide my Amazon store with all aspects including setup, sourcing, order fulfillment, customer service, and more. I haven’t started the setup process at all for my shop, we would be starting together from a total fresh slate, I’m prepared to start and get anything you need to set up the shop. I need someone that can show me success from past Amazon stores they’ve run, preferably someone that has connections with dropshipping stores that have FAST shipping (7 days or less to the US). I’ve considered CJDropshipping but if you have a better suggestion with good profit margins and quick shipping I’m open to that. The perfect person for this job: • Has experience in A-Z Amazon store m...

    $500 / hr (Avg Bid)
    $500 / hr Avg Bida
    2 bida
    Funnel Builder -- GoHighLevel 6 hari left
    DISAHKAN

    ...are set up to convert and incorporate the clients branding at a high level Provide funnel design maintenance support as needed (example: implementing design changes to existing funnel pages based on funnel audits) TECHNICAL TASKS Integrate funnels with CRM and other tech platforms Set up all email automations for funnels across all major platforms including Kajabi, Kartra, Active Campaign, Ontraport and Clickfunnels. Be able to place and check all funnel pixels Duplicate existing funnels for ad specific traffic across various tech platforms Provide funnel maintenance support as needed Support webinar integration and ads managers with third party tracking issues and pixel issues Support new clients with their domain verification process if necessary Implemen...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    6 bida

    I am looking for a very basic set up to map Shopify orders to an order management system automatically when they are received. The app should marry up different data from; Order, Customer, Product, Variant, Set Attributes (order) to create an API send up on an order being received into Shopify. All fields will be available in Shopify to successfully fill in the API send - which I can go through with the successful bidder. The API docs are publicly accessible for the OMS here; I need to be able to update order statuses within Shopify on dispatch (status_callback in API docs) this needs to send Courier information including Tracking over to Shopify.

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    23 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Ditampilkan Segera Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan

    ...for a very simple design but yet something that gives package a premium look. 3. The dimensions of the package will be provided before the project 4. No fancy text required. As you cans see both the product have simple fonts but very visible and clear. 5. We have about 20 varieties of Tea, but we will develop only one master design and just change the Tea name for each Varity. Example: Weight Support Tea, Premium Assam Team, Turmeric Tea, Premium Nilgiris Tea etc. 6. We have the logo and font of our brand and that will be retained on the package. 7. Backside information’s will include about the brand, how to make tea, manufactured by, Packaged etc. These information’s will be provided as soon as the project is accepted. 8. Very Important: Also, before we award th...

    $79 (Avg Bid)
    Segera
    $79 Avg Bida
    25 bida

    I am in need of experienced developer who has deep knowledge in Shopify, Shopwired and Ultracat. I am going to move Shopify / Ultracart order data to Shopwired. Shopify: 5 years of order / customer history. Ultracart: 2 months of order / customer history. API integration knowledge is a plus. I also want to implement it but not right now. I want to implement it after moving data is finished . Thanks.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    15 bida
    Trophy icon Logo Design for LLC and DBA 2 hari left

    I am looking for a couple of different logos. I am in need of a logo for my LLC, which is Hammer Tech LLC. I also need a logo for my DBA, which is Hammer WebStudios. Through Hammer WebStudios I provide online marketing services such as Facebook Ads Management, Google Ads Management, and other Social Media Ads Management. I also provide GoHighLevel support services, audio and video editing, digital ad creation, SEO, and more. My LLC logo can be a simplified version of my DBA logo.

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    74 penyertaan

    We are looking for someone to help promote a new scientific theory which challenges the view of traditional quantum physics. We are looking to promote the wave only solution to the ultraviolet catastrophe and photoelectric effect, on forums, internet, and social media groups. We are interested in reaching out to both mainstream and alternative science communities. The campaign will focus on driving traffic to our site. Relevant Links: 4D Aether (main page) Solution to the Ultraviolet Catastrophe Solution to the Photoelectric effect. Quantum Foam The Cosmic Microwave Background Wave particle duality solution (part 1 – Light) Wave particle duality solution (part 2 – 4D matter) Lasers and resonance The ideal candidate should exhibit a high level of English g...

    $61 - $91
    $61 - $91
    0 bida

    ...able to participate in a free 2-day training course. Upon completion they will be able to start their work activity. Requirements: · Strong motivation and determination · Willingness to learn and improve · Predisposition to customer contact · Excellent communication and listening skills · High school diploma preferred Responsabilities · Make phone calls to customer lists provided by us · Propose our service by describing its quality and convenience in a detailed and convincing manner · Manage customer relationships by maintaining contact · Enter customer data into the corporate database · Achieve weekly sales targets Offers and benefits: · 10% commission on sales &midd...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    ...issues. Writing reusable, testable, and efficient code. Creating database schemas that represent and support business processes. Design and implementation of low-latency, high-availability, and performant applications. Requirement 2+ years of work experience as a developer with strong knowledge of JavaScript/Node.js. Hands-on skills working with No-SQL databases (MongoDB). Experience in writing Node.Js applications and frameworks such as Express. Experience in working with Amazon Web Services will be preferred Implementing automated testing platforms and unit tests would be a plus. Knowledge of open source tools & frameworks, and cutting-edge technologies around server-side development. Customer-focused with good multi-tasking capabilities having experience of workin...

    $1171 (Avg Bid)
    $1171 Avg Bida
    16 bida

    I need a freelancer with good english Academic Writing Skills to support me in Proofreading and writing. Freelancer should be ready to work remotely. More Details will be discuss in chat.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    22 bida

    Artikel Komuniti customer support Teratas