Cut out background removedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    165,381 cut out background removed tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    10 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2369 (Avg Bid)
    $2369 Avg Bida
    30 bida

    Pengolahan tanah (cut & fill) dan landscape

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    2 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    31 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    11 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    7 bida

    Saya butuh dibantu untuk laporan keuangan bidang organisasi nirlaba. Jika berminat boleh hubungi saya di wa [removed by Freelancer.com Admin] untuk info selanjutnya. Terimakasih

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    pembantu angkat barang, lelaki, biasa angkat barang berat. bekerja utk dua hari sahaja. kerja cuma 2 to 3 jam sehari. upah rm100 utk 2 hari. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    boleh jadi pemandu pelancong , hantar barang , hantar penumpang , atau makanan - [Removed by Freelancer.com Admin]

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida
    Edit video Tamat left

    Menyelesaikan sisa pekerjaan video editing yg sudah sampai tahap cut to cut draft. Selanjutnya tinggal penambahan teks/supper, coloring, & sound balancing.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi ya...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    saya akan membuat sebuah film pendek, dan saya ahli software mac OS, saya juga ahli photoshop dan final cut pro

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Trophy icon Flyer/Hand out design 2 hari left

    HI, My fraternity is seeking a design for recruitment. We are seeking 3 different size designs, but all matching in concept. Design 1: 8.5x3.5 design that could be used as a pass out on campus. this would be front and back. (ideally, we would like this to equate to an 8.5x11 with 3 of the same pieces on it for printing, with appropriate gappings for cutting. Design 2: 8.5x11 flyer that c...

    $25 (Avg Bid)
    $25
    0 penyertaan
    Filters & Linces 6 hari left
    DISAHKAN

    Please Read Before Bid Thanks im looking for someone can Photo Editing With More function Like : Face Age Live Filters & Lences Cut Cartoon Editiing Blur Glich Stickers Using Backend ( backend for add Filters and stickers ) .Simple interface operation. .APP‘s file small, low CPU Consume, low power consumption.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    8 bida

    I want a Web Application that can communicate to Card Readers and Use Smart cards for passengers to make payment before entering the bus, And the bus can be track using Bus ID on that card reader [Removed by Freelancer.com Admin]

    $1591 (Avg Bid)
    $1591 Avg Bida
    6 bida

    Die cut design complete design illustrator complete design your own.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    11 bida
    MANATHOTA APP 6 hari left

    NEED A APP DEVELOPER FOR OUR NEW CONCEPT AS A CO-FOUNDER FROM BANGLORE [Removed by Freelancer.com Admin]

    $35778 (Avg Bid)
    $35778 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I want freelancer who can manage my social media in Facebook, Instragram & Linkedin every 2nd day 1 post & lead generation though Sponsor Ads, you can contact me on [Removed by Freelancer.com Admin]

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    Buscamos una persona que pueda realizar la edición de unos videos, cortar algunas partes y también la de agregar subtitulo en idiomas: Ingles y Español según se requiera. Seria para agregar a una aplicación móvil. Los videos que seleccionamos ya están en youtube. Debe manejar bien ambos idiomas ya que debe realizar la traducción para a&nti...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    56 bida
    social media 6 hari left

    A social media website with unlimited or a million members can join and post their pictures, videos and share Contact me if you can do the job [Removed by Freelancer.com Admin]

    $7295 (Avg Bid)
    $7295 Avg Bida
    19 bida
    Trophy icon Book Cover #1 9 hari left

    Seeking an experienced designer to create a book cover with the attached requirements (word document). RULES TO FOLLOW: Please provide previous work design or profile to showcase book cover front & back prior to the start of the project. You will have 3 days to submit 1 design and a decision will be made in the 1st round. If your profile does not include a book cover design, your work will b...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    3 penyertaan

    This project is for Maxim I need the current software data & features to be overlay to map with pos, the site will need to have admin panel to add/remove users the database ability to remove data from mysql upon user is removed the map shows offender/victim info upon clicked color code on different types of marker all data on logs should be parsed to the site to provide information must be ab...

    $454 (Avg Bid)
    $454 Avg Bida
    27 bida

    I have a team of Senior Developers who need training in advanced dot net technologies. More specifically practical training in Developing Web Applications. Trainers should be from Chennai as the training is to be given at our office in Chennai. Interested persons, please send your profile and quote / [Removed by Freelancer.com Admin]

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    1 bida

    Please take a minute to read before you apply. We will report as spam all copy-paste offers that do not comply with project's terms and conditions. Serial bidders of all possible projects will be immediately reported and their bids deleted. We have urgent projects available for the translators and proofreaders of the above languages. We are also interested in long-term cooperation. Maximum ...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida
    Pdf Imposition in java 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, We need tool which will create imposition for 4X4 book. which is also called Cut & Stack Imposition. The first sheet will contain page no. 1, the second one will contain page no. 2 etc. After all sheets are done, the following page is placed on the next position on the first page and so on. When these sheets are printed blocks of pages are obtained and when these blocks are placed upon...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida
    Recruitment 6 hari left
    DISAHKAN

    I want a Freelance Recruiter to close positions on 4% of Annual CTC. Payment will be made after 30days of candidates' joining. [Removed by Freelancer.com Admin]

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    9 bida

    Hi. I'm looking for software designer from Malaysia. [Removed by Freelancer.com Admin]

    $1106 (Avg Bid)
    $1106 Avg Bida
    14 bida

    Hello experts, I have two csv files that I am working with in R; I need the data reshaped in the first csv ([log masuk untuk melihat URL]) from long to wide. Then I only want to display the symbols from the second csv ([log masuk untuk melihat URL]) from this table. This looks to be what I am looking for but some people use rshape2. [log masuk untuk melihat URL] The duplicate data in [log masuk...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    13 bida
    Build me a logo 6 hari left

    Hi Team, I have over 10 years experience in Sales of Commercial Fitness Equipment. Now I am launching my own Fitness Equipment Company called, MUSCLE DEPARTMENT. (MD) is the ICON, the driver, Muscle Department to fall underneath it. (MD) Muscle Department with a tag line, "Your Gym Partner" Reason for this is, we were born into iron. We love helping gym owners. Not just selling them g...

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    90 bida