Cv of the php developer in delhi ncrpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    263,467 cv of the php developer in delhi ncr tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    menyusun laporan keuangan perusahaan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    tggv v v gg hb fg fv CD CV cc v jb v v

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Membuat CV seseorang atau disebut data diri

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    24 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Membantu mengerjakan pembuatan akta jual beli

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Faisal's task Tamat left

    Resume/CV Update, Linkedin Update

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    10 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    mengedit foto yang baik dan menarik

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Mengedit personal CV menjadi lebih menarik

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat dan Tepat!. Warna keduan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    The Grant Writer is responsible for supporting the Development. Responsibilities include researching, applying for, and managing grants. you will be responsible for submitting timely and accurate reports for the project. Primary Roles & Responsibilities: Prepare, submit, and manage grant proposals to government Research potential grants, stay up-to-date on potential partners' work to expl...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    4 bida

    I am looking for iOS developer who builds apps every time for customers. I don't need to build complex or large apps, only simple but awesome apps. The programming language must be swift and objective-c. Please apply!

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    24 bida

    Active listening admin needed. High pay for the right person possible. Strong internet bandwidth needed. Active listening experience needed.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    2 bida

    This is a very tiny project and I need someone dedicated to help with small aspects of my website. So I have my site that is already live and functional. I want someone for the following 1. Check my site, do site audit/analysis on issues 2. Create 2-4 pages on wordpress site 3. Speed up the entire site for mobile and deskptop 4. recommend on installing plugins for image compression, increasing ...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    7 bida

    I need some graphic design. To make this design camouflage colour and straighten up the lines on it

    $7 (Avg Bid)
    $7
    3 penyertaan

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using c++ for a microprocessor to display the following information and functions. - temperature - weather - altitude - navigation directions from mapbox ( graphical) - connectivity for a Bluetooth device to take incoming calls and commands based on voice. all harware to be procured by the freelancer payment wi...

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a mobile developer who has working knowledge on Firebase ML for both Android and iOS.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    11 bida

    Online filling of the digital forms which take less than 30 seconds per form. Our requirement is filling form with variable dynamic IP addresses of the desktop machine. The project could be in good volume of the service if the result will be satisfactory.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    40 bida

    we need to hire flutter developer (IOS) to develop new version of our app with flutter

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida

    make me a systematic literature review from history, variants, types of huffman models and achievements resulting from the last 5 years desired sources are from paper / journals and books - writing cite using the IEEE format

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    I need someone who can write my Sister's first professional CV and cover letter. Need it by tomorrow evening so if someone available to finish quick

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    21 bida

    I am seek a designer/developer to developing a simple landing page for my information security startup. The landing page should have isometric graphics (~5 different images) as I will describe. Please bid only is you can do the isometric graphic design, as well as the HTML form integration.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    20 bida

    Do you have experience in VAST player development ? Can you display ads in a player ? programming is Nodejs or PHP

    $492 (Avg Bid)
    $492 Avg Bida
    10 bida

    Need a Python Script for reading the logs and write it to the spreadsheet. Will provide all the other documents later for the project.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    17 bida

    I want .NET expert ( ASP.NET MVC, ASP.NET Core) to work with me for various projects for long term period

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Looking for SEO & PPC Person who have knowledge about Pay -per -click & SEO .I want to increase TRAFFIC & PHONE call to my business

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    READ THIS before responding:- -Only submissions that detail the efforts that will be completed under the 5 phases will be considered, all other will be dismissed. -Project is not a large budget so please bid accordingly. Many projects are available after expertise is proven on the first one. -Exceptional communication is required, poorly written proposals will be dismissed. SEO Support for a s...

    $288 (Avg Bid)
    $288 Avg Bida
    48 bida