Data transfer oracle sql server using vbnetpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    389,153 data transfer oracle sql server using vbnet tugasan ditemui, harga dalam USD

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Linkedin papper click specialist

    $22 - $179
    $22 - $179
    0 bida
    $286 Avg Bida
    18 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    3 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    2 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    2 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    Currently have two database imported in phpMyAdmin mySQL. One contains user info for logging in. Once logged in, user can search the second database using keywords and/or filters and display results using ajax. Each entry from the data displayed will have a dynamic url link that will lead to a comment page. There is also a button to allow user to add an entry to the second database. Code must be d...

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    10 bida

    Design and implementation of improved parallel lexical analyzer phase of computer design using OpenMP on Multicore Machines Tools to be used for implementation 1. OpenMP tool for Parallelizing programs 2. Multi2sim for simulating multicore architecture 3. Intel Vtune Amplifier for analyzing the performance of the software in 32 and 64-bit machines.

    $20 - $170
    $20 - $170
    0 bida

    I have a domain in which i can create email account users, i have transfer the domain admin to another person, but now user emails that i have created in the past is no working any more, "550 No Such User Here" message now bounce,

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Only bid if you can write this in Shopify Plus Script Editor using Ruby: When a discount code "3OFF" is entered by a user, a 3% off discount apply to the shopping cart and hide Shopify Payment in Payment Gateway.

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    3 bida

    Need a web developer who has experience with html, css and javascript. The candidate needs to have basic knowledge of [log masuk untuk melihat URL], bootstrap, and html tags. Bonus qualification - google map api experience.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    21 bida

    We are seeking a dedicated, organized Data Entry Clerk to help us transfer large volumes of information into our new database and keep our records current when we collect new data. You must be detail-oriented and review the data for errors before inputting them into our new system. We expect you to work efficiently and transfer data as quickly and accurately as possible. Duties and Responsibiliti...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    19 bida

    I have a SQL database and I need someone to run intelligent queries on the database and provide the output to me in excel form.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    5 bida

    Need help with improving existing functions that improve the efficiency of the taxi service which is simulated in a "networld". Will provide further details.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    2 bida
    Server maintenance 6 hari left
    DISAHKAN

    Require maintence on my server including updating ssl certificates with auto renew, Check system and tune and harden, optimise performance

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    10 bida

    I have a server that is hosted on GCP. since Google block outgoing email from their servers I'm forced to use an SMTP relay to send email from my server. I'm using DirectAdmin as a CP and I already configured Exim to use the external mail server and it's working but I couldn't manage to get PHP and WordPress to do the same. I thought I could get some help and pay some money to ...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida
    azure SAAS 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I need some help with Azure SAAS. I am a SQL DBA and starting to work on Azure SAAS, i need someone to help me through it. I have budget restraints so please if you are expensive dont pick this project.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Reviews and processes insurance explanation of benefits statements for accuracy. Refers debit/credit balances to collectors and refers credit balances for resolution. Reviews accounts on which credit balances exist and determines reason for the credit balance. Appropriately adjusts the contractual allowance if in error, completes a transfer if a payment was applied to an incorrect account or reque...

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    6 bida

    I am seeking for freelance jobs related accounting using MYOB system. My skills is key in account in the system in short period. If you are interest please do not hesitate to interview me and discuss more on the project. Regards, Amira Nabilah

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    3 bida

    looking for Big data engineer. with the skill set Aws Services like s3, Athena, Ec2, EMR Sprak, Scala, python Sql python or scala either is fine.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    3 bida

    Micros RES 3700 - Error: No communication with Database server. POS software is working on server but the POS on workstations are not working. we have to use a standalone Micros Server can ping workstation 1 Micros server can ping workstation 2 workstation 1 can ping workstation 2 workstation 2 can ping workstation 1 workstation 1 and 2 can't ping the server workstation 1 need RES software to...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida
    AWS Server Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    The Job: * Insuring we select the AWS plan that is best for our particular needs * Guide us on how to install the initial Ubuntu Server 20.04 environment - that is reachable by a static IP. * Guide us adding the static IP so that it reaches this server. We need someone who has setup MANY AWS Servers and knows easily what the process is so they can guide us. We do not want someone new for this....

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    6 bida

    Server Hardening - Centos 7 with WHM - cPanel sites affected. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Server [log masuk untuk melihat URL]

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    30 bida

    we have an ERP that we want to connect to shopify in two ways, send the product information from the WS DB (name, stock, price, discount, category) and when they get a sale in shopify then send the sales info to the data base by the WS. We have all ready developed a plugin for wordpress- Woocommerce with the same process.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hello Freelancers! I am looking for a senior developer specialising in VB.NET and WPF for desktop application. I am developing a CRM desktop-based software and I am looking to outsource the workload to fast-track the progression. This is an old CRM software developed from scratch, probably more than 13 years old, and we keep evolving and building it to adapt with the industry. The framework of ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    15 bida

    The MD-LEACH matlab program is ready, defining zones 1, 2, 3, 4 for CH-CH can be done in the "Energy Dissipation for cluster head nodes" section, but there is something difficult to put in the matlab code, namely knowing whether CH-CH is really true are in that zone. There is an addition that normal nodes (members) that are located in Zone 1 can send their data directly to BS without goi...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    I'm trying to record audio and play it in real time using OpenSL ES, I can send the audio packet to the server, and the server is sending the packet to users correctly. However, there is a problem that I don't know why. The user who is recording can hear himself (the audio goes through the server and goes back to him), but when another user is speaking, the audio packages arrive and when...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida