Data transfer oracle sql server using vbnetpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    438,924 data transfer oracle sql server using vbnet tugasan ditemui, harga dalam USD

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Data processing dan visualization using python and matlab

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    10 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunaka...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Linkedin papper click specialist

    $23 - $194
    $23 - $194
    0 bida
    $288 Avg Bida
    17 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    2 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trimakasih Mohon Bantuannya... Gregorius Bangkit Sukarma

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trimakasih Mohon Bantuannya... Gregorius Bangkit Sukarma

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    Trace data and logs from Database instances from client need to be parsed fully and analyzed. After getting the data, need to project the data( using algorithms )like increase in waiting time, deadlock issues, blocking sessions. Data parsing of html and txt file is the main task. Rest is simple. All the needed data, problem in detail, what needs to be analyzed will given in detail. This is the first phase of project. Once this is delivered successfully, we can work on phase 2,3,4 of the project. Full assist will be provided with any Data or clarification on the problem. Deliverables Fully working error free code and test with 15 cases(minimum which will be given) running on local python of a system or on a server.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    21 bida
    Smart Contract using Rust 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, If you have any experience with Rust, please let me know. We need help with one task. It is a part of a large project. In addition, after finishing, we will be glad to continue the development of other modules. Orders (protocol example - ): - Create an order - Order cancellation - Order filling - Getting information about the current price for a pair Requirements to task: - The environment must be configured for testnet and mainnet (and other networks if necessary) - Documentation must be present - Tests should also be present - Code should be separated by contracts and interfaces If necessary, we will be glad to provide more detailed information.

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    3 bida
    Build a proxy server 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a proxy server where i can allocate subnets ips and use as proxies myself Also need instructions to where buy (lease/rent) ips and how to add into server to use. Its for private use.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    6 bida

    Install and configure mail server on Centos Control panel (CWP).

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    13 bida

    Need python expert who will execute oracle sql query execution in prod server

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    I am searching for an expert who can update plugins and themes by using CLI, I can share Anydesk need to work on my pc

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    14 bida

    We are looking to recreate the uploaded image to either a scalable vector image or Hi Res PSD File. There will be two versions required (1 for use on dark background & 1 for light background) - 1 with the text & text colour as provided & the second one with white text. The font used should be similar - but NOT identical to the one provided. The text layout & size should be retained.

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    80 bida
    School tutoring application 6 hari left
    DISAHKAN

    Knoledge transfer about studying method by webapplication

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    45 bida

    Need python expert who will execute oracle sql query execution in prod server daily weekdays needed

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    6 bida

    There are 2 phases in this project. The first is to create a network server and the next part is to convince several such servers to work together.

    $449 (Avg Bid)
    $449 Avg Bida
    12 bida

    I am looking for a simple mail server we are aiming to Hmailserver. We are open for alternatives.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    3 bida

    I have a prototype drawn and I need to transfer it to an elementor, and maybe tweak it a bit to suit my needs.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    17 bida

    Hi, I’m looking to hire a web developer with skills to integrate an website with front and back end, that I can Ménage it in backend. I can add product that’s where a customer click the link by now we’ll automatically transfer to the affiliate link for example Amazon affiliate link will put or will add to the buy it now button and where the customer click the button buy it now automatically will transfer to Amazon product and they will buy an Amazon. Another option in the back end I want for example to add this script because sometimes some website give you a link and sometimes they give you a script where where you put the script automatically you have the option to buy it now and picture of the product but if you have a question about this I will s...

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    28 bida

    ESP32 Receive JPG over Uart, display on parallel TFT using freertos. Write to TFT Display to also be task in freertos.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    HARDWARES: 16X2 LCD, 6 DIGIT SEVEN SEGMENT LED DISPLAY, USB KEY BOAD, USB PRINTER(LASER+DOT MATRIX), PEN DRIVE, RS232 PORT, 1/2 GB DATA MEMORY, ANALOG & DIGITAL LOAD CELL INPUT, POWER SUPPLY ETC. SOFTWARE: AS PER MANUAL + SOME EXTRA FUNCTIONS, KEY BOAD DATA ENTRY, REFERENCE CODES, TICKET & REPORTS, DUMP DATA TO PEN DRIVE, SMS+E-MAIL THROUGH EXTERNAL GSM MODEM, SQL SERVER CONNECTIVITY(MULTIPLE CLIENTS), DIGITAL LOAD CELL FUNCTIONS, WEIGHING MACHINE SETUP+FUNCTIONS, LOAD+PRINT DEFAULT SETUPS ETC.

    $6960 (Avg Bid)
    $6960 Avg Bida
    23 bida
    Prototype to Elementor 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a prototype drawn and I need to transfer it to an elementor, and maybe tweak it a bit to suit my needs.

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    84 bida

    **the project only for web and apps developers NOT for web designers so do not bid if you are not one** vps : digitalocean panel:plesk I HAVE THE SOUCRE CODE FOR WEB AND APPS. INSTALLATION NEEDED ON THE SERVER AND THE TECHNICAL REQUIRMENTS: @firebase @MQTT @node @cron please check the attachmant to understand what is the project about.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    10 bida
    Python Developer -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone on some on demand work for long term. I need someone with good python knowledge. Our jobs run from ozzie scheduler from cloudera cluster and connects to SQL server databases. So i need help with troubleshooting job failures or enhancements on python code.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    9 bida
    oracle SCM Consultant 6 hari left
    DISAHKAN

    oracle SCM Consultant for support project

    $9 - $16 / hr
    $9 - $16 / hr
    0 bida
    $160 Avg Bida
    8 bida