Database error unable to connect to the database could not connect to mysqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    508,850 database error unable to connect to the database could not connect to mysql tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jenis paypal payment pro. Jika akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa. Terimakasih Freelancer.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Fix Plesk so that server can send and recieve emails.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    This is an app for educational purposes that will help the student of different level learn in a method that they see best is there learning style whether they be auditory learners, visual learners etc.

    $218 (Avg Bid)
    $218 Avg Bida
    13 bida

    We are seeking to build a simple cryptocurrency exchange. Unlike a massive exchange that exchanges all tokens we are only seeking to exchange at most 5 tokens. This exchange will be built on the Stellar platform. This exchange is not used for everyone but a specific ecosystem. It will accept credit or cryptos. And connect to an existing project. Very simple.

    $754 (Avg Bid)
    $754 Avg Bida
    17 bida

    Hi, we are looking for a freelancer who can work with us on permanent basis. Skills: JS coding php CodeIgniter MYSQL Payment: Monthly salary as per agreement, payment on freelancer.com Regards

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    45 bida

    PLEASE ONLY BID IF YOU ARE FAMILIAR WITH NMI PAYMENT GATEWAY and know how to fix this issue right away or if you know the fix. We'll have you work with our developers. Hello, In short, our development is 99%+ finished, our developers just ran into an issue. We have a custom developed dashboard that needs to communicate with the NMI payment gateway. We need for our dashboard to receive ins...

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    9 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Perjanjian Kerahsiaan

    I have 2 platforms I am working with, Sterling Trader Pro, with is a Trading Platform to execute Stocks Trades and get Quotes online ( [log masuk untuk melihat URL] ). The second platform is S# Designer ( [log masuk untuk melihat URL] ) which is supposed to design Trading Strategies and then communicate with the other platform, Sterling, to actually Execute this Trades. I have read on their websi...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Design me a Logo 6 hari left

    I want a special Logo for my new project: Studibase It's a social media app for students where they can connect with the school and the other schoolmembers to chat, meet and informations. Also they can join student associations within the application and directly pay the membership. Some hints about the logo: -It should be freshy -colors could be the same as [log masuk untuk melihat URL] -mi...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan

    Portuguese language. Review the machine translations on the website and edit where necessary in [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    Hi, we get a warning in our shop. (An error occurred while processing your request) It occurs after you put a product into the cart and click on 'Continue Shopping'. We have the version 1.7.5.0. Others had the problem, too. I found some possible solutions online. However it didn't help me. The attached files show you the problem in the correct order. Here is the link: [log masuk ...

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    16 bida

    Looking for a photoshop expert to edit my product images. It has to look crisp , clear and professional. The items are in jars. They are cosmetic/skincare products in glass jars. I will send you sample images of what im looking for. It is very simple images as the quality of the images are good.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    35 bida
    Redesign a website -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    The website [log masuk untuk melihat URL] is currently running under wordpress as a freelancing website, however I want to convert it to be for Transport jobs. Furthermore, the theme has an issue with uploading of users image on profile. The work is to redesign the job application forms to match with transport demands. The transport forms will be like that of www.uship.com. Basically I want the...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    21 bida

    I put the brief with all the details in attachment. we need 3 or 4 illustrations

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    55 bida

    Posting the message which has come to phone to system using an android app, i already have an android app, just need to recheck the android app and post the message which has come to system of an online website .. Site is developed in C#, asp.net, javascript ,ajax

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    5 bida

    I need a list of email addresses in an excel file containing: - Camping email - URL to location of email address Please quote price per email address (or bulk)

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    45 bida

    Hello, We have a Unity3D project that needs to be upgraded to the latest version and be cleaned up a bit. - Clean up the plugins and eliminate anything that is not updated and doesn't work as it should. - Upgrade some plugins if necessary. Thank you

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    7 bida

    WE will provide all the necessary APIs' to connect to the backend. Requirement 1- Code review 2- Unit and integration test 3- Native Android app Using Kotlin Features 1- In-App notification/push notification 2- Geo Mapping 3- Communicate with Restful backend

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    86 bida

    I am looking for someone to develop multiple Macro Scheduler (mjtnet) scripts for performing multiple actions on a photography website : - Follow users - Unfollow users - Like photos - Send direct messages All these features will be implemented with random delay variables and must be able to interact with MySQL database . The script must also be able to detect text strings and perform actions a...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    5 bida

    We need a person who has a good knowledge of AngularJS and Elastic Search to connect to a developer machine, do some customizations and publish in a production environment. All the access need to be monitored, because of the security level of the project. We believe that 5 hours could be possible to solve the issue. Has the chance to be contracted to work on the project after this issue ends.

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    24 bida
    Data base error 6 hari left

    I need help solving a database error. Website is not loading properly.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    28 bida

    what we really want is lightweight ERP system built from scratch to do certain functions the general idea is: a POS system that is linked to an app so that managers just get notifications about consumption levels, expiry dates and number of items of a certain product is left in stock while doing everything a regular POS system does. eliminating the need for a hub is preferable, to connect all cash...

    $5271 (Avg Bid)
    $5271 Avg Bida
    35 bida

    The code will: 1) connect to IQ api option (demo or real) 2) must read a comma-separated file or access an API to fetch the information. 3) At the scheduled time that is in line of item 2 make the trade in IQ in both Digital and Binary option 4) critique the payout of both digital and binary. 5) if it is loss to do martingale but this check can not leave the robot stuck I think you have to us...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    14 bida

    1. Change the SSH keys in AWS for 6 servers. Set up the owner with the global key and issue keys for each server. Owner can issue/control access to each server to each developer and can withdraw access to the server without changing the SSH key. 2. WSO2 Open Banking. https://docs.wso2.com/display/OB140/Deployment+Guide. This is built using J2EE. Open Banking consist of several pre-integrated ser...

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    10 bida

    Easy 10 Rating: I recorded webinar video that I want it to end at 23 Minutes and 45 seconds. HERE is the full MP4 Video to download: [log masuk untuk melihat URL] All I need is for you to email me back the download of the new MP4 that is only the first 23 Minutes and 45 second long. SIMPLE PROJECT!!! EASY 10 Rating!!!

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    13 bida

    logo for out food app logo making for the

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    12 bida