Day care templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    535,489 day care template tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Halo saya lagi membuat projek tentang penulisan artikel jurnal tentang resolusi konflik internasional 2000 kata, kalo kamu berniat mau membantu boleh kontak saya ya, terima kasih! Have a good day!

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko...-setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh buying agent website boleh tengok disini bagaimana berfungsi

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    $46 Avg Bida
    1 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Kami punya aplikasi yang dibuat menggunakan ASP, dan butuh bantuan tenaga ahli untuk standby di event kami (1 hari, full day) untuk berjaga-jaga seandainya aplikasi mengalami masalah. Aplikasi yang digunakan merupakan aplikasi barcode untuk sistem registrasi.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida
    Beauty Care Tamat left

    Gluta Drink adalah minuman yang berfungsi untuk menghilangkan jerawat, menghilangkan noda2 hitam. selain untuk kecantikan Gluta drink juga brfungsi untuk kesehatan tubuh.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ​​Internet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ B...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Potrzebuje prosty ale ładny i czysty template pod coś co wyglądać ma dość podobnie do twitter lub czegoś co ma newsy które można komentować.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    16 bida

    We use a custom Filemaker database for our senior care business. We wish to add a module that takes our weekly billing information and automatically uploads it to our state payer system using their connectivity protocols.

    $1192 (Avg Bid)
    $1192 Avg Bida
    33 bida

    The attached total hiring process flow chart needs to be recreated. I just need an "original template in effort to tweak as we go w/ revisions".

    $31 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $31 / hr Avg Bida
    37 bida
    seo 7 diffrent websites 6 hari left
    DISAHKAN

    good day i need seo on 7 diffrent websites thats the same industrie

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    95 bida

    ...web application viewed by millions of people each month. The candidate in this role will play a vital Web Applications Development role where he/she will take the designs (PSDs) created by UI designers and converting them to functional HTML/CSS/JS to be used by the backend Java developers This candidate will also be responsible for creative design such as banner creation and email marketing template creation. 5+ Years of Front-end design/development for the web Use Responsive Web Design (RWD) techniques in web development: review mocks, bring them to life on desktop and connected devices Experience building multi-platform web sites using Responsive Web Design/ RWD (media queries, progressive enhancement, feature detection and etc.) Develop interactive components using JavaScri...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    88 bida

    ...four decades, Grihshobha has been one of the most trusted partner to millions of India women, with its rich mix of articles that address everyday lifestyle problems, relationship advice, professional development, as well as a unique blend of entertaining fiction and articles that touch upon various socio-cultural issues that our society faces. From health, to cookery, beauty, fashion, travel, home care, and personal well being, Grihshobha covers everything that is important for a meaningful and wholesome life. Website: Position Brief: We are looking for a young designer with fresh new ideas, to work along with the Art Director of Grihshobha, in the re-design project for 4-5 months. Project Brief: The re-design exercise is to give a fresh new identity to the magazine, in line ...

    $2951 (Avg Bid)
    $2951 Avg Bida
    17 bida
    PDF to Text -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Pdf to Text. I need this for my Autocad template

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    30 bida

    Need Shopify developer who can modify my template? PSD to shopify

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    13 bida
    Excel modelling assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for an assistant you if comfortable doing excel work, updating spreadsheets, formating for presentation and using formula, such as sumif and vlookup. You wouls also need to document the process in a word document as a step by step user guide with images. The project is for three months and you will be working 2 days per week. On a...and using formula, such as sumif and vlookup. You wouls also need to document the process in a word document as a step by step user guide with images. The project is for three months and you will be working 2 days per week. On a thursday and on a friday. But it may be extended to an on going project. The freelancer may be available to turn the work around with 6 hours of being issue on the day. Only apply is you can meet this comm...

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    90 bida
    Call Robot / Callbot (IVR) 6 hari left
    DISAHKAN

    Good day, I am looking for a CALL BOT (IVR) for telephone surveys. German market. We give you the message to be transmitted and when the participant presses a digit, we have to export it as a success.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Greetings to all freelancers. We require excellent welcome tone design along with m...while calling to our company as below. Please note there may be little bit changes in below text before finalize. its completely for our customer care IVR incoming callers purpose. ----------------------------- WELCOME TO AVAKAAYA.COM. OUR CUSTOMER CARE EXECUTIVE ANSWER YOUR CALL PLEASE BE ONLINE. Your call will be recorded. If its taking time to connect the call then..... customer care executives are busy please wait. If its taking more time to connect the call then...... YOUR CALL IS VERY IMPORTANT TO US PLEASE BE ONLINE. If do not connect call after 40 seconds also then continue below..... OUR CUSTOMER CARE EXECUTIVE TAKES CARE A LOT OF YOUR CALL. WE WILL CALL BA...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    Hello, We want to develop cloud based omni channel contact center powered by artificial intelligence for configuration , monitoring and conversation We live in a age where communication is on a finger tip but yet it’s becoming complex day by day with new mode of communication and broadcasting are coming up quickly which is also causing our communication unorganized and spread across different medium. As our communication with each other and with customers is becoming more complex due to which lot of human hours and intelligence is being invested to manage it, configure it and monitor it which comes with lot of expenses and with errors. To overcome these problems we have started this new project and we named it Project ZUI which will be a contact centre which is unifi...

    $5417 (Avg Bid)
    $5417 Avg Bida
    4 bida

    Hello there, I am looking for someone who has almost finished hisher manuscript and is trying to publish it in an indexed journal (Scopus and impact factor journals are recommended). I neither want the fi...The 2nd name, and the 3rd are fine; I have no problem with this. The field of the study must be something in linguistics or something related to English language. Also, I can also help to be part of the project for anything, like revision, proofreading and etc., as my English is excellent. The contract are gonna be made through freelancer in here. The payment is NOT gonna be released until the day of the publication (and I know this takes time). So that we can make sure if the manuscript has NOT been published in predatory journals. Please bid and give me details, and we wil...

    $486 (Avg Bid)
    $486 Avg Bida
    30 bida
    custom spreedsheet 6 hari left
    DISAHKAN

    what i want is a spreedsheet to monitor spending and income. what i need is to able to upload a csv file and select what i need from expences each month and the total goes to a a dash board . and to be a...spending and income. what i need is to able to upload a csv file and select what i need from expences each month and the total goes to a a dash board . and to be able to add 15-20% on the total so that i can bill out. as well need to add what has been paid so i can monitor what the customer is doing. this is somthing online i found and liked "C:UserspeterMy Drive008 BGIS006 monthly spending(template)Full Budget and Expense Tracker (With Categories) .gsheet" something like this but with income and expences attach a sample of a csv file that gets downloaded

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    33 bida

    418 / 5.000 Vertaalresultaten Freelancers, who are going to bid on this, should know before bidding that the PDF file template is intended to be built into Excel. The moment the Excel file is converted back to PDF, it must exactly match the previous PDF file. Font and entire template must match. These are standard letters, so this project can be seen as a basic simple project.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    46 bida

    ...for our business You create content plans and assets based on materials obtained across teams You use the created content to the maximum and creatively adapt it to various formats and online channels to bring value to its readers Insert backlinks on relevant keywords to redirect on different pages of the website In your daily work, you are a partner to the Growth Marketing Manager, who will take care of the distribution and seeding of the created content You will participate in creating and launching the campaigns for different audiences (prospects, clients, partners, investors) We are looking for the long term cooperation. Thank you....

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    40 bida

    People in poor countries tend to have less access to health services than those in better-off countries, and within countries, the poor have less access to health services. This article documents disparities in access to health services in low- and middle-income countries (LMICs), using a framework incorporating quality, geographic accessibility, availability, financial accessibility, and acceptability of services. Key ingredients of success include concerted efforts to reach the poor, engaging communities and disadvantaged people, encouraging local adaptation and careful monitoring of effects on the poor. Yet governments in LMICs rarely focus on the poor in their policies or the implementation or monitoring of health service strategies. The challenge remains to find ways to ensure that vu...

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    77 bida

    We have an website we had recently updated our logo, need to update the template accordingly Need to update the contents as required and refresh the UI. This is hosted on Godaddy.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    35 bida
    Redraw Web template in Figma 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking to get a redraw of Divi page (5subpages) redrawn in Figma. Here are the pages - check the attachments. I am looking to get: 1. All elements of the flat screenshot redone in Figma (1600px width of the frames) 2. Text can be a dummy text in containers 3. Headings (Title, H1-H4, Special paragraph, paragraph) have to be consistent through the page 4. I do not need to have THIS SAME fonts, as long as the style of text is consistent 5. Place holders where the photos are at the moment. 6. No prototyping, no functionality - ONLY REDRAW of shapes and text. Thanks Magda

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    57 bida

    Using Shopify's Dawn Template, create a store for our product launch. We have a small catalogue of just three products. We want a simple and concise website that presents visitors with graphically attractive pages 'light' on content with quick and easy click through to our shop page while offering connection with detailed content via click through to secondary pages. Seven website pages in total: HOME ABOUT FAQ SUBSCRIBE MATH SUBSCRIBE LOGIN A google document with all website content for copying and pasting into template will be provided as well as all graphic content such as logos, photographs and icons (redacted version attached). An example page for colour schemes (primary, secondary, tertiary) will also be provided. Shortlist of web designers interested i...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    52 bida

    Training Requirement - MQ on Mainframes Training ToC – Refer attached contents to be covered PAX – 32 ( Laterals) Expectations: 3 day theory and 2 day lab session

    $16 - $32 / hr
    $16 - $32 / hr
    0 bida