Dbms project student information systempekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    184,000 dbms project student information system tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Need (ASP) of systematic review about intervention for stress (student or teacher) in education. Memerlukan kajian sistematik review tentang intervensi tekanan atau kesihatan mental yang berkaitan dengan dunia pendidikan.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    2 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    12 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi folk How are you , we need a educational app with the basic feature like . [log masuk untuk melihat URL] ( Separate for student and teacher ) 2. Dashboard ( Analytics and student progress and mark ) 3. Online live classes ( one to one ,one to many ) 4. Quiz 5. Social media 6. Notification 7. Payment gateway 8. Short video 9. Status bar in social media 10. AI based career counselling and...

    $8193 (Avg Bid)
    $8193 Avg Bida
    1 bida

    Hello sir, I am a student of of class 11 and preparing for JEE. I belong to a middle class family so I have not much money for paying fee of Coching Institutes. so I decided to work on freelancer, but not able to find any project, could you please help me, as you are experienced in this field. I hope you will help me in getting project, it will really help me a lot in my studies. I hope you will h...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We need an app to be developed that should have e-commerce features without login and once user logs in, it should display the LMS content and dashboard. visit our website [log masuk untuk melihat URL] for more info

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I am building a prototype for a financial onboarding application. For this I would like a React Native app (CLI) which can read the data off a (European) passport/id/drivers-license NFC chip. It should work on both iOS and Android without internet or a 3rd party licensed product. The UI can be very basic, it only needs to output the information on the chip such as the picture, name, gend...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    2 bida

    Hello I need expert coder in php or wordpress to create similar form for my site: [log masuk untuk melihat URL] Please check form given as button on banner and some other places.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    23 bida

    Hi mikehurley, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    1 bida

    Escrow system in blockchain platform with smart contract

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    7 bida

    hey i'm Darshan Bhojak I have a good knowledge about MS-Office (Word,Powerpoint,Excel). I have a great typing Speed so can do any sort of Data entry Work Accurately with a very less chance of mistakes. etc I'm a fresher, having no experience but i assure you i'll work Hard to complete my work in the given time. it would my honour if i get a chance to work with your company.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need to add custom reports to my pos system worked by php and codeigniter

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    28 bida

    we need to Software with server and log in panel with admin control

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    3 bida

    Dear All I have a Web admin portal with the below details [log masuk untuk melihat URL] admin at [log masuk untuk melihat URL] admin We require the change the below mentioned 1. New Dashboard for admin (currently 17 widgets) and student 2 Add more widget for teachers 3 Add new widget to roles and permission page 2. Chat theme 3. Side menu icons. 4. Fix side menu bar and top header If you have...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    4 bida

    Need Students and freshers from chennai for research work asap , please only chennai based freelancers others dont bid kind;y

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    7 bida

    Implement a booking system into a laravel telemarketing software

    $243 (Avg Bid)
    $243 Avg Bida
    29 bida

    As a former English language academy, we require a comprehensive online solution for students to continue learning. The website must be a complete frontend and backend platform, with a four-level ACL and making use of Laravel, PHP, Javascript, jQuery and CSS. Code must be properly documented, using representative variable names, so that it is easily maintainable. The solution must be fully respon...

    $1738 (Avg Bid)
    $1738 Avg Bida
    47 bida

    We are building a reward system of points equivalent to money for business to trade business with each other. We have a need for a highly analytical individual that can run our financial and reward module and let us know how we can make it feasible. We are having trouble between people that will “owe” point to the system and people that will have “too many” points in com...

    $43 / hr (Avg Bid)
    $43 / hr Avg Bida
    2 bida

    I have a biography i have been using for years, it now needs to have an update, needs to look more luxurious and the writing needs to be changed to something more sophisticated.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    36 bida

    I have Moodle e-learning site and need some one to customize it.

    $507 (Avg Bid)
    $507 Avg Bida
    5 bida

    Contribute to a Spring MVC project. Implement 2 new APIs: http post method -> "/record-transaction-paypal" http post method -> "/record-transaction-stripe" Overview: Whenever a transaction is made on a registered PayPal or a Stripe account, our API needs to receive the transaction information. We should be able to achieve this by creating webhooks listeners by telling t...

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    6 bida

    Hello freelancer, I need to have ready to use an android app that should have a useful medical information, videos etc for [log masuk untuk melihat URL] should have new policy on sms and call_log permission. so if any have please place a bid on this project. Thanks .

    $1352 (Avg Bid)
    $1352 Avg Bida
    49 bida
    React native app developer 6 hari left
    DISAHKAN

    We are building a Learning management system, this has a student app, teacher dashboard( website), and manager panel( website), and admin panel( website). we need a react native developer to develop a mobile app- Only an android app. Student login Students profile.- The student profile should have an overview of all their analytics( Their progress, marks, extracurricular activities, holistic ra...

    $754 (Avg Bid)
    $754 Avg Bida
    20 bida

    I need small maintenance of cloud base system for sales

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    20 bida

    I’m looking for a university student/graphic designer who’s wants to do a website design for my swimmer company.

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    27 bida