Deep learning based communication over the airpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    397,448 deep learning based communication over the air tugasan ditemui, harga dalam USD

    Total Mind Learning bergerak dibidang pendidikan dan pengembangan kemampuan individu dalam mencapai puncaknya

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    6 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Riset Penulisan daerah rawan air

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Saya melakukan pekerjan gambar Civil structure baja dan building, mechanikal spare part gear coupling shaft etc, [log masuk untuk melihat URL] dan P&ID , oil pipe. air pipe, water, and steam pipe

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    EduTainment - Interactive Learning metode belajar yang menggabungkan antara materi pelajaran dan teknologi. Materi pelajaran dibuat dengan kemasan menarik (3D interactive) ditampilkan lewat media komputer, tablet atau interactive board.

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Menjelaskan secara rinci, tentang manfaat limbah air kelapa sebagai pupuk organik air kelapa yang bermanfaat untuk tanaman dan ekonomis, serta ramah lingkungan, yang ditulis dalam sebuah "Karya Tulis Ilmiah".

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    PT. PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, ...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Looking for someone to assist with conceptualising new product and creating a 3D render with guidance through communication and initial drawings/ sketches / photos to [log masuk untuk melihat URL] develop into further product range but at this stage it is just one product that is a metal object. Please provide specific job related examples of other similar projects you've worked on.

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    8 bida
    Translation Checker Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I have here a Chinese web novel that is machine translated by a fan to English. As the title suggests, I only need a translation checker (TLC). The budget is low when compared to proofreading or editing jobs so please be warned that further efforts beyond the suggested job description might make the bidder feel that the project is not worth it. Grammar and other minor mistakes would be handled by ...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    3 bida

    We have an immediate need for a long-term/pert-time data entry specialist. Data will be entered between midnight and 9:00AM CST. Data is sourced from specific website and pdf documents. Extraction and input methodology are flexible however python-based scraping and nlp are preferred. See candidate requirements below REQUIREMENTS: • Self-starter • Detail oriented (99% accuracy is require...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hello, I need to make the source of the Internet as private as possible. I have a source that has been made public and I want you to convert it, I need to change the ccs and add some bookmarks and change the whole dashboard.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    10 bida

    add the following information tto this card: remove dan pfeifer name and phone number and email add Edwin Colon title underneath name: Client Liaison Cell: 646-702-5454 fax: 347-402-6898 only keep cell number and fax

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    34 bida
    Devops jenkins 6 hari left
    DISAHKAN

    Anyone who is good in Jenkins can reach out to me. deep knowledge is required

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Our business is based in the north of Western Australia. You must be based in Australia, have an Australian mobile number and an ABN (or eligible to apply for one). Contract work (on an hourly basis) for website design, website security, website issues and generally help holding our clients hand! (You will not be alone doing the web design etc, there are other designers, but you will clearly be ...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    9 bida

    DESCRIPTION: We have an immediate need for a long-term data entry specialist. Data will be entered between midnight and 9:00AM CST. Data is sourced from specific website and pdf documents. Extraction and input methodology are flexible however python-based scraping and nlp are preferred. See candidate requirements below REQUIREMENTS: • Self-starter • Detail oriented (99% accuracy is requ...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    4 bida

    International 24/7 roadside assistance center (inbound) is looking for German speaking candidates who also speaks fluent English. Basically this work is perfect to combine with other work like writing, translation, graphic design, etc . You only have to be online during the hours and pick up the incoming phonecalls, ask the necessary information and put it in the system. Average duration of a ph...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Produced employees set to work remotely from home with handwritten texts. No special knowledge. Simple, pleasant work you can do at home, and do you plan your work schedule. Requirements - Possession of a PC-based; - Confident user of Word; - Communication skills, willingness to work and grow; - Care and responsibility.

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    30 bida

    We are a Chicago based company supporting the needs of thousands of real estate agents, brokers and investors in the USA. We are looking for an Email Campaign Manager, an expert in automated email systems to help us promote a new product we are launching in August. REQUIREMENTS: • Be familiar with data processing and data extraction/scrapping, handling large text files, Excel spreadsheets, M...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    JOB TITLE: Social Media Marketer ESSENTIAL FUNCTIONS: Manage all social media accounts, blog sites, and websites on behalf of the company. This position requires continuous posting or scheduled posting of content related to real estate, entrepreneurship, motivation, finances etc…. Required to use Tube Buddy to assist in generating leads, have ability to identify trends, build subscriber b...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need a logo designed. It’s very simple. I need just the number 7 to look very different then the number. It can have a longer stem, it can be a brush stroke ,but what I am looking for is somehow making it resemble something that would go along with my Yoga studio Again it’s just the 7

    $50 (Avg Bid)
    $50
    70 penyertaan

    Part time employee required to work for 4hrs from Monday to Friday according to Canadian time Monthly payment for 80hrs is 80CAD Good communication and writing skills required otherwise don't apply for the job This is on a monthly basis for long term. Tasks : Social Media Marketing Blogs , Articles Internet research If a required phone call Data Entry Thank you

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    21 bida

    For a software product company, which helps freight forwarders globally to manage their logistics shipments by Air, Ocean transport. Needs a impressive and original image/picture to post on the website as a bakground image. Need image in different sizes. Logo is attached, so the image should be in line with color theme

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    9 bida
    Looking for a blog writer 6 hari left
    DISAHKAN

    I am in need of a cheap writer to write 400-500 word articles on general tech topics. Requirements - Pay $3 per 400-500 words ability to form paragraphs and perform good English grammar must create 100 percent unique content - no copied work!! ability to add the keywords that i assign to you within the article 4 times each keyword good communication with me the first job will be for 30 ar...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    16 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to build my online store.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    10 bida

    I need some help with finding some leads. We are a family communication platform which means we are B2C and SaaS. Find out more about us here: https://helosia.inbrandgroup.co.uk.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Good Night, My name is Manuel and I am from Argentina. I have studied English for more than ten years. I am in the air force so I am specialized in aeronautical English. I have worked as an English teacher and translator. I am new in the freelancer's world and I really want to learn and grow. I would like to work for you as a translator or another activity you consider necessary. Hope you cou...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Strategic communication plan 6 hari left
    DISAHKAN

    To develop 10-15 pages Strategic communication plan for endowment nonprofit organization

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    6 bida

    We're looking for a freelancer/firm to develop a simple sales engagement platform for our company. This web-based sales engagement platform will be a dialer that enables our salespeople to 1) Import a list of contacts and call each contact by clicking on an icon 2) Record calls and auto-transcribe either during the call or after 3) Automatically call the next contact if one doesn't a...

    $1416 (Avg Bid)
    $1416 Avg Bida
    30 bida