Dependable virtual assistant long term full time marketing agent 2pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    972,900 dependable virtual assistant long term full time marketing agent 2 tugasan ditemui, harga dalam USD
    Marketing Tamat left

    JAWATAN KOSONG TELEMARKETER SYARAT-SYARAT KELAYAKAN : - Warganegara Malaysia - Berumur 21 tahun ke atas - Sanggup belajar & berdikari - Komited dengan kerja - Latihan diberikan ANDA KENA BERTINDAK CEPAT KALAU ANDA TERGOLONG SEPERTI DIBAWAH: 1️⃣ Ketua keluarga yang hilang punca pendapatan 2️⃣ Pekerja yang dipotong gaji 3️⃣ Suri rumah yang nak bantu keluarga 4️⃣ Individu yang terbeban dengan hutang 5️⃣ Individu yang nak tambah pendapatan Boleh pm terus atau tinggalkan no w4sap..

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    14 bida

    Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    19 bida

    Facebook, Instagram & LinkedIn

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    46 bida

    Buatkan saya flyer dengan tema Virtual Tour untuk di tunjukkan ke sekolah tertentu

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    44 bida

    Assalamualaikum, ? Anda tercari-cari cara marketing yg sesuai untuk perniagaan anda? Modal rendah & berpatutan . ? Lyezha tawarkan Pakej share Virall dari serendah RM10 sahaja . ? Boleh RUN pakej mengikut masa, jumlah share, & area target anda . ? Menggantikan FB Ads ? Free share link wsap ? Aktifkan post iklan ? Naikkan Engagement, social proof. ? Up Followers/Fanpage ☑️ Keutamaan share hanya ke pelbagai group² iklan yg ahlinya 15K - 100K keatas sahaja. [✓] Boleh buat untuk fb personal @ Page [✓] Manual Share /Warganera Malaysia ?. Berminat Nak tahu tentang Pakej lengkap Keseluruhan Lyezha , boleh pm @ wsap : P/S : _LAGI BYK SHARE KE GROUP², LAGI BYK ORG NAMPAK IKLAN ANDA, LAGI BESAR PELUANG BUAT CLOSE SALE ?_ Jemput Join

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    Hi. Saya memerlukan online marketing untuk dapatkan lebih pelangan di semua social media seperti facebook,instagram Dan lain lain. Pekerjaan ini harus dapatkan pengikut page yang ramai dan pengikut instagram yang ramai. Dan memastikan pengikut kami sentiasa mencari kami.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    3 bida

    Saya nk buat sistem untuk peniaga boleh spam dia punya status ke semua group di fb, chanel di tele.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan bersifat Long term 5. Boleh share lowongan pekerjaan ini.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mest...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Saya Slamet priyadi atau biasa di panggil Shella Priyadi, berpengalaman di bidang product minuman sebagai Head Bartender membuat saya banyak menulis artikel tentang gaya hidup, dan dunia marketing pariwisata, sesuai passion saya dan selalu memberikan edukasi marketing lewat artikel-artikel saya ini

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    ...kontrak - Kontrak full time (4~8h/sehari) - Cuti di hujung minggu dan cuti awam (kalendar Malaysia) ■ Gaji - Gaji tetap = 100,000 yen/sebulan - Gaji prestasi = 0~200,000 yen/sebulan ■ Proses pengambilan kerja 1. Sila tuliskan laporan dalam lebih kurang 800 patah perkataan, tentang [Hipotesis awal/Anggaran] tentang 1 daripada 3 topik di bawah : <Tema> A - [Apakah ciri serupa(common feature) tentang produk/servis yang telah menjadi popular atau menjadi tular secara mendadak di Malaysia dalam 3 hingga 5 tahun ini?] B - [Apakah struktur/kaedah yang ada di dalam servis/produk yang boleh membuatkannya popular di pasaran Malaysia?] C - [Apakah strategi/taktik yang boleh digunakan untuk meninggikan lagi kefahaman tentang Crowdfunding di pasaran Malaysia?] ※ Sila hantar jug...

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida
    Mastahku Group Tamat left

    Bergerak Pada Bidang Digital Marketing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan t...Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual menawarkan handling probing ilustrasi closing/sales

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mempromosikan dagangan orangtua saya kepada orang-orang ke media sosial agar di lihat oleh masyarakat

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    2 bida

    Segala macam bahan baku pokok sehari hari

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Kami dapat membantu anda dalam pemasaran

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Marketing produk via online dan ke lapangan

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    5 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menawarkan produk produk

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencarikan saya petunjuk Memasarkan barang

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual sarung tenun khas Timor

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    3 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Memasarkan barang-barang

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    6 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Membantu memasarka produk yg di tawarkan melaui internet

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya dapat menawarkan pekerjaan anda atau barang anda keorang orang

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Memperekenalkan dan menawarkan produk melalui internet

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    4 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Anda akan menhadi dropshipper(tidak mengeluarkan modal). Anda akan mendapatkan bayaran tiap mendapatkan pembeli. Kita akan menjual produk musik yang berlaku lifetime LEGAL.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    membantu memasarkan barang atau menjual barang

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Menjual barang dagangan

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya tidak mengerti cara memasarkan barang di internet

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet 8jam bebas internet

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    3 bida

    mempunyai laman web dan ingin mendapatkan prospek melalui internet marketing,media sosial,email,website traffic,SEO dan lain-lain.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    5 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari barang

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Saya akan membantu anda dalam mempromosikan barang milik anda

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    4 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mempromosikan serta menjualkan barang

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    2 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Saya akan menjualkan sesautu barang untuk anda

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida