Design 3d render of iphone magnetic mount wireless charging pad and lensespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 design 3d render of iphone magnetic mount wireless charging pad and lenses tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya nak bina software untuk final project saya di politeknik tetapi tidak tahu untuk siapkan lagi 50% dari project tersebut jadi saya perlukan bantuan software developer dari malaysia yang mahir dalam biadang ini untuk menolong saya . saya menggunakan unity untuk membina dengan memasukan 3d layout yang saya export dari matterport dalam bentuk .OBJ. dan saya stuck disitu .saya nak buat dia macam ni , bila buka apps tu dia akan keluar option untuk pilih bilik belajar di politeknik yang saya dah scan 3d dan automatik keluar kamera dan ada arrow pointing yang menunjuk arah ke pengguna dan juga kalau boleh ada sedikit robot kecik di setiap belik menerangkan fungsi bilik belajar/lab di aras 0 itu. saya harap encik dapat menolong saya.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Did some purchases for the equipment to be sent to your lab. 1) Magnetic Lock RM17.70 BOM-LE pos 37 2) Bearing RM10.80 Teguh pos 46 3) Rice bran RM19 Teguh pos 63 4) 800mm hand gloves RM23.40 Teguh pos 65 Total : RM70.90

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    halo selamat sore mas imam, saya ada projek untuk membuat layot 3d resedential plan, apa bisa? terimakasih

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    8 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iP...

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    10 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 4 hingga 5 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 25 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    35 bida
    Hp iPhone Tamat left

    Prodak terbaru di hp android canggih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk membuat gambar 3D rendering interior

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    17 bida

    Beberapa pernah mengerjaan permintaan untuk mengerjakan rancangan ide membangun rumah kisaran luas rata-rata 80m persegi, disertai visualisasi 3d sebagai gambaran umum rancangan.

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    5 bida

    membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    3 bida

    Saya perlu membuat sistem 3D printer Anet A8 menggunakan Simulink

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    Cadang untuk membuat gambar 3D menggunakan sketchup atau seumpamanya. Refernence drawing based on ACAD atau PDF drawing.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    8 bida

    Step 1: Pastikan anda lengkap dahulu 3D model untuk komponen yang anda mahu 3D Print. Step 2: Save as 3D Model tersebut dalam format .igs atau .stp

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Mendesain gambar 3D arsitekture exterior dan interior

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    10 bida
    3d animation Tamat left

    membuat simple 3d animation untuk cara pengunaan produk tersebut.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    5 bida

    Buatkan saya 3D modelling bentuk serigala Low Poly berserta sedikit gerakan contoh berjalan, atau mengaum atau yang lain

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    Minecraft skin yapıyorum 3d yada 2d

    $10 - $15
    $10 - $15
    0 bida

    Design 3d untuk custom ring dan pendant. Menggunakan rhinosceros gold 3d. Bayaran 200rb-300rb.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida
    desain 2d 3d Tamat left

    kami siap membantu yang anda butuhkan, dan kami ahli dibidang desain 2d dan 3d. tidak melayani animasi,kami seorang pelajar

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    4 bida

    jasa lukis kaligrafi/gambar 3d

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    5 bida

    Diseño y animación de un emoji 3D, compatible con ARkit.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan gambar conveyor dan bracket 3D untuk beberapa projek. Saya distributor mesin ke manufacture

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    17 bida

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Membuat gambar 3D untuk Skid Unit Process (Pump Unit) , cth seperti file terlampir.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan gambar-gambar ruangan dalam bentuk 3D

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pemodelan 3d adalah suatu yang melekat pada diri saya,because i like it saya dulu sekolah di jurusan animasi dan itu menjadi sesuatu untuk saya mencari penghasilan dari hobi dan memang saya udah menyukainya

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Misalnya produk makanan Lays Buat packaging sesuai real nya kemudian packagingnya muter 360derajat setelah muter 360derajat terus packagingnya hilang dan mucul logo Lays nya. Durasi waktu 10 detik/animasi

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    • Membuat 3D Modeling untuk ruang perkantoran.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    30 bida
    Design 3d Tamat left

    Perancangan automobil dengan 4cylinder 2500cc gasoline

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    14 bida

    Design a 3D greyhound for 3D printing

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya mahasiswa PTN kota Medan yg sedang menekuni photoshop dan itu merupakan hobi baru akan berusaha sebaik mungkin dalam memenuhi permintaan pelanggan

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    5 bida

    3d designs and parasolid files created

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    5 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya ingin membuat sket rumah

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    8 bida

    Buat beberapa model 3D Bisakah mampie sebentar

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Pembuata objek 3d/ video animasi 3d

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    2 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Jika anda suka saya akan lebih bahagia

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    membuat 3D ambalan untuk jewellery yang dapat diletakan di showcase. 3 - 5 design.

    $122 (Avg Bid)
    Segera
    $122 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Gambar grafis

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Simple 3D Logo Name YEMEN+ Max 50RM

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    23 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida
    MEMBUAT VIDEO Tamat left

    Kami mencari orang yang ahli membuat Video 3D.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya bergerak di bidang dekor wedding

    $9774 (Avg Bid)
    $9774 Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya suka gambar benda 3d

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D Mampu membuat gambar 3D dan gambar kerja di solidwork

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    10 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D sya mahasiswa dari universitas tadulako jurusan teknik arsitektur

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    projek design interior dan eksterior

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    11 bida

    I Need a 3D Max Designer to Design one Villa Majlis.

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    23 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    9 bida