Design a logo as well as the business namepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    277,528 design a logo as well as the business name tugasan ditemui, harga dalam USD
    $13 Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    silakan klik [log masuk untuk melihat URL] untuk info detail

    $920 (Avg Bid)
    $920 Avg Bida
    3 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Wording the SPIRAC story 6 hari left
    DISAHKAN

    Below text needs to be rewritten. SPIRAC was found by Richard Bruke in Malmoe, Sweden in 1966. Back then SPIRAC focused on the export of shaftless spiral conveyors for garbage handling in apartment buildings in the UK, Germany and Holland. SPIRAC taken out patents for SPIROLIFT our vertical shaftless spiral conveyor technology and SPIROPRESS a solids handling dewaterer. Shaftless Screw convey...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    15 bida

    I need the attached to be having a nice smooth oil flowing image for a website. The rest of the image is static only the oil must look like its flowing.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    25 bida

    I want to build ERP SYSTEM for custom clearance and logistic companies and this system should connect all departments of the companies LIke( HRM, Accounting, custom clearance, logistic, yarda storage) and each departments will contain deep and deep details

    $7013 (Avg Bid)
    $7013 Avg Bida
    29 bida

    I have source code already completed You need to build the ipa file but i still didnt send to apple store So I am finding who can upload?

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida
    Business Catalyst expert 6 hari left
    DISAHKAN

    If you expert please bid. I need business catalyst expert thanks

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello, i am an inventor who has a lot of great ideas for products, start up's and commercials. i am looking for the right person to get the idea from me under a full contract which will set my rights. please send information about yourself and a photo and after i go over them i will reply to the right person.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I want to make the automatic vehicle counting classifier system in opencv or python

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hello everybody, I need an info graphic about ports again and would be glad if one of you could create one for me. It should look like the following: 1. This info graphic should fit in landscape format on a DINA4 sheet. 2. And it should carry the title "Die 10 größten Häfen Europas". 3. You are welcome to work with the color #b83636, but that is not a must. I need an...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    15 bida

    Hello everybody, I need an info graphic about ports and would be glad if one of you could create one for me. It should look like the following: 1. This info graphic should fit in landscape format on a DINA4 sheet. 2. And it should carry the title "Die 10 größten Häfen der Welt". 3. You are welcome to work with the color #b83636, but that is not a must. I need an info...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    16 bida

    New business requiring logo design, positioning statement, letterhead, and business cards.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    78 bida

    This project receives License Plate Recognition (LPR) photos via FTP from a camera. We need to process a log of these files, test each log entry for validity, generate an EPOCH timestamp for each, and generate a HASH of the plate number to anonymize the data, and then upload to a cloud service via their ingestion API. This should run on a IoT Raspberry Pi (3B+) with PhotonOS and Docker containers ...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Need a beautiful logo for my business

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    42 bida

    We will soon open an online store, where we will sell bags, shoes and accessories from high brands. What we need help with is a professional looking logo that can extend luxury. We want in this logo both our company name and a capricorn head that represents us.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    60 bida

    Hi, We are looking for a UX designer having at least 5 years of exp who can work full time for 3 months from our Bangalore Based Client's premise.

    $1571 (Avg Bid)
    $1571 Avg Bida
    1 bida

    Our company is not on social media yet ( mainly Facebook and Instagram ) although we recognize it the today's world we have to have a social media account , we don't have neither the expertise nor the time to build these two business accounts and we would need an expert person with past history to design and build these two pages accordingly .

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    36 bida

    After deleting some store sites and views the following error appears when saving a product: The store that was requested wasn't found. Verify the store and try again. The front end of the store is fully functional. Several solutions on the net point to mageplaza SEO URL, tried this, diabled the module, recompiled, flushed cache etc. but this doesn't solve the issue. Below is the full ...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    5 bida