Design a logo for a webapp it needs to come in version with name and with logo only so i can use it in our web page logo for thepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    344,607 design a logo for a webapp it needs to come in version with name and with logo only so i can use it in our web page logo for the tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] http://king18yat.c...com/00/malaysia/About%[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    $30 - $250
    0 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ...sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    ...dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    ...tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    ...tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya. setiap product terdapat 1-5

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Don t bother to bid me if you don t know what csgo and steam is !!! I need a site of upgrade skins and a crash game like .

    $2333 (Avg Bid)
    $2333 Avg Bida
    5 bida

    I had a freelancer build me a website for my shipping business a few months ago, but due to my lack of time we could not complete the project like I wanted. Tthe website is mostly built, but I was notified by [log masuk untuk melihat URL] that there is malware in the webpage. I need the malware removed an...

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    15 bida

    I need some help with internet marketing.

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    17 bida

    NATIVE writer needed for rewriting/rephrasing website text. Will pay 1.25-1.5 AUD per 100 words. There will be continuous works for the selected writer.Non-Natives please don't apply. Newbies can apply but must show samples.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    11 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $4238 (Avg Bid)
    $4238 Avg Bida
    7 bida

    matlab +simulink + electrical engineer only expert dont bid if not expert

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to QUICKLY fix my website. I transferred it over to a new server and for some reason the home page isn't updating. It only looks correct when I'm logged into the Dashboard. The Home Page is the only page effected - it seems like the re...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    38 bida

    Hi, We would like to get an expert having experience in redmine installation and configuration. Task: setup redmine latest version on our server using plesk Please make sure that you apply or post your request if you have this experience so that we both try to avoid extra time spent. Thank you, Kind Regards

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    7 bida

    I need to find out if this is possible thanx.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Commerce end of website not working due to an old version of Drupal (6.38). Site only works with PHP 5.3 which is no longer supported. Site loads and works, but checkout does not. See attached pic - credit card/payment info cannot be added. Need updated version of Drupal AND for checkout to work. Thank you.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    17 bida

    Hello everyone I need someone can make startup from A to Z 1: market research and find idea ,2 : development this idea , 3 : management the idea

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    14 bida
    IT project 1A 6 hari left
    DISAHKAN

    basic IT stuff and very straight forward

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for someone with knowledge of MacOS and Python. You will be asked to convert a .bat file (windows) to a file that can be accessed on MacOS which we will use to run a PYTHON command. *Please use the word MAGIC so that we can be sure that you read this brief and are ready ...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    7 bida

    Hello everyone I need someone can make startup from A to Z 1: market research and find idea ,2 : development this idea , 3 : management the idea

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    1. The price not showing 2. Not displaying correctly in mobile 3. Add languages English and Spanish 4. Add tracking option 5. Modify home page 6. Chat option needed

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    8 bida

    I have a web form that I need to have filled out 100 times. It's a 1 page form with 3 categories that need filling. I will provide an excel sheet with the answers to all of these. It's simple follow and enter. Each time through takes 20-25 seconds. Could knock this out in 90 minutes easil...

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    54 bida

    We have brand name: (Will send you brand name separately on Message inbox. If you are participating you must message me in inbox). Unique and Innovative, Ultra High Definition high resolution Ultra Modern Business Logo for our Supermarket {dealing in best quality grocery (NOT vegetables or fruits), F&B products, FMCG products, Best Compa...

    $14 (Avg Bid)
    $14
    2 penyertaan

    I am looking for someone who is located in European for translating French, Spanish, Portuguese into English. Please bid only if you are located in Europe. Thanks.

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    6 bida