Design a logo for the afghanistan commercial bankpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    258,842 design a logo for the afghanistan commercial bank tugasan ditemui, harga dalam USD

    I need a skilled worker in the paper for a government project application. or to get a bank facility Saya Mermerlukan seorang yang mahir dalam kertas kerja bagi permohonan Project kerajaan . ataupun untuk mendapatkan bank facility

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Memberikan rundingan berkenaan penyelesaian masalah kelulusan pinjaman bank

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    memasarkan produk funding kepada nasabah sehingga mereka mempunyai keinginan untuk bergabung dengan bank btn syariah sebagai custumer

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    I want to make a software that reads and displays images from poker ranges that will be into folders. These images are in .png. We need 5 main buttons, which will be: RFI, 3bet/Flat, BvB, BB Defense, Squeeze. After selecting one of these categories each one will have different amount of images to select. RFI > 9 possibilities > 7 possibilities 3bet/Flat > 27 possibilities > 9 BB defens...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    5 bida

    Write up a well researched list of 20 duties/roles of women in the Sikh (Sikhism) religion. The list should have at least 3 columns: Name of Role; Quote: where it is found in scripture (Guru Granth Sahib) Description: how that scripture matches the role Contemporary Understanding: Your understanding of what that role might mean These are the minimum # attributes for each role- add as many as ...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    i already have an explainer video that I need to have replicated and improved. The video is 1:12s long. Please let me know your bid, i will chat with you andl send you a link to my explainer video. I will add the voice.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    3 bida

    Our business Dr. Svapo is looking for a figure capable of developing a graphic / commercial logo for our Electronic Cigarette shop. At the moment there is already a logo but it is too poor, thin and meaningless. We need a logo that reflects our profession and our elegant professional shop. Modern but a classic touch can be cute. Please send your application. All questions will be evaluated.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    20 bida
    Trophy icon WineEazy - create the logo 6 hari left

    We have one project where we have not prepared the logo. Fonts not established. Kind of like something like the glass with wine with some action, although this is just a rough sketch. The business of the company [log masuk untuk melihat URL] is selling wine, wine dispensers etc

    $30 (Avg Bid)
    $30
    6 penyertaan

    Hello. I am looking for the basic skilled web developer who can work with me part-time and long term position. You should know web development tools and seasoned to learn new technologies and knowledge. English Speaking is required. Thanks.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    4 bida

    need to resize my image for [log masuk untuk melihat URL] icons on the fly resizing image from url where we set with and height in url

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    15 bida
    London Commercial Flooring 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website for my company. . I need you to design and build a website for my small business. I have secured the domains.

    $528 (Avg Bid)
    $528 Avg Bida
    26 bida

    We currently have an MVC site that we need to integrate dynamicpdf merger with to output completed pdf forms. The web form itself has been completed but I need someone with .net mvc experience to add the relevant code to the controller. The sample document from dynamivpdf seems pretty straigh forward for someone in the know but there will be a couple of gotchas which I need to ensure are covered...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Redesign the page 11 hari left

    I like to present following page in more attractive way [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    0 penyertaan

    I am currently a bank manager applying for the regional manager position. With the application and interview process I need to provide a strategic plan focusing on sales, service, operations and productivity. I have never written one before and seen a bunch of templates on line but am hoping someone could help write it for me.

    $132 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $132 Avg Bida
    4 bida

    I want to add sizes to the products (magento 2)

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    Impeeccable SEO writer to write me quality plagiarism free content!

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Site to scrape: [log masuk untuk melihat URL] I am looking for someone to develop a scraper (and provide future support if needed when and if [log masuk untuk melihat URL] updates their site) to scrape [log masuk untuk melihat URL] I will need to be able to utilize all search fields on autotrader. So if I wanted to only search for a specific year, make and model I would be able to do so. The f...

    $929 (Avg Bid)
    $929 Avg Bida
    17 bida

    I need you to write some articles.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    I need to know if a javascript code written on a page works or broken without clicking it. Or if I click it I want to go back to the same dialog box. how to do that using robot framework and python. I need someone who's already done this and it works. I won't pay more than $50 for this project. It has to be written for robot framework or in python code. I will give this project to someon...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    10 bida

    looking for a writer to create buzz articles about my technology company that will utilize my SEO words. im looking for 6 articles. the articles must be professional written , have a clear context, have no grammatical errors, and have commercial free images. THANKS

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    20 bida

    See above. Asap. Good unique content in english. With internal backlinks. And you will also submit them on 25 free blogpublishing sites with high DA+PA

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    11 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows. I expect this software/website to interact with the blind person using voice commands, feedbacks and basic mouse clicks... The user should be able to send the mail, go through different sections (i.e inbox, spam, starred, etc). We assume that the user has a Gmail account. And the user should be send...

    $21 - $174
    $21 - $174
    0 bida

    I need a logo designed.

    $60 (Avg Bid)
    $60
    35 penyertaan

    Hello, I have 44 photos of sporting equipment. I want you to remove the background, resize the objects to all be the same height (so when a user goes to the online store, they won't notice a difference when switching between images). Please save the files into similarly-named folders as their original folder / zip folder. Please be sure to end your bid with the number one. So, for example,...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    41 bida

    I have 2 scenes, the one scene has to mask and change to the other scene

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    17 bida

    PSD -> Responsive HTML for landing page and one inner page

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    27 bida

    I needed two points 1-Design WhatsApp and Add To Cart Buttons similar to the product detail page on ([log masuk untuk melihat URL]). 2-And popup

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    I have some files for my cnc machine in g-code format and need to change/add some elements to them

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    5 bida