Design a poster for a information security awareness topicpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    313,109 design a poster for a information security awareness topic tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida
    Desain grafis Tamat left

    Jika anda ingin design logo, poster, banner dan yg, saya akan membantu anda,,

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1191 - $2383
    $1191 - $2383
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $588 (Avg Bid)
    $588 Avg Bida
    1 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    malaysia product, tongkat ali and kacip fatimah. flavor most on malay style.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat 15 buah poster quotes dengan ukuran A2. Poster-poster quote ini akan dipergunakan sebagai penghias dinding ruangan sekaligus menjadi motivasi untuk orang yang melihatnya. Dalam poster ini berisi kata-kata (quote), foto orang dan nama si pencetusnya.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    6 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    2 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mendesain selebaran/brosur/poster dimana user telah memiliki tulisan utama yang ingin disampaikan dalamnya..Estimasi penyelesaian min seminggu..

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan melakukan enhancement framework dari sisi teknologi dan security

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2419 (Avg Bid)
    $2419 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari pekerjaan yang membutuhkan seorang web security sekaligus memelihara sistem pc softwere agar tetap berfungsi normal. saya sanggup bekerja full time jika diperlukan

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    3 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    12 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Look : Terima Jasa Design : Graphic, Fashion , Logo , Website , Blogger , And Poster Harga Bisa Nego Contoh : [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida
    web security Tamat left

    hai, laman web saya pernah di hack. boleh tak buatkan security untuk saya?

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseotang yang boleh tingkatkan security untuk wordpress saya kerana website saya pernah dihack.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    2 bida

    Sebuah Toko Online Yang Elegant dan Hight Security dengan menggunakan kombinasi bahasa pemrograman sehingga akan menarik pelanggan dan pengunjung

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    2 bida
    G-Suite Security Expert -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a g-suite security expert to audit the settings on our G-suite instance to ensure our settings are optimal for security.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida
    Security tester for web & api 6 hari left
    DISAHKAN

    burp suite netsparker tools + manual security guys need

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    15 bida

    "National policies in the United States require the use of standard terminology for data exchange between clinical information systems. However, most electronic health record systems continue to use local and idiosyncratic ways of representing clinical observations. To improve mappings between local terms and standard vocabularies, we sought to make existing mappings (wisdom) from healthcare ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    10 bida
    Econ essay 6 hari left

    You will write a 1500-1800 word essay using Chapter 9 of CPE (The Pursuit of Happiness: Efficiency and Equity) as the springboard. You must reference 2 other chapters CPE which addresses your thesis topic. Also, you must include 2 scholarly sources (check google scholar) and 2 media sources on the topic you are interested in exploring. For example, you can discuss equity and efficiency issues ...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    25 bida
    Google Chrome Security Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a Google Chrome security expert to go over macos chrome security settings to ensure that they are optimal.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Need self testing platform on phone/pc only html/css/javascript with possibility to edit with notepad, questioner with only 4 answers in which only 1 is correct. Totally 16 topics, each topic has ~100 questions. And possibility to run test in which will be 100 questions, which will get questions from 16 topics (5-10 questions from each topic). No need special app for phone, no need any database. N...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    10 bida

    Explain how and why the US government overthrew the governments of Iran in 1953 and Guatemala in 1954. What were the similarities to these events? criteria : You should write about three pages using at least one primary source to answer the question. Make sure you explain what the primary source tells us about this topic and how it helps answer the question. You should use and rely upon at least...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    10 bida
    world History 6 hari left

    Write 3 paragraphs for each question provided with no source sitting or quotations [log masuk untuk melihat URL] motivated US foreign policy in the 1890s and early 20th century, and how was it linked to domestic social, political and economic factors? [log masuk untuk melihat URL] were the causes of World War One and why did the USA join in that war? What effect did the war have on the US, espe...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    16 bida

    Hello, I need a PPT Presentation "How to reduce AWS cost by using Cloudflare services". Also I need Route53, Load balancers, WAF, CDN, Lambda vs Workers, S3 vs IPFS cost comparison. And how to increase security by using Cloudflare services.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida

    Basic Project Discription: Design and implement a secure web based E-commerce transaction site with database interaction. What I want: Using an HLL(Java) we will build a secure web-based e-commerce transaction site, named WB-SETS. For data persistence, the site will interact with a DBMS, MySQL. We will use 2-tier architecture, client-server, for designing our site. We will use an agile (XP) model...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    **** All detailed instructions for the project is in attachment. **** Design and implement (in Java) a basic graphical user interface (GUI) program for recording information about a family tree. The software should allow a user to conveniently enter their own family tree and have it stored for subsequent editing and viewing. The program should compile and run under Java SE 8 and NetBeans IDE. To ...

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    11 bida

    7 buddha themed poster designs, $30. unlimited revisions.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    we are the armoured vehicles manufacturers for who needs for security purposes, vvip person, businessmen , we are looking for marketing team and sales experts for our products on comission basis and technical support and training will be available from company

    $20 - $169
    $20 - $169
    0 bida

    I am in need for a website and app development person/team/company for 2 businesses to launch soon. My experience in the field of programming is at minimum and I would like to discuss the options and features of each, including domains, security, servers, payment gateways, maintenance ... etc. Budget is a placeholder and final cost can be discussed and agreed. Start your bid with "I am y...

    $13813 (Avg Bid)
    $13813 Avg Bida
    57 bida

    Essay writing for the topic of Organizational Behavior (Business) Choose a international company to work on this essay according to the questions given. -No plagiarism -Introduction, body and conclusion is a must -Word limit: 1500 words max (-10%) -References and citations: All claims must be backed by research and cited according to Havard format Further details will be provided.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    23 bida

    Good day, Hope everyone is well. I need freelancer to write about breast masses in general and breast cancer Outlines are: 1. General overview about breast neoplasm including the epidemiology, disease process, screening tools and significance. 2. comprehensive classification of breast neoplasm i.e (benign / malignant) with explanation of each type clinical and radiological. 3. Radiological fe...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    34 bida