Design a professional modern logo for a business in the integrated health services industrypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    519,833 design a professional modern logo for a business in the integrated health services industry tugasan ditemui, harga dalam USD

    web dengan tampilan keren dan modern

    $313 (Avg Bid)
    $313 Avg Bida
    5 bida
    Rumah Tamat left

    Rumah modern

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    12 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    ...stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    - Ada wadah (tempat latihan) untuk belajar & mengembangkan bakat-minat anak-anak, remaja, mahasiswa dalam bidang seni tari khususnya baik tarian nusantara & modern sehingga ikut berkontribusi melestarikan & memelihara seni budaya yg semakin pudar di era global sekarang. - Ada pentas seni bagi mereka yg sudah terlibat dalam sanggar seni nusantara sekaligus

    $2100 - $3500
    $2100 - $3500
    0 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be b...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be b...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be b...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Cara memutihkan gigi di era saat ini memang cukup banyak cara mudah, praktis serta modern yaitu menggunakan bleaching gigi, dan juga dengan cara alami. Namun ada juga yang merasa tidak cocok menggunakan produk pemutih gigi (bleaching gigi). Cenderung ada efek rasa ngilu dan sakit gigi ketika menggunakan bleaching gigi bagi sebagian yang punya gigi

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara la...digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...bisa menjual FRUTABLEND sebanyak 50 - 100 botol/hari atau minimal 1000 botol/bulan FRUTABLEND terbuat dari 22 jenis buah dan sayuran alami yang diekstraksi dengan teknologi modern dan memiliki nilai ORAC tinggi yang bermanfaat untuk membantu memelihara daya tahan tubuh dan menjaga kesehatan jantung. Khasiat dan Manfaat Frutablend powerful antioxidant

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need someone to crack for me a software to skip the online registration step.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Help me get an Ausbildung in Germany for a physiotherapist or anything related to health field. Germany located freelancer.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    2 bida

    IT support ticketing system integrated to a toll free number with call menu users can call the tool free number and speak to automated call menu generate a ticket and accept payments

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need a logo for a new business: The business is named: Video Venture Media

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    25 bida

    ...need it to be rewritten under latest Wordpress, with design that supports all modern clients. Existing site to be cloned: [log masuk untuk melihat URL] - ALL Pages to be recreated as they are - Design to be mimicked as close as possible (improvements are welcome! but keep color scheme please) in the form of a (child)theme - Working contact form - Sub...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    49 bida

    I need some help with internet marketing. How to best market a web Hosting company to get it off the ground. I do know the industry however i need assistance. Social media required as well.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    3 bida
    business plan 6 hari left
    DISAHKAN

    looking for somebody can help me to draft my business plan

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    17 bida

    We are looking for an on-going relationship with an expert to look after and be responsible for all content and growing our social media presence to our specific audience. We are in the Barber Industry and supply quality barber chairs throughout Australia. We are looking for someone with a proven track record and create 2-3 Custom posts per day

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    8 bida

    Looking for a full interior and exterior design for my under construction villa, required is 3D platform with a modern design. Please find the details of the project below: Villa G+1st total area 7900 Sq Feet: Ground Floor: - Living Room - Guest Bedroom with dressing section + Bathroom - Dining Room - Setting Room (Majlis) for...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    27 bida
    Trophy icon 2D characters for a scifi game. 6 hari left

    Hi. I am programming a game, and have used mostly placeholder graphics thus far. It would be nice to get some real character design for the game. BTW. It is enough to do "the Captain" and one advisor of your choosing for this project., Not all 4 advisors. More explanation below. I like the semirealistic, slight cartoonish look. Or at ...

    $15 (Avg Bid)
    $15
    0 penyertaan

    We are a sourcing company, having strong supplier base in India for castings, Forgings & Composite parts. looking for a freelancer who can get leads for our business on a commission basis.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida
    Trophy icon Save the date template 21 jam left

    Looking for a save the date template design The color scheme is Turquoise. Looking for something simple and elegant. I am looking for the editable with file along with any fonts that are used and images used. I do not want to give out my personal info here, so after the competition is done, i would like to input the informat...

    $50 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $50
    14 penyertaan

    I need a website for selling AC products Multiple product catagories with several hundred products. I have an example site we like to look of in a similar industry to model after. I also have a list of products with pricing in an excel sheet for upload.

    $213 (Avg Bid)
    $213 Avg Bida
    39 bida

    Hi. We are a B2B startup - a medical service marketplace where we connect medical specialists direct with insurance companies, larger employers and government agencies. The sector we work in includes Workers Compensation, Motor Vehicle Accident, Life Insurance and Occupational (employee) Health. We have already developed our comprehensive workflow

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hello All, We are looking for someone who is Tech savvy and have attention to details to list women fashion products on a Shopify platform. Preferably a female who has experience in listing products or using Shopify. If you have experience/passion in the fashion industry don't hesitate to apply. Our company siin Boutique is an online woman ...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    41 bida
    Design House 6 hari left

    I need a 3BHK house to be designed Modern Kerala Style 1. All Bedrooms should have Walking wardrobe and attached bathroom 2. Kitchen should have a separate work area 3. Elevation should be modern 4 provisions for future development of first floor and staircases from outside What I need Floor plan Elevation plan Working Drawings Electrical &

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida

    ...Amazon? 2.)What makes the Management team and Business Strategy competitive at Amazon? 3.) Examine Walmart(Key competitor of Amazon) focusing on their strengths, weakness, threats to amazon, opportunities etc. 4.) Examine Amazon's Internal capabilities, Advantages, market position etc. 5.) Write this paper just like you are an Industry Analyst 4 Pages-

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    17 bida

    I have already generated the graphs. I just need to find the points of bifurcation. Need someone who is familiar with bifurcation in Matlab.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida