Design a simple logo as part of the site design the name in the logo should be cloud dentistrypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    403,806 design a simple logo as part of the site design the name in the logo should be cloud dentistry tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    54 bida

    Membuat sebuah artikel tentang cloud computing

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I want to make a presentation for my history presentation about Stalin and the terror he produced. Unfortunately I have no time left to do it. I need a professional history genius who knows much about Stalin. It is important that it is about the terror because the main question is: How did the terror of Stalin work? I need the sources and links too. A big part of the text has to be a source analys...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    23 bida
    $36 / hr Avg Bida
    17 bida

    I need some graphic design for a book cover for The Urantia Book. The Urantia Book harmonizes history, science, and religion into a philosophy of living that brings new meaning and hope into your life. If you are searching for answers, read The Urantia Book! The world needs new spiritual truth that provides modern men and women with an intellectual pathway into a personal relationship with God. B...

    $225 (Avg Bid)
    $225
    0 penyertaan

    We need in total 8 blog post (for starters) based on re-writing of articles or published studies in the field of artificial intelligence. Each should be 400 - 600 words long. For background information, we have a 1500 words with our main selling points (as a company). This argumentation guideline should be use as reference for re-writing the original articles. Proper references should be given to ...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    33 bida

    Hello! We need help with improving the translation for one of the features in our application. Inside the app, we have a feature of sending hearts from the parental app to a child's app. There is a range from 1 heart to 200 hearts that a parent can send to a child. The problem is that the negative nicknames (Dummy, Goofy, Piggy, Silly, Dork) are too rude for a child. We need help with ideas o...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    current website: Magento 2, with Webkul marketplace "Shipment Date Selection" module there, for choosing the shipment date. Live, with dummy site for testing. Customer placing advanced order, arriving in 3-4 days. Customization needed: Need POS to handle stock sales in shop (before only advanced order available) Help to select the right POS system (Connec...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    14 bida

    I need a Unity developer who can Reskin the 2D racing game designs totally with good quality, resolve Bugs, Integrating Leaderboard and Ads. * Reskin the levels, characters & UI with Good quality * Find Bugs and resolve it * Admob ad integration, Leaderboard

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    6 bida

    I process UK Payrolls at very competitive cost and with superior quality. I also provide Bookkeeping and Accounting Services at very competitive cost and with superior quality. I need someone to find new customers for my services in the UK. I am looking for someone who can source there own leads and deal with the leads up to the point where they are ready to become clients with my company. I a...

    $25 - $312
    $25 - $312
    0 bida

    Need to build a simple Money Transfer Website using the provided API Doc.

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida

    I would like to do the following: 1. Generate a pdf file from google sheets in google drive 2. Use the google sheets script to send the pdf file to a person in Telegram 3. Entire code shld be using Google Sheets scripting.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I am looking forward to expert php and building page

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    46 bida

    I need a small python3 geckodriver selenium webdriver script for firefox to be created.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    13 bida

    Story must be translated as a personal story. Like a teenager girl is telling her real story. Only English native speakers.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    6 bida

    My website is down and i dont know why, i am also getting huge number of requests from the united states while this is a local website in Egypt and this should not be the case, [log masuk untuk melihat URL]

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    12 bida

    I need a partial differential equation to be implemented in C++. I will provide the complete details in the chat.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    17 bida

    We are launching a YouTube channel called "RIATABI" and need a logo for using in each video. Our channel is all about world Street FOOD and Local FOOD. In 2019 interesting food stall will be filmed in Pakistan, India, Bangladesh, Indonesia and the Philippines etc. On our channel, viewers can watch delicious local foods and videos the people who live there. -The logo must consist on...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    31 penyertaan

    Need help with debugging and fixing a typescript problem

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    It is about the article on someones life in detail. which includes the three main highlights .;[skip ton,keingly and yorkshire]. so wwe will talk about these main highlights . HOPE YOU READ BY HEART. SKIP TON. Skip ton (also known as Skip ton-in-Craven) is a market town and civil parish in the Craven district of North Yorkshire, England. Historically in the East Division of Staincliffe Wapentak...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need an ornament printed out for a model ship, about 17cm long, 2 mm thick, 2 cm wide - all approximate. Fairly fine detail, smooth finish, monochrome, but to be painted. Needs to have some flexibility- it is to be curved around the hull about ad thick as a wine bottle (see the photo - it's the piece of paper on the stern). I have a 2d drawing and a model in Fusion, but I drew them myself, ...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    8 bida

    ***********Ad's posting mobile app*********************** Almost 90% screen psd's will be provided, if any missing then developer should be able to create using the theme psd's Main features: No payment gateway required. Users will be able to post Ad's for sale, for swap or for auction. Users can bid on auction products Upload Product history and can mark as sold For admin pa...

    $683 (Avg Bid)
    $683 Avg Bida
    9 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    69 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    33 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    33 bida

    I have a website that lets users to upload images, I need to convert it to mobile app, specially for android.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    23 bida