Design a two sided flyer for our roofing company with the following main idea as the message on one side and our company contactpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    396,654 design a two sided flyer for our roofing company with the following main idea as the message on one side and our company contact tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Nazovi me: +387 62 973 483. Flyer A5, sahat posla.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    62 bida
    $231 Avg Bida
    16 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    ...cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    as discussedhhgreiuherpiuhgiufhgiuhgriuhgiruhgh

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    $25 Avg Bida
    81 bida

    I need someone who can move my website to another hosting company, please only contact if you agree $5

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    ...view] will be a two-page product I need a template that I can fill in information I have a specific piece of information for each part of the page this will include list paragraphs bullet points and maps as well as a place for people to write notes. the product will be providing information about places to go <...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    69 bida

    It should be just a normal website it should have a feedback area papers of previous year etc.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    19 bida

    My company works in the field of international high school exchange programs. We work with students outside of the USA to help them find schools in America. We are launching a new program for our schools where they can pay for additional marketing benefits at various levels. Example: If they want to be a Silver Partner, they need to pa...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    28 bida
    Set meetings in The Australia 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a sales with experience in cold calling to help us set meetings in The Australia We have many target companies, and want to book some meetings. 2. You should: - Do research on your own: - Find out who is decision maker of purchasing - Reach him/her on phone - Get his valid contacts (Mobile phone number, landline and personal email address) -

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    7 bida

    For a swimming pool & fountain company we are looking for engineers to assist with producing bill of quantities, shop drawings, schematic designs, hydraulic and electrical calculations for swimming pools and fountain projects. Job will vary from small drafting job for simple residential swimming pools to to complex fountain instal...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    7 bida

    I use many different gmail accounts for business and are constantly adding new gmail accounts. I would like someone to create a program that will pull a list of my new gmail accounts from an Excel spreadsheet, log into each gmail account individually, each time with a different proxy. I need to apply the same forwarding filter each gmail account,

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon OSI Company Logo 6 hari left

    I need a logo for a new company which will be named (Other Side International Ltd.) or OSI for short. The idea behind the name is that this company is located in Canada which is considered on the "Other Side of the World" and will provide the "Other side of the<...

    $500 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Sulit Peraduan Teratas
    $500
    48 penyertaan

    ...looking for an experienced graphic designer who specializes in creating attractive and unique logo designs. Graphic designers with a versatile portfolio would be preferred as based on this project, I would be deciding for the future design requirements. Interested Graphic designers may please share their portfolio with t...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    71 bida

    it will be a 15-20 page brochure and the design should be like someone who see will get to know all the history of us.

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    43 bida
    we need get develop our site 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. site would be similar kind of [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    47 bida

    We have a project which is almost ready for production. We are looking for a freelancer to complete the pending tasks on the project. It includes 1. Modifying and improving the current UI/UX designs. (10-12 Pages) 2. Add a few functionalities 3. Integrating Payment Gateway The project is developed on PHP CodeIgni...

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    24 bida

    We require a Software Developer to improve, add new features and upgrade our existing apps for Android, Apple & for our Website. This project is a POS system (Point of Sale system). It is a food and delivery business, which is very similar concept to Just Eat and Uber EATS. This application is only used in the U.K. N...

    $820 (Avg Bid)
    $820 Avg Bida
    36 bida

    Every evening I'll set 5 goals for the following day. I'd like to have someone check in with me and ask me about my progress twice a day, around 12pm and around 9pm (doesn't have to be exact). I'm in the pacific time zone. I need someone who is reliable and good at "active listening".

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida
    A4 Flyer 20190424 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a talented designer to create an A4 Flyer. I will supply photos but you will need to go through my library of photos and choose what you think will look best and fit your design. I will supply content. You will be responsible to put everything together and create a good design. I would like 3 mock ups from which I will...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    76 bida

    Need help designing a logo for a new consulting company. I want it to be based on the plant that is included. I want it to look professional and simple. It will be for a data science website.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    81 bida

    Email flyers that are responsive

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    34 bida

    Needing a proprietary Android app designed and developed that enables two-way video calling.

    $1351 (Avg Bid)
    $1351 Avg Bida
    69 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Sulit Peraduan Teratas Perjanjian Kerahsiaan

    1.1 move Quotation app from [log masuk untuk melihat URL] to [log masuk untuk melihat URL] 1.2 fix all dependency issues at jyo...Quotation app from [log masuk untuk melihat URL] to [log masuk untuk melihat URL] 1.2 fix all dependency issues at [log masuk untuk melihat URL] 1.3 test Quotation has no bugs before doing likewise (to copy all the following modules) a. invoice b...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    5 bida

    ...developer with AN EYE FOR CATCHY DESIGN to develop Wordpress Church website partly based on mockup & Theme which I will provide. this is an URGENT project and needs a fast Developer who is able to communicate effectively. We will be using Skype for communication. ----------------------------------------------------------------------- The<...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    49 bida

    Hi ➹ Jasmin SEO Company, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $243 (Avg Bid)
    $243 Avg Bida
    1 bida