Design flyers for an tour operator in the uspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    244,312 design flyers for an tour operator in the us tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Website bisnis kecil Saya ingin membuat situs wisata (tour dan sewa mobil) berbahasa melayu (malaysia) Dengan rincian sebagai berikut. 1. membuat situs tour dan sewa mobil berbahasa melayu (malaysia) 2. Mengisi seluruh isi konten web berbahasa melayu, sampai jadi (siap online)3. Menggunakan wordpress

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1213 - $2426
    $1213 - $2426
    0 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1656 (Avg Bid)
    $1656 Avg Bida
    8 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1526 (Avg Bid)
    $1526 Avg Bida
    3 bida
    SEO my Website Tamat left

    Require top 5 google india. [log masuk untuk melihat URL] Keywords- singapore malaysia tour package, singapore malaysia tour, singapore tourism packages, malaysia singapore tour package, singapore and malaysia tour, singapore and malaysia tour package, malaysia and singapore tour packages, malaysia singapore tour, singapore trip package, singapore tour package with airfare, singapore malaysia hone...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya mengundang Anda untuk berpartner dengan kami di UNIXON untuk : 1. Mobile App Developer 2. Website Designer 3. Wordpress Developer 4. 2D designer 5. 3D designer 6. Packaging 7. Video Animasi Flat Design add dan chat portofolio terbaik Anda ke LINE @unixon pakai "@" kami akan mencarikan client untuk Anda. terima kasih.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mempunyai website tour and travel,dimana website saya bisa memilik login masuk buat user yang lain. Hubungi saya di 081220474922

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    3 bida

    nada tour and travel merupakan usaha yang bergerak di bidangpenjualan tiket pesawat, kereta api, pulsa maupun PPOB

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    Tour & Travel Tamat left

    Menawarkan kepada pengguna untuk Travelling ke berbagai tempat baik Domestik maupun International

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    3 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    melakukan reservasi penjualan tiket pesawat dengan keuntungan yang menarik

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    selembaran Tamat left

    ini merupakan selebaran darri operator xl

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily. Its easy and no fixed time constrains. Pleas...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    The job is to reduce the size of this HTML, transferring every style to an external CSS file. Besides that, you should reduce the number of words. Keep in mind that you must maintain the same visual style and words that you can see when you open in a browser.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    20 bida

    I need to discuss about how the history on the atomic bomb , the conspiracy around it on why it was dropped, explain how the bomb made civilians a new target, how has the atomic bomb changed society and future wars. And how it has prevented future wars since then. 3-4 sources included

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    Looking for highly experienced and creative content writer from USA, Canada and other native English speakers. No non-native English writer are allowed to place bid on this project. Lot of ongoing tasks are available for the right candidate. Many thanks

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida

    I just opened up two new business locations for my mental health practice. I need someone to do the ground work to get me listed.I am already on Google my business. But need lots more. For example: Bing Aaabaco Yelp [log masuk untuk melihat URL] Manta City search Better Business Bureau Super pages White pages And so many more free business listings need to be added.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    12 bida

    Looking for highly experienced and creative content writer from USA, Canada and other native English speakers. No non-native English writer are allowed to place bid on this project. Lot of ongoing tasks are available for the right candidate. Many thanks

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    Looking for highly experienced and creative content writer from USA, Canada and other native English speakers. No non-native English writer are allowed to place bid on this project. Lot of ongoing tasks are available for the right candidate. Many thanks

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Looking for highly experienced and creative content data entry from USA, Canada and other native English speakers. No non-native English are allowed to place bid on this project. Lot of ongoing tasks are available for the right candidate. Many thanks

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon New Logo for Baja Xpeditions 6 hari left

    I need to have a logo created for an off road tour company called "Baja Xpeditions". I would like the "X to be large and stand out. I am looking for an Authentic Baja Mexico font. Also, possibly incorporating the Baja Peninsula graphic into the logo? (please see jpeg of another company we have, Baja Auto Spa for example of Baja Peninsula within the logo. This new logo for &qu...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    7 penyertaan

    We are sell personalised number plates and need an elastic search expert urgently to help improve the algorith/matching/search rules on our site to show the best results (most relevant and closest matching) when a user makes a query. Currently we are using exact match, regexp, shortening and fuzzy matching, however the results are not relevant. This post is for someone to provide advice and guid...

    $508 (Avg Bid)
    $508 Avg Bida
    6 bida

    We are a start-up at the beginning and overall three people, theroff one developer. Our project is a german chinese cultural app. To Do: - develop the Backend for a Mobile Application App - Backend is in the language php and MySQL - data bank and encryption for security - connection between data bank, php and app

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    39 bida

    Survey(10 pages about crowdosurcing with examples of a european company wich use it)

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon B in the now 6 hari left

    I need a logo to be created for a new project . B stands for Brenda and in the now is the name of the show she is starting. So I was thinking of sparklee uppercase B with a butterfly infused in it somehow. Also.. perhaps a variation of this character somehow in the logo holding a microphone: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    8 penyertaan

    I need you to write some articles.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    I need you to write some content for a website.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need my website re-configured.I need you to design my online store.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    9 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Digital Marketing Agency is seeking an experienced Virtual Assistant. This person will be responsible for completing various types of digital marketing tasks. The role requires a basic understanding of existing and emerging digital channels including but not limited to website development, SEM/SEO, e-commerce, social media, online display media, marketing automation and email campaigns, and genera...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    15 bida

    I have a burger van/ street kitchen We serve, breakfasts, butties, dinner specials, pies, pastries and drinks. I am changing the name of the business and I’m wanting a new logo to go with it. We want something which can be branded for a larger target market Flyers, posters and business cards to follow once the logo has been designed

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    72 bida

    JOB RESPONSIBILITIES : Compile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entry Review data for deficiencies or errors, correct any incompatibilities if possible and check output Apply data program techniques and procedures Scan documents and print files, when needed Keep information confidential Ensure proper use of office equipment and addre...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    9 bida

    Complete the work on ionic hybrid pwa+app The project is almost complete, its built on Ionic framework and its build would be exported for PWA, Android as well as iOS. There are some points which need to be done for the app, alongside the Current developer to speed up the development work. Need someone who has worked on Ionic and PWA before and can begin working in no time.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    1 bida