Design logo for fashion deal pagepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    354,680 design logo for fashion deal page tugasan ditemui, harga dalam USD

    landing page skincare buat promo fb , ig , youtube

    $2033 (Avg Bid)
    $2033 Avg Bida
    1 bida

    Saya mampu menyelesaikan tugas pattern maker dalam fashion designāœŒ?āœ‚? Tempoh pattern 1jam Rm15

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    68 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida

    Com pernas largas

    $16 - $133
    $16 - $133
    0 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    memasukkan data data dari buku katalog fashion kedalam excel,

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    9 bida

    memasukkan data data dari buku katalog fashion kedalam excel,

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    6 bida

    memasukkan data data dari buku katalog fashion kedalam excel,

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    memasukkan data data dari buku katalog fashion kedalam excel,

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    memasukkan data data dari buku katalog fashion kedalam excel,

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    43 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    4 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Look : Terima Jasa Design : Graphic, Fashion , Logo , Website , Blogger , And Poster Harga Bisa Nego Contoh : [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1005 - $2010
    $1005 - $2010
    0 bida

    Menjual novel-novel karya Ningrum dan majalah NINGRUMAGZ serta pakaian trendy dan modis dari Ningrum Fashion Line

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    saya mampu membuat puisi dan cerpen yang menarik sesuai dengan tema atau judul yang anda berikan cerpen dan puisi saya mampu di visualisasikan sebagai kado tromantis yang dapat anda beri kepada orang terkasih anda saya juga memiliki kemampuan di dunia modeling dan fashion show saya menerima panggilan untuk menjadi model hijab atau fashion hijab , saya memiliki tinggi 165cm dengan berat badan 45...

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We need to create a one to two page website for an entertainment project we are developing. - We are using WordPress on Bluehost. - All the media has been uploaded already - We have started working on this, but are pressed for time and would prefer to work with a professional developer. - You can add whatever theme or plugins you require. The Site: - The site needs to have a password page with ...

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    21 bida

    Hi there - looking for someone to close out the 9th inning on a site I've been working on for about 8 months. I'll provide more information, but basically, its a sortable, dynamic database of profiles. 300 people, 1 profile per person, all sort of tags and stuff to assign and sort by. Some pages need to be a little cleaned up & most importantly, the current spreadsheet/source file n...

    $54 / hr (Avg Bid)
    $54 / hr Avg Bida
    9 bida

    real estate acquisition manager %8 of each deal that you get under contract and closes. Hours 8 AM - 5 PM Central time. Full commission.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for models for our studio. My company is located in South Korea, but our photographer lives in Nampa, ID. Our studio connects clients with models located within the United States for photo shoots using idyllic Idaho scenery. The photo shoots can be either for fashion or to advertise products or concept pictures. We can locate the best spots for photoshoots in the downtown area, re...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write articles 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, We need someone that can write SEO friendly articles for the brand [log masuk untuk melihat URL] To succeed, you will need: > Great knowledge about SEO friendly writing > Be passionate about fashion (we are a shoes brand) and share our values: fair trade, women empowerment, natural & handmade shoes > Be a great writer > Ideally know the australian market We need at least...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    28 bida

    fix one web page width, no horizontal scroll bar, my budget is 10usd

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    15 bida

    Hi, This task involves having a list of emails in excel and then sending them via gmail accounts to recipients. Sounds easy? Because it is. This is a good task for newer freelancers or those who just want one client and not want to invest time in trying to find new clients all the time. So looking for reliable, long term team members. Need reliable workers that when assigned a task deliver wi...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    52 bida
    blog posts 6 hari left
    DISAHKAN

    I wanted to create fashion blog posts that offers an opportunity for marketing and growing my brand

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    47 bida

    I need a one page website developed exact to my design, responsive down to mobile. Each section is aaround 90vh with the arrow button sliding you to the next section, there is also an area with photos which will pop out using lightbox or something similar. I want you to use [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] to animate the elements in as you scroll through the page. D...

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    41 bida
    WE NEED A FASHION SITE ASAP 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to create a fashion site asap. It contains 50 dresses, payment buttons and social media buttons. that is all.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    22 bida
    I need one page design 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to design a home page only one page

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    42 bida

    I want to make design for my site. need something like this [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] but should be much better. And it will just one page design(product list). will share more detail in chat.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    15 bida

    I'm looking for a Shopify web developer who can finish my ecommerce website, specifically the product page with some additional sections, icons, images and text. The website was built by another web developer with a custom theme so you will need coding knowledge for Shopify custom themes. Turnaround time within one week max

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    38 bida
    Redesign landing page 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a couple of freelancers to build new designs for a landing page, pricing page and a sign up (form) page. These will be initially photoshop/figma designs.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    54 bida

    I need a logo for a new company called APS. It's a merger between [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] We deal mostly with aviation data, that is data coming from aircraft (black boxes etc.) Our main product is called LUMINA. There should be a tag line that reads: "Illuminate your data", with the "lumina" substring somehow highlighted to point o...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Create a Design for fashion brand 6 hari left

    I want a logo for a fashion brand I attached logo to be inspired and a color. Thank you

    $150 (Avg Bid)
    $150
    70 penyertaan

    Lavoro nel network marketing e voglio creare per il mio team una stessa landing page che può essere personalizzata in base alle persone: ad esempio con la loro foto, il loro nome e cognome, i loro numero di telefono e il loro form personalizzato dove ricevere contatti.

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    14 bida