Design logo huruf untuk bajupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    9,661 design logo huruf untuk baju tugasan ditemui, harga dalam USD

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    1 bida

    ...projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    7 bida

    Saya ingin 50-100 Subscriber untuk channel youtube video berikut: [log masuk untuk melihat URL] Silahkan cek videonya untuk memastikan anda setuju dengan kontennya ------------------------- I want 50-100 Subscriber for the following youtube video channel: [log masuk untuk melihat URL] Please check the video to make sure you agree with the content

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    Pereka kreatif dari Malaysia diperlukan segera untuk kerja-kerja ad-hoc.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida

    • Membuat 3D Modeling untuk ruang perkantoran.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    33 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon binakan saya sebuah laman web Tamat left

    boleh buat duit untuk keluarga saya

    $11 (Avg Bid)
    $11
    1 penyertaan

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Bantu saya dalam promosi dan mencari murid untuk kursus saya

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    2 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida
    butik pakain Tamat left

    sebab butik pakain ialah terbaik untuk saya .

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    22 bida

    Menulis Laporan Perkenalkan nama saya viska virdiyani saya seorang mahasiswi dan umur saya 17 tahun Disini saya terinspirasi untuk menulis laporan

    $1861 (Avg Bid)
    $1861 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel yang layak untuk dibaca.

    $1129 (Avg Bid)
    $1129 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membanti anda untuk menuliskan beberapa artikel

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    10 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membuat suatu Ilmu Pengetahuan yang cari untuk kesuksesan anda sendiri.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    15 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    Melakukan liputan untuk menjadi karya jurnalistik dan menjualnya menjadi uang

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    $477 Avg Bida
    18 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    7 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Penjualan kosmetik

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Saya memerlukan beberapa keping g...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping g...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan seseorang yang mengetahui mengenai Kolej Vokasional. Untuk membuat temu bual bagi menulis artikal.

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya mencari seorang yang boleh tolong design heat exchanger for ethanol production untuk design project sy

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    11 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    Secara detail, membuat logo untuk halaman blog

    $940 (Avg Bid)
    $940 Avg Bida
    15 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida
    $306 Avg Bida
    18 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Membantu saya berjualan di internet

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    31 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [log masuk untuk melihat URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    sebagai ajang untuk belajar dan mendapatkan ilmu

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    ... LANGKAH LANGKAH MEMASAK [log masuk untuk melihat URL] mentega, ceplok telur yg sudah dikocok. Sebelumnya bisa diberi garam, merica dan kecap asin untuk memberi rasa pada telur 2.Goyang-goyangkan wajan untuk mendapat telur yang lebar dan tipis [log masuk untuk melihat URL] matang, sisihkan [log masuk untuk melihat URL] nori, beri isian nasi 1 sdt (atau sesuai...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Siap menuliskan artikel untuk blog

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada bahan untuk dibina power point y interaktif dan menarik

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    9 bida

    Kelompok Informasi Ma...wadah dalam penyebaran informasi (baca : diseminasi) sebagai kepanjangan tangan program pemeritah dalam penyampaian informasi kepada masyarakat. KIM dibentuk dari, oleh dan untuk masyarakat secara mandiri di bawah naungan Kementrian Informasi dan Komunikasi pembinaan oleh Dinas Komunikasi dan Informasi di tingkat Kabupaten.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Saya ingin bekerja dan menjana pendapatan. Oleh itu saya bersiap sedia untuk menerima mana-mana projek yang di tawarkan, sebagai contoh membuat pelan rumah, logo syarikat, dan lain-lain menikut kemahiran saya.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan beberapa keping...keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Design gambar/baju anak

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    27 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Jualkan tanah 100 hektar

    min $50000
    min $50000
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Memenuhi dan menyanggupi segala permintaan bermacam cerita yang anda inginkan untuk saya tuis.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membetulkan huruf yg salah dan tanda kalimat kata

    $1138 (Avg Bid)
    $1138 Avg Bida
    5 bida