Design logo on save the wild life and the forests of indiapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    380,257 design logo on save the wild life and the forests of india tugasan ditemui, harga dalam USD
    $55 Avg Bida
    1 bida
    $55 Avg Bida
    1 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida
    SEO my Website Tamat left

    Require top 5 google india. [log masuk untuk melihat URL] Keywords- singapore malaysia tour package, singapore malaysia tour, singapore tourism packages, malaysia singapore tour package, singapore and malaysia tour, singapore and malaysia tour package, malaysia and singapore tour packages, malaysia singapore tour, singapore trip package, singapore tour package with airfare, singapore malaysia hone...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $181 - $544
    $181 - $544
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Shortcut merupakan sebuah brand dengan tagline "Simplify Your Life". Kami ingin memiliki sebuah logo yang Simple but Elegant. saya ingin logo ini selesai paling lambat tanggal 22 november 2014

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    6 bida

    Pohon Ghorqod (nitraria retusa) tampaknya sedang naik daun di Indonesia. Naik daun karena pohon ini konon merupakan satu-satunya pohon yang melindungi orang yahudi ketika akan terjadi kiamat manakala kaum muslimin memerangi kaum yahudi. Diceritakan dalam hadits Bukhari: “Tidak akan terjadi kiamat hingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi, lalu membunuh mereka, sehingga seorang Yahudi ber...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    translater Tamat left

    bisa translate dari bahasa english ke myanmar , thailand , cambodia , vietnam , china , malaysia , philiphina , india dengan kosakata yang baik dan benar

    $369 (Avg Bid)
    $369 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida
    Build me mobile application 6 hari left
    DISAHKAN

    The mobile App is Android and based on MSSQL database, the tables and fields are already created. The mobile App content the following layouts: 1st Layout Registration (Username, Password, Attach file) 2nd Layout Login (Username, Password) 3rd Layout Home page (Icons) 4th Layout the user input a description, input a mobile number and click save -> Then the data will be saved in MSSQL db ->...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    21 bida

    i need kids book illustrations. $1 per image, requirement of hundreds. no bids from india pakistan china because of plagiarism issues.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    11 bida

    We are a reputed eBook publisher company in India and need a 50,000 words eBook on C#: An Ultimate Beginners Guide to C# This projects is for a high quality eBook, without any grammar or spelling mistakes. Topic should be researched well and No plagiarism - all content will be checked with 3 premium accounts and no payment released unless it is 100% plagiarism free. The eBook needs to be complete...

    $836 (Avg Bid)
    $836 Avg Bida
    3 bida

    I have a fresh joomla template ( [log masuk untuk melihat URL]) I am looking for someone to work with me to turn this into a functioning website You MUST HAVE EXPERIENCE WITH JOOMLA , and have the ability to quickly implement design and text that I provide you. I am based in Chicago - so the candidate MUST BE ABLE TO MEET WITH ME - DAILY - between 7 am and 10 am - Chicago time (between 5pm a...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    13 bida

    We need an assistant to help manage the life of a busy CEO. He is missing appointments because he forgets to put things in his calendar or because he misses meeting requests buried within important emails. Initially, this person will be responsible for helping manage his calendar, reading and responding emails and helping answer phones. As the relationship grows, we would like to expand this rel...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    6 bida

    We need a progress bar getting its data from a mysql database. The bar needs to be integrateble via iframe into websites. You can see an example of what we need on this site: [log masuk untuk melihat URL] You need to scroll down and find it on the bottom of the site. This bar is not workig with PHP 7 cause of changes in mysql from PHP 5 to PHP 7. So we need a thing linke that working with PHP 7....

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    48 bida

    Hi XIPE TECH INDIA, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida
    $42
    7 penyertaan

    Integrate Shopify Website with Cash On Delivery Option Where 10% Of the price will be charged at the time of order placement rest 90% will show balance as Cash on Delivery which will be paid by customer when the product gets delivered.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    We need the female voice over recording of positive affirmations and gratitude. Please send a demo about these 2 statements: 1- The infinite power of my subconscious guides me, illuminates and attracts all my desires into my life. 2- There is an infinite power in me, my mind is extremely powerful and I am learning to use it in my favor. The voice must be in AMERICAN ENGLISH, it is essential that ...

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    9 bida

    I need help remotly to fix the bug installation [log masuk untuk melihat URL]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida

    It is a new business dealing at the sports industry.

    $33 (Avg Bid)
    $33
    20 penyertaan

    In this project you have to take the book 'Alice's Adventures in Wonderland' in RUSSIAN and tag 1000 sentences from it. You need to tag the most important words of the sentence (words we should focus the most on). For example: ~ This is a sentence to tag ~ This is a >sentence to >tag. (Important words: sentence, tag) ~ Just tag the most important words of the sentence...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    Finding buyers 6 hari left

    We are a trading company in India. We want you to find buyers for fresh fruits and vegetables from your local market.

    $176 - $528
    $176 - $528
    0 bida

    I have a PowerPoint - 46 pages - about 7000 words. I need to produce a mp4 PowerPoint play back file which has a voice over added. Work already done - All the pages are ready. In the notes of each page are the details of what needs to be narrated. In most cases once just needs to read off what is on the page. I expect the voice to be professional grade, accent neutral - the audience spans US, UK...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    11 bida

    First of all please read the description carefully, take your time. I will not consider any bid without a reference of the project, auto bids or with the title copy pasted faking any interest in the project. I'm also a web designer with knowledge in front-end development, mostly html and css, so I can handle all design changes so consider that on your bid. The main idea is transforming The ...

    $576 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $576 Avg Bida
    63 bida

    We are looking for outbound call professionals / call centers on a pay-per-performance basis to call small and medium-sized business owners in the U.S. The commission fee range is US$40-60/purchase. Our company is running intermediary service to connect homeowners with home improvement/repair service providers. We receive phone calls from homeowners, send the service requests to the local service...

    $3000 (Avg Bid)
    $3000 Avg Bida
    2 bida

    We require a video editor to do some post production on our videos for our social media promotions. We have hours and hours of video we'd like your help to polish up and make it into great catchy little online tv show interviews, clean up the sound, and add special effects. We're also filming live events on an ongoing basis, so this will be an ongoing role on our team.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    16 bida
    Convert Flyer to MS Publisher 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi Need a guru that can quickly convert the following to MS Publisher so can edit: * The Main image with the file should not be able to move when place in MS Publisher only the text should be able to edit. See Below and attached. 1. [log masuk untuk melihat URL] Note: The words should be save as a image that can be moveable as seen: Big Summer, Sale All other text should be able to edit in MS Publ...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    15 bida