Design php orderpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    564,932 design php order tugasan ditemui, harga dalam USD
    Website PHP Tamat left

    Membuat website menggunakan PHP dan MySql 1 halaman

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    6 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    saya nak anda buat interface login dan linkkan ke interface menu(interface nih biar ada pilihan makanan dan minuman). Selepas itu interface pengiraan order makanan dan minuman yang [log masuk untuk melihat URL] skali interface viewuser(iaitu nama,alamat,masa(jam) user buat pembelian).Dan yang viewuser ini,saya ingin anda linkkan ia ke database phymyAdmin..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Membantu untuk memasarkan secara online, dibeberapa marketplace dan juga dimedsos. menangani order dan merekap orderan untuk diteruskan ke EDP

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Menerima order pembuatan artikel dan berita

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    4 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Mencari order jahitan baju wanita Dan seragam sekolah wanita

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    11 bida

    membuat form pencatatan order, merekap order yg perlu di kerjakan, mencatat pengeluaran dan pemasukan, membuat nota

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    9 bida

    proyek yang saya terima ialah mendesain logo/pakaian/spanduk dll dengan menggunakan aplikasi photoshop sesuai order berikut contoh-contoh yang saya pernah kerjakan dengan photoshop

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Hello, Saya sedang membutuhkan artikel mengenai "Drone" untuk blog. Artikel bahasa inggris dengan jumlah kata minimal 550, dan berikut detailnya: - Minimum 550 kata -Artikel dalam bahasa inggris -Artikel tidak copy paste -Proof reading -Tidak duplikasi artikel Apabila pekerjaan anda bagus, maka saya akan terus order kepada anda.

    $7 - $72
    $7 - $72
    0 bida

    Membuat newsletter tentang produk kami dan mempromosikan via online. pre order produk yang kami buat dulu dalam jangka waktu tertentu

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1729 (Avg Bid)
    $1729 Avg Bida
    19 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida
    bayar hutang Tamat left

    woi cuk balikin duit ku klo emg ga jadi order barang...masa main kabur wae. aku butuh duit bneran cuk... regards. Hage Kizu

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for experienced Laravel PHP Dev to development a microservice based PHP from scratch (so no legacy spaghetti code) The stack is pretty standard, as PHP 7 DB (MySQL or Postgres) Javascript (Native and Vue) The frontend is ready (in VUE) so you will need to do the backend in PHP, with good DB design. But you will need to have solid skills on that. When you applying, please als...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida

    deliver that implement the two-body problem with atmospheric drag and Je effects in a model predictive control framework. Looking for someone with some knowledge in control to help implement the dynamics of a satellite in a model predictive control framework. I have a code working in MATLAB using a first-order linear system but I am trying to change the current equations to a second-order set of d...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    deliver that implement the two-body problem with atmospheric drag and Je effects in a model predictive control framework. Looking for someone with some knowledge in control to help implement the dynamics of a satellite in a model predictive control framework. I have a code working in MATLAB using a first-order linear system but I am trying to change the current equations to a second-order set of d...

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    7 bida
    Need Good Php Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a source code of quickdate which is developed in php. I need the following changes in the code: - Instead of popup saying insufficient funds, redirect to other page - Country name showing in profile , I only want city names to be shown - Location Filter not working properly - 50 profile needed to be shown in 1 page, currently 20 profiles are showing. and instead of load more, show next p...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    I want to have [log masuk untuk melihat URL] api library integrated into native php script to create / receive transactions and recored it into the db i have the wrapper already inside the application but not used

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    7 bida

    I'm looking for a professional web developer who can fix a issue that I have on my prototype website. Cannot access mysql using php for some reasons. It should not take much time.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    24 bida

    In order to calculate some biological variables in patients or animal experiments we need to design a small program in any language with a graphic interface to run under any version of Windows 64bits. The program has to have a disclaimer and a small menu to select among 3 options. We already have an exe file that was coded in Pascal years ago. Each option will ask for 3-4 input vars that the use...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    13 bida

    Hi I am looking for a talented cartoonist / illustrator to partner with, in order to set up a company to create online courses. I want to impact people's life and give them the opportunity to learn how to draw I already run a company, and have skills in digial marketing, therefore I need a talented designer with a strong entrepreneurship mentality ready for this new project. If you could be ...

    $12570 (Avg Bid)
    $12570 Avg Bida
    11 bida

    I would like to buy a perfume which is sold only in Saudi Arabia I want to buy it on the internet and I am looking for a person who could receive my order and send it to me in France [log masuk untuk melihat URL] i will bear the shipping cost and your service charge and i make the order to send it to your address

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    hi, I'd like your help to develop a referral system and integrate with billplz (local Malaysia Payment Gateway) for me to pay sellers online. This platform allow seller to post their documents (winword or pdf) and name of the prospect, contact details, commencement date, budget expectation, the current cost per month, any other costs, buyer (myself) will verify the document, and then I will m...

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Rebranding A Group of Schools 3 hari left

    **** Please download the attached file and read it**** A top branding talent is required to work on a rebranding project for 4 schools. In order to be considered for this lucrative project, please follow these steps: 1- Read the attached file and do not hesitate to ask questions before starting. 2- Choose one of the 4 schools mentioned in the file. 3- Submit for your chosen school 3 logo option...

    $500 (Avg Bid)
    $500
    45 penyertaan

    Hello I need someone to build a python based telegram bot which is connected to the asterisk api in order to make outgoing calls. The calls will be an IVR and be made through a SIP server voip

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design and build a website for my small business.

    $577 (Avg Bid)
    $577 Avg Bida
    31 bida

    Need small help in php project

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    I have a website with contact form and on submit, page is redirecting you another URL. I need to show success message in same page. also the data(name, email, etc) submitted by form need to be saved in text file on server Simple, easy, quick work

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    11 bida
    pixel install 6 hari left
    DISAHKAN

    i am having issue on my snapchat pixel,its double firing on each order i hired a developer but he could not solve it

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I would like to create a front running Program based on Binance Smart Chain blockchains connected to private binance smart chain full node. it should be as fast possible. List of features/functions - Scan the blockchain and find transactions based on certain criteria (pending on the block aka mempool). - Front-run (specific trade volumes, slippage and gas price) transactions by placing a buy o...

    $250 - $750
    Dimeterai
    $250 - $750
    1 bida

    Need to hire 10 freelancers for ongoing project |||| Apply only “If you have any knowledge of Programming language” |||| New freelancers are welcome. We are on-demand website where hundreds of users post their Questions and Answers programming-related queries every day. We are seeking programmers (Students/Freshers) who can perform programming questions/answers. We will provide Topic...

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    8 bida

    Hello everyone I have a jewellery business i need a online reseller or online marketing for my products in facebook, Instagram, all social media you have to promote my products and if the promoted product gets orders. for each order you will be paid 80/- if anyone interested grab this opportunity to earn

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    metal artware, home Decor , builder hardware , planter, tableware, cutlery and other handicrafts items. my bid depend on order

    $909 (Avg Bid)
    $909 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a PHP/Mysql Engineer to help maintain our eCommerce websites. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Duties ● Run/format/analyze reports from SQL queries ● Develop additional functionalities for the site, especially revolving around SEO ● Diagnose, analyze, debug, fix bugs as necessary Requirements ● 5+ years working with PHP/Apache ● 5+ years working wi...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    24 bida