Design template surveypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    347,077 design template survey tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    - Input karyawan, login, filtering dan pemberian hak akses login pada aplikasi, dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan - Input Barang, satuan barang, kategori barang, filtering dengan menggunakan template dan Rest Api yang telah kami sediakan

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada f...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website ringkasan dan survey

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    pekerjaan saya berkenaan dengan bidang konstruksi

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $781 (Avg Bid)
    $781 Avg Bida
    3 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Memberikan informasi dan analisa yang akurat berdasarkan survey yang saya lakukan dan dapat dipertanggungjawabkan

    $1159 (Avg Bid)
    $1159 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    saya ingin bekerja survey apakah aku bisa di bayar? saya hanya rang miskin yang tidak punya apa" dan ingin mengikuti survey ini agar saya bisa dapat kerja dan mendapatkan uang dan ingin membuat keluar saya tetap hidup ^_^

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers h...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas...sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm man...

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan terpercaya, untuk terciptanya hal tersebut kami terapkan sistem seperti pada waktu pengiriman yang cepat dan dapat diandalkan, serta memberikan kualitas dan solusi terbaik secara profesional kepada setiap Mitra Bisnis. Untuk itu GPS & ALAT SURVEY turut melayani dan menjual Produk tersebut untuk segala kebutuhan besar ataupun kecil dengan Merk- merk terkenal di pasaran yang su...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    I am looking for an expert in Cloud Formation templates and Kubernetes Kops. Need to create Kops Cluster using cloud formation Template.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    2 bida
    $17 Avg Bida
    21 bida

    We are looking for a front-end developer who can assist with a simple Wordpress build. The site will be built on an Elementor based theme and we will require you to update the theme where necessary to match the approved design. Pages consists of: + Home page + 1 template pages + Contact page Thank you and we look forward to working with you.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I've inherited a Microsoft Word template that won't play ball (in terms of formatting). I am looking for someone to re-build identically or correct the formatting issues. Formatting issues included are - Cells not expanding as more lines are enterered - Cell sizes, when adjusted and get larger overlap other tables and then spread onto pages below out of order. - Would be interested to see any other items you notice that could improve the spreadsheet. - I would also like to add 8 pages to the back of the document with breaks so they can expand/contract as required and whitelablled "Region" that can be changed as required. Would be grateful if there is any other items you notice that could make this document more functional.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Create an email campaign template 6 hari left

    We require a graphic designer to create an email campaign template using the provided email copy and assets. The email campaign needs to be 1920 pixels across with the height to the requirements of the content. This contest is for a single email campaign, however the contest winner will be awarded up to 50 further email campaigns to design. This will be subject to the contest winner's professionalism in communication, time efficiency and quality of content. Provided documents and images: - Campaign creative copy - Product Images - Examples of previous campaigns

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    1 penyertaan

    Could be in php laravel, or java spring. With login page and landing page. Should load quickly and be responsive. Should be able to consume REST APIs and update different parts of the page on live basis. Should support both desktop and mobile phone browsers. Sample sites to use as guideline and

    $548 (Avg Bid)
    Segera
    $548 Avg Bida
    61 bida

    We are currently looking to engage a web design and development business with a strong background in WordPress, Elementor, CSS, PHP and Woo-Commerce to redesign and customise our business website - Academic Group is an education provider in Western Australia, delivering courses, books and resources to schools and the public sector. We have recently completed a project connecting our bespoke database to woo-commence via an API. The API is fully functional and can complete transactions via a secure payment gateway in our test domain. We are ready to proceed with the next stage of our project to redesign the website's front-end and Woo-Commerce storefront. Our in-house team has simplified our business and customer journey and has prepared a set of mock-up designs

    $2898 (Avg Bid)
    $2898 Avg Bida
    121 bida

    Freelancer to select interactive WP template theme to replicate mock-up design and add: A) Trending bar to track most commented sports team b) Search option: teams, #hashtags, users, C) Sign-Up Login button D) Survey Poll plugin E) Add picture banner F) Integrate Discuz chat plugin Thank you for reviewing

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    14 bida

    I need to combine response categories for "strongly agree" and "agree" responses for survey questions and filtered by demographic information/

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    92 bida

    Hi Tanmay, After this questionnaire has been completed it directs to a page that is no longer there. (Will send attachment to show you). The client is thanked and can then also download their survey as a pdf. Please see how this page should look with text and download button (will send attachment in message). Thanks Steve

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    UNO is a multi platform framework. It does work with UWP controls. Template Studio for UWP is a scaffolding plugin for visual studio. This project is to create a visual studio 2022 UNO solution using the Template Studio for UWP scaffolding. It must compile and run with demo of ALL UWP controls in the Template Studio for UWP in the SHARED project of UNO. To make this work, it most likely needs a UWP project using scaffolding and then manually move all code to the shared project. You should start with ONE control and then move others over step by step. Not all controls might work if special references are needed which UNO does not support. So all supported should be moved over and all unsuported moved to an "unsupported" folder. Uno URL is : UPW url is : htt...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Im creating like an archiving business Application a user is adding an item on custom sharepoint list. the field are added to word template which is populated using power automate. then the item go for approvals after its approved, it is sent for "E-Signature" from 2 different users. most of the project is done except the E-Signature please be informed that the template is in Arabic language and also Custom arabic font is not applied on the populated template

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Pitch Deck Presentation Design 2 hari left

    Hi there! We are AllActivity, a fully automated, intuitive tool that tracks, manages & provides actionable insights into your time and workflows. Your task: We would like you to redesign our pitch deck presentation. Please, visit our website () and examine a PDF with AllActivity app screenshots to get design & color inspiration. Your job is to redesign the presentation template completely. Please, keep the design minimalistic, modern, and representative of the brand. Media: You can find neccessary files attached: - presentation draft - AllActivity logos - a few pictures for the "Company Culture" slide - a pdf with AllActivity app screenshots Looking forward for your sumbissions!

    $21 (Avg Bid)
    Dijamin
    $21
    3 penyertaan

    In the website i used Bootstrap and css and this is completely responsive for desktop and mobile

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    14 bida

    Looking to get a customizable graduation yard sign design and customizable graduatio banner design made.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    42 bida

    MUST BE HIGHLY PROFICIENT WITH REACT 1. I want to dynamically display different profiles and data using this template 2. Backend database to hold data inputted from webform here The data to be inputted is: Name, Title, License Number, State, Case, Signatures, PDFs and text for the profile. 3. Once user clicks a state on the map of USA, it should show all recall profiles for that state. I would like to use a dynamic map like this or

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    42 bida

    Hi, I want to build a wordpress website for my company: "Abu Ein Holding". I will provide you with the logo and content. You can use a wordpress template if you'd like.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    142 bida
    Trophy icon Escobar Construction 29 hari left

    I need help to have our current website updated to the most recent document proposal(template) we have and if you have some details your would like to help us improve also let us know.

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    5 penyertaan

    I need you to design a website for me. the website logic will be based on card elements (various cards that can be interacted with. all cards will be similar in structure but slightly different in styling (colour differences, nothing major). the design will need to be mobile first. I will then, once the design is approved, need you to code the design into a html/css/js template, based on a framework of your choice but using as few libraries as possible. The design will be very minimalistic or border neomorphism. I want it to look like apple had designed it. the design will include the following: homepage login / registration single page (after clicking a card) regular pages like contact, terms, data privacy and so on account pages (profil...

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    224 bida

    I would like to have an editable Blender project of baby sheets, in which I can easily change texture by myself. Example attached. Every piece of textile must be editable independently. Easily editable caption would be appreciated but not necessary.

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    19 bida

    Need a thematical analysis completed for a simple survey

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    31 bida
    Trophy icon Design Box 6 hari left

    I would like this template of this box to be designed with the following specifications: (Add or remove writings based on your creativity) Please remove existing "Garrett" brand writing in photo and include our brand instead. Product name: GTE G2 Metal Detector Must include GTE logo Must use HEX codes (file included) Must use box template as reference to size/type of box (do not use existing images on box template) Please look at design of other product we carry (the diamond tester) please note the style designs and please use similar look so that the metal detector fits well within our catalog of products. Verbiage to include in design: GTE High Sensitivity for improved detection of small targets! Can be used indoors, outdoors, on sand,...

    $200 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Peraduan Teratas
    $200
    9 penyertaan

    Hi, I want a simple portfolio website where I can put all my video and photo project. Also I want to put my different travel project classified by countries. You have to build the website with demo content, I will put myself all the content. exemple of website: Please in your proposition, I need one of the template you think to use for this job. Thank you

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    161 bida