Design web penjualan dalam bentuk rekananpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    7,625 design web penjualan dalam bentuk rekanan tugasan ditemui, harga dalam USD
    Admin online Tamat left

    Bersedia dalam melayani costumer, mampu melayani chat customer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    41 bida

    -Edit video2 dari bahan yang dibekalkan -Video yang perlu edit akan digunakan ke dalam tiktok -Pembayaran adalah mengikut prestasi memenuhi kehendak video. -editting perlu buat subtitle (jika perlu)

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    38 bida

    ...projek, tiga objektif utama telah dikenalpasti. Tiga objektif pembangunan sistem adalah seperti berikut: i. Untuk mengkaji perkhidmatan permohonan pengasuh di rumah pelanggan. ii. Untuk mereka bentuk dan membangun sistem sedia ada untuk perkhidmatan aplikasi ‘Sistem Tempahan Pengasuh Bahagia’. iii. Untuk menguji dan menilai keberkesanan penggunaan aplikasi yang memerlukan perkhidmatan pengasuh. Skop Projek Perkhidmatan pengasuh hanyalah untuk datang ke rumah pelanggan sahaja di bandar iaitu di sekitar Lembah Klang. Skop sistem ini ialah: a) Pelanggan i. Muat turun aplikasi Android melalui laman web atau media sosial dan PENDAFTARAN akaun baru. ii. Pandukan pelanggan untuk hidupkan LOKASI dan senaraikan perkhidmatan yang terpapar di aplikasi. iii. M...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    3 bida

    Hai Assalamualaikum! Posting ini adalah khas kepada Designer Malaysia Freelancer sahaja! Kami ada beberapa project untuk di jalankan, jadi memerlukan kepada Freelancer utnuk siapkan design yang kami perlukan dalam tempoh masa yang diberikan Sekiranya anda berminat kami juga terima untuk anda menjadi pekerja tetap dalam syarikat kami. Sekiranya anda berminat, boleh terus PM kami di inbox untuk maklumat lanjut

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    12 bida

    1. Percaya diri dan mahir dalam public speaking. 2. Tertarik dengan penjualan secara live. 3. Pengalaman dalam industri jasa dan sales. Pengalaman dalam live streaming akan diutamakan. 4. Dapat live streaming selama 14-20 jam dalam seminggu. Harganya dapat didiskusikan secara rinci

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Untuk rakaman, kita perlu menggunakan aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman....Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tidak boleh...

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    8 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Untuk rakaman, kita perlu menggunakan aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman....Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tidak boleh...

    $6 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Untuk rakaman, kita perlu menggunakan aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang raka...Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tidak boleh...

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Projek membuat dan merekod ayat bahasa Melayu Untuk rakaman, kita perlu menggunakan aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman....Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam bahasa sehari-hari. Penggunaan mana-mana bahasa serantau tidak boleh...

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    36 bida

    Boleh berhububg dengn saya, saya mencari yang pakar dalam pembuatan sistem web

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida
    editor podcast Tamat left

    Mengedit podcast mingguan berisi berita-berita terupdate. Podcast di-post dua kali dalam satu minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Motion Wedding Card Tamat left

    I need a freelancer to help me design a motion wedding card. Preference is given to freelancers who can complete the work quickly and freelancers who are from Malaysia Jemputan Majlis Walimatulurus ‎بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ "Dan di antara tanda-tanda kebesaran Allah itu bahawa Dia jadikan bagi kamu pasangan hidup agar kamu mendapatkan ketenangan/kebahagiaan bersamanya. Kemudian Allah ciptakan di antara kamu berdua mawaddah dan rahmah." (Surah Ar-Rum, ayat 21) Dengan rasa hormat dan penuh rasa kesyukuran ke hadrat Allah S.W.T saya sekeluarga ingin menjemput Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik seisi keluarga ke majlis perkahwinan saya dan pasangan, HAZUANI ...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    57 penyertaan

    Hi, Saya merupakan guru bahasa Inggeris di Malaysia yg mengajar secara online. Saya memerlukan seorang admin utk post content berkaitan dengan belajar bahasa Inggeris. Termasuk buat flyers, editing & short video. At least 3 posting dalam sehari. Hubungi saya utk maklumat lanjut. Wan

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Website menggunakan framework laravel versi 8, pada projek ini pengerjaan lebih kurang sudah 60%

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    10 bida

    Membangunakan sistem pengiraan productivity dan juga geraf yang bersesuaian yang dapat digunakan oleh public secara percuma. Dalam masa yang sama pihak kami dapat access kepada database tersebut.

    $1050 (Avg Bid)
    $1050 Avg Bida
    2 bida

    Saya mencari seorang partner dalam mengembangkan platform eCommerce

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    35 bida

    Minta bantuan untuk menyelesaikan laporan downtime seperti dalam format bulan Feb 2021. Boleh faham Bahasa Melayu Raw data disediakan Mahir dalam mengunakkan Microsoft Excel Tempoh masa (2 hari)

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan data mengenai donasi yang dilakukan pada 1 bidang (akan dijelaskan lebih lanjut) yang terlaksana selama 2018-2021 di Indonesia. Data berupa profil penyumbang, penerima, lokasi, jumlah, perusahaan, sumber dana, dll. Projek akan terlaksana dalam 1 bulan. Output Data berupa tabel .csv atau .xlsx excel document. Ideally you are indonesian, because the web scraping job is scraping indonesia news article,company website, and open source indonesia data provider.

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    12 bida

    Assalamualaikum cik Mya. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sejahtera Cik Yin. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Faizal. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum encik Zaki. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah encik berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum cikpuan Asyiqin. Saya Ain daripada Bazaar Rakyat (IN Global Venture). Kami mencari trainer untuk submit satu tender anjuran agensi kerajaan, untuk beri pendedahan mengenai platform freelancing kepada para peserta. Dan untuk submit tender tersebut, kami memerlukan trainer yang berpengalaman dalam platform freelancing. Elaun bulanan insyaAllah akan diberikan jika berjaya. Boleh saya tahu adakah cikpuan berminat?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Cth"arbany Tamat left

    Penjualan & Pemasaran Pemasaran melalui Internet, Pemasaran, Pemasaran Media Sosial, Pemasaran Facebook, Penjualan...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya nak but checklist untuk 30 hari before and after work dalam bentuk landscape dan size A3

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    Membantu saya dalam pekerjaan HR Admin seperti networking, pembuatan laporan, resourcing materi HR secara online.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    12 bida

    Model utk pakaian dalam wanita blogshop

    $503 (Avg Bid)
    $503 Avg Bida
    2 bida
    Signboard -- 2 Tamat left

    - mesti ada gambar lelaki (pekerja ladang) - tema biru - dalam 2 bahasa, bm dan bi - contoh diberi, boleh buat ikut kreativiti sendiri

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    8 bida

    Membuat machining dalam Catia V5 dengan part yang disedia kan. Perlukan machining proses dari facing hingga ke finishing.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    File dalam format zmx dah ada, cuma memerlukan untuk membina dalam format solidwork. Boleh rujuk dalam file dibawah

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin menulis komik untuk semua orang tapi saya tidak terlalu hebat dalam bidang ingin membahagiakan semua orang yang membaca komik yang saya berharap saya boleh menjadi translator.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    Membuat One Minute Booster tentang Konten Islam Narasi teks disiapkan dari kami Gunakan kreativitas anda dalam pemilihan tayangan dan backsound IDR 25.000 up 50.000/satu menit video Pengerjaan maksimal hanya 1x24 jam setelah tugas diserahkan

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari team utk membuat aplikasi marketplace ,trading , khusus bagi yang berpengalaman sudah pernah membuat . dan ahli dalam pengamanan sistim.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Lelaki Melayu, Sabah dan Sarawak diperlukan untuk rakaman suara bagi pembelajaran mesin. Kriteria yang diperlukan - Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan baik - Mempunyai spesifikasi telefon yang baik, khusus untuk audio - Boleh habiskan task dalam tempoh 2 hari Jumlah perkataan untuk dirakam 450 ayat. Untuk penyertaan, anda perlu menghantar sampel rakaman. Pengalaman tidak diperlukan kerana latihan akan diberikan. Ramai peserta diperlukan. Projek dijangka tamat pada 19/3.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam telefon anda. Boleh delete setelah projek tamat. 3. Anda perlu habiskan dalam tempoh 2-3 hari jika dipilih. 4. Ramai peserta diperlukan.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    asalamualaikum nak tanya contoh kerja sebagai private techer untuk anak saya boleh? ajar basic2 je sehari dalam 4 jam seminggu hari isnin hingga jumaat

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    ...(this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singapura dengan kerjasama Kifayah Riders Singapura ~ untuk golongan keluarga yang kurang berkemampuan di Singapura ~ (2nd part) Set barangan dapur yang kami perlukan : - Beras 5kg - Gula 5kg - Minyak Masak 2 liter - Susu Pekat - Sardin - Mee Hoon - Korma - Milo - Kopi - Teh - Sirap Ros - Tepung Cucur - Biskut - Buah Dalam Tin. (3rd part) Mohon hantar barangan anda pada tarikh berikut ini : Sabtu - 13, 20, 27 Mac 2021 Masa - 2 petang hingga 6 petang ke : Storefriendly Centre No. 107 Eunos Ave 3, Storefriendly Centre, Singapore 409837 (4th part) Untuk butiran lanjut, sila hubungi Puan Rokiyah di Hp.9692 5601. (last part) Jutaan terima kasih kerana membantu kami untuk membantu mereka. Moga Allah SW...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    27 bida

    membantu dalam mengesan barang anda dalam musim covid19

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    17 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tem...dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau berkaitan dengan pelancongan. 6. Apa-apa artikel berkaitan pelancongan yang menarik dan viral. Sila nyatakan tajuk yang ingin anda tulis berserta sedikit ulasan isi kandungan. Jika menarik kami akan menghubungi anda. Artikel adalah bukan copy atau spin dari website/ media sosial lain. Mesti original. Jika menggunakan gambar orang lain sila berikan kredit kepada owner. 200 hingga 500 patah perkataan ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    Institut Koperasi Malaysia adalah sebuah institusi latihan khusus untuk koperasi yang dalam cadangan untuk dinaik taraf kepada universiti. Slide pembentangan ini adalah untuk membentangkan cadangan berkaitan perlunya penaiktarafan IKM kepada univertiti kepada YBM MEDAC untuk pertimbangan YBM.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    27 bida
    Transform 2021 Tamat left

    Berkaitan dengan rencana serangkaian online seminar, FGD, workshop, dan training untuk memacu pertumbuhan KUMKM, pemulihan ekonomi dan narasi ekonomi pancasila dalam praktik sehari-hari serta karya karya social entrepreneurship, Dibutuhkan freelancer untuk menjadi sekretaris project, reminding task schedules pada project manager, menulis notulensi diskusi, membuat press release, membantu memandu event2 online beserta administrasinya.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer samp...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Lelaki melayu diperlukan untuk projek rakaman suara (pembelajaran mesin). Kriteria yang diperlukan: - boleh bertutur bahasa Inggeris dengan baik - ada spesifikasi telefon yang baik - boleh bawak berbincang - boleh setel dalam tempoh yang ditetapkan ada 450 ayat yang perlu dirakam. Keutamaan kepada yang lama start tapi masih belum dapat projek. Kindly bid 5 USD for one hour. Payment would be increased upon completion.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak -...Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak ini juga nak di animasikan.. seperti dalam gambar ini 5. Suara ala2 P Ramlee, k...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Simulation Tamat left

    Saya Haikal pelajar UTeM ada sebuah assignment yang memerlukan projek saya dalam bentuk simulation.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    4 bida

    Projek ini dijalankan untuk menilai sebutan bahasa Inggeris rakyat Malaysia. Kriteria diperlukan adalah seperti berikut: 1. Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris 2. Boleh siapkan dalam tempoh 2 hari 3. Mempunyai spesifikasi telefon yang baik

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida