Design web penjualan dalam bentuk rekananpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    7,244 design web penjualan dalam bentuk rekanan tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya bukan penutur asli bahasa Inggeris. Saya mencari penutur asli bahasa MELAYU yang akan membetulkan penyelidikan dan penyuntingan kata-kata saya dalam pelbagai bahasa. Pekerja sambilan baru dibenarkan membuat tawaran. Penutur bahasa Melayu dan Tamil terburu-buru

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    18 bida

    File dalam format zmx dah ada, cuma memerlukan untuk membina dalam format solidwork. Boleh rujuk dalam file dibawah

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin menulis komik untuk semua orang tapi saya tidak terlalu hebat dalam bidang [log masuk untuk melihat URL] ingin membahagiakan semua orang yang membaca komik yang saya [log masuk untuk melihat URL] berharap saya boleh menjadi translator.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    Membuat One Minute Booster tentang Konten Islam Narasi teks disiapkan dari kami Gunakan kreativitas anda dalam pemilihan tayangan dan backsound IDR 25.000 up 50.000/satu menit video Pengerjaan maksimal hanya 1x24 jam setelah tugas diserahkan

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    4 bida

    Saya mencari team utk membuat aplikasi marketplace ,trading , khusus bagi yang berpengalaman sudah pernah membuat . dan ahli dalam pengamanan sistim.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Lelaki Melayu, Sabah dan Sarawak diperlukan untuk rakaman suara bagi pembelajaran mesin. Kriteria yang diperlukan - Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris dengan baik - Mempunyai spesifikasi telefon yang baik, khusus untuk audio - Boleh habiskan task dalam tempoh 2 hari Jumlah perkataan untuk dirakam 450 ayat. Untuk penyertaan, anda perlu menghantar sampel rakaman. Pengalaman tidak diperlukan kera...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    Lelaki Melayu diperlukan untuk projek rakaman mesin. Kriteria yang diperlukan adalah seperti berikut 1. Lelaki Melayu sahaja 2. Fasih berbahasa Inggeris 3. Boleh bawak berbincang 4. Spesifikasi audio telefon yang baik. Anda akan diminta untuk menghantar sampel untuk dinilai Maklumat tambahan 1. Terdapat 450 ayat dalam Bahasa Inggeris untuk direkodkan. 2. Anda perlu muat turun aplikasi ke dalam te...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    asalamualaikum nak tanya contoh kerja sebagai private techer untuk anak saya boleh? ajar basic2 je sehari dalam 4 jam seminggu hari isnin hingga jumaat

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    Salam [log masuk untuk melihat URL] name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singa...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    syarat : 1) Orang Malaysia 2) Muslim 3) Berpengalaman dalam penulisan proposal 4) Berkemahiran mengolah ayat supaya tidak plagiat

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    29 bida

    membantu dalam mengesan barang anda dalam musim covid19

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    17 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    Institut Koperasi Malaysia adalah sebuah institusi latihan khusus untuk koperasi yang dalam cadangan untuk dinaik taraf kepada universiti. Slide pembentangan ini adalah untuk membentangkan cadangan berkaitan perlunya penaiktarafan IKM kepada univertiti kepada YBM MEDAC untuk pertimbangan YBM.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    28 bida
    Transform 2021 Tamat left

    Berkaitan dengan rencana serangkaian online seminar, FGD, workshop, dan training untuk memacu pertumbuhan KUMKM, pemulihan ekonomi dan narasi ekonomi pancasila dalam praktik sehari-hari serta karya karya social entrepreneurship, Dibutuhkan freelancer untuk menjadi sekretaris project, reminding task schedules pada project manager, menulis notulensi diskusi, membuat press release, membantu memandu ...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    4 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Lelaki melayu diperlukan untuk projek rakaman suara (pembelajaran mesin). Kriteria yang diperlukan: - boleh bertutur bahasa Inggeris dengan baik - ada spesifikasi telefon yang baik - boleh bawak berbincang - boleh setel dalam tempoh yang ditetapkan ada 450 ayat yang perlu dirakam. Keutamaan kepada yang lama start tapi masih belum dapat projek. Kindly bid 5 USD for one hour. Payment would be inc...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak i...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Simulation Tamat left

    Saya Haikal pelajar UTeM ada sebuah assignment yang memerlukan projek saya dalam bentuk simulation.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    4 bida

    Projek ini dijalankan untuk menilai sebutan bahasa Inggeris rakyat Malaysia. Kriteria diperlukan adalah seperti berikut: 1. Boleh bertutur dalam bahasa Inggeris 2. Boleh siapkan dalam tempoh 2 hari 3. Mempunyai spesifikasi telefon yang baik

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Sistem Lost and Found dalam universiti, entiti terdiri dariapa 2, Admin dan pengguna. Pengguna daftar ke dalam sistem menggunakan nombor matrik dan password. Kemudian di dalam web akan ada 'Tambah kehilangan barang', 'Tambah barangan dijumpai', 'update barangan dijumpai', 'update barangan hilang', 'Hubungi kami', 'logout'. Untuk 'tam...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    7 bida
    Write Article Tamat left

    Tulis artikel untuk laman web dalam Bahasa Malaysia

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    82 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    memberi semangat kepada orang yang putus asa dalam pekerjaan melalui media vidio

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    2 bida

    Step 1: Pastikan anda lengkap dahulu 3D model untuk komponen yang anda mahu 3D Print. Step 2: Save as 3D Model tersebut dalam format .igs atau .stp

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membantu untuk memasarkan secara online, dibeberapa marketplace dan juga dimedsos. menangani order dan merekap orderan untuk diteruskan ke EDP

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    1 bida

    Saya Lagi ingin mencari yang pandai dalam membuat sebuah Animasi Overlay Stream, Contoh animasi overlay seperti di Streamer BTR Ryzen Atau Pun BTR Lainnya

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    3 bida

    Jadi saya akan menjual pakaian dan diamond games seperti free fire

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mampu menyelesaikan tugas pattern maker dalam fashion design✌?✂? Tempoh pattern 1jam Rm15

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Edit video Tamat left

    Edit video untuk dimuatnaik dalam slides

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    16 bida

    Buatkan saya 3D modelling bentuk serigala Low Poly berserta sedikit gerakan contoh berjalan, atau mengaum atau yang lain

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Saya ahli dalam menggambar dan mendesain

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin mencari ahli dalam bidang it untuk membuat aplikasi

    $313 (Avg Bid)
    $313 Avg Bida
    4 bida
    Puisi cinta Tamat left

    Cinta dalam puisi yang aku dambakan

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    3 bida

    assalamualaikum, nama saya muhammad azrul bin mohamad ridzuan. saya sedang menjalankan project speed control for three phase induction motor using arduino. saya nak tanya, bolehkan encik menolong saya dalam membuat matlab simulink untuk project ini? saya hanya duduk dia area lumut je, mungkin boleh bertemu

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Revolusi 4.0 sudah meluas ke seluruh dunia. Apakah peranan generasi muda muslim dalam menghadapi cabaran menghadapi revolusi 4.0 ini

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    5 bida

    Menulis Laporan Saya berkemampuan menulis dengan teliti dan siap dalam satu hari.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    2 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Dalam penjelasan ini saya menuliskan artikel rohani mengenai peranpenting Missi dikalangan orang - orang Kristen.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida

    Ahli dibidang pembuatan semua jenis pola pakaian: kaos, baju wanita dan pria, celana, dress, blazer, jaket. berpengalaman lebih dari 35 tahun dalam pembuatan pola pakaian. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    1) Membuat akun di gravatar (nantinya akun akan dihubungkan ke website [log masuk untuk melihat URL] sebagai penulis) 2) Menulis artikel 1000 kata sebanyak 5 artikel, berjudul 1. Tipologi dalam pers. 2. Penggunaan bahasa jurnalistik dalam media. 3. Sejarah jurnalistik. 4. Macam-macam pers beserta wilayah sirkulasinya. 5. Definisi dab ciri-ciri komunikasi masa. 3) Setiap artikel WAJIB mencan...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    1) Membuat akun di gravatar (nantinya akun akan dihubungkan ke website [log masuk untuk melihat URL] sebagai penulis) 2) Menulis artikel 1000 kata sebanyak 5 artikel, berjudul 1. Tipologi dalam pers. 2. Penggunaan bahasa jurnalistik dalam media. 3. Sejarah jurnalistik. 4. Macam-macam pers beserta wilayah sirkulasinya. 5. Definisi dab ciri-ciri komunikasi masa. 3) Setiap artikel WAJIB mencan...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    design website Tamat left

    vendor yang fokus dalam bidang fotografi dan videografi khususnya wedding dan prewedding

    $438 (Avg Bid)
    $438 Avg Bida
    13 bida