Design website ebook downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    197,856 design website ebook download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Blog [log masuk untuk melihat URL] Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Hi, I am looking to build a web app with flask suported by python functionality. It needs to have the below features 1) To be able to upload an excel 2) Need to have a menu top bar or left side bar, with each item opening a page. 3) Need to display values in a editable, searching table in the webpage. 3) Need couple of buttons on the page. One click of a each button i should be able to call pyt...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    13 bida

    We need a simple PHP script/webpage that accepts an uploaded csv file, cleans it by comparing it to an existing file, and then offers 2 results files for download. The cleaning process should replicate the following shell commands: grep -Ff [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] > [log masuk untuk melihat URL] (in words: put all lines in [log masuk untuk melihat URL] that...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    I need an attentive people to help me to download App

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    12 bida

    I need a coder to take the code for the Moodle app, and tweak it so that instead of showing Moodle brand, it shows my company brand instead, with : - custom application icon, custom splash, custom login screen and custom color of the app ( i will provide you with all necessary files in adobe illustrator format) - preconfigured URL - Dark mode capability - defaut application language : french - Hi...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    21 bida
    Photo edit 6 hari left

    I need a photo editor to edit about 10-15 images. Here is one picture to prove yourself: [log masuk untuk melihat URL] pass: stan If done properly you will get a link to download additional images

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    51 bida
    Video PostProduction 6 hari left
    DISAHKAN

    We operate a broadcasting channel and need an assistant to cut the raw material into smaller videos for publishing on our platforms We provide Google Drive access to download the raw footage Audio files Basic Template to use in Adobe Premiere We need - Putting all cameras together and syncing them (normally 2-3 cameras) - Syncing the lineOut recorded Audio - Create the AfterEffects Addins - Cre...

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    10 bida
    Online SHOP - PrestaSHOP 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi all !!! we expect vision of you after you carefully study this project, a architecture structure from you and a technical propuse for this job before we start working toghether We are looking for a prestashop specialist to build a shop for ceramic tiles and ceramic tiles profiles products 1000-2000 pieces [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    2 bida

    Hi, i'm David Franco from Mozambique, Africa, i'm starting my business magazine so i would like to have a website where i can post article, news, ads, and also where people can download the digital magazine.

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    58 bida

    Need symfony developer for creating forms with database, report generation, reposrt download in exl and pdf format, drop-down master according form, inventory master, calculation based in running site. Form no 19-20 Time frame with in 10 days Form files min 5 to 70 Some form require calculation and drop-down Create master for drop-down User only can do fill-up form and generate reports , reports...

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    6 bida

    We have no 1 website for shipping in Indonesia named [log masuk untuk melihat URL] and need professional to convert it to android base so user can download from playstore

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    22 bida

    Review refences list in Word, download references from internet, and save them in EndNote X9. FREE 30-DAY ENDNOTE X9 TRIAL DOWNLOAD LINK PROVIDED. NEED TO KNOW HOW TO WORK WITH ENDNOTE!!!!!!!!

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    My budget is total $5 . Need a professional unique logo Name: Naisaa SIze: 150 by 50 pixels. Download the Demo image of my logo .not same to same this is an idea . Take your time to design my logo , i will select one after 48 hour later Note: send me your logo for check Thanks A.S Ahad

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    30 bida

    I need someone with experience to build a recruiting funnel for me, I have already commissioned a E book to be used as a lead magnet and I did a 25 min video breaking down the main topic of the Ebook that will direct them to an hour long video explaining the job. I do not know if this is the best method and would love you to give some feedback or even make a second funnel set up the way you know i...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    3 bida

    I have a very large dataset (JSON files) which consists of images, questions, and answers. I want to select the images and questions which have single word answers. I want the result form V2.0 VQA dataset, You can enter this website to have a clear idea about the dataset: [log masuk untuk melihat URL] I have use the codes here (VQA API) to get data from the dataset: [log masuk untuk melihat UR...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need a C/C++ code emulator a bit more advanced than [log masuk untuk melihat URL] etc. - It will be for both C and C++ - Keywords should be distinguished with color - People will be able to save their codes to download, and see the project results immediately - It will be running for our websites, iOS apps and Android apps after the users are logged in - The rest will be explained after being ag...

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    3 bida

    I need a C/C++ code emulator a bit more advanced than [log masuk untuk melihat URL] etc. - It will be for both C and C++ - Keywords should be distinguished with color - People will be able to save their codes to download, and see the project results immediately - It will be running for our websites, iOS apps and Android apps after the users are logged in - The rest will be explained after being a...

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    13 bida

    Hello There, I am looking for an expert who is comfortable writing a simple POC for me. Below are the features: 1: Download image frames from an API (atleast 2, at max 10) 2: User would choose one of the downloaded frames 3: Then the User's Camera would be launched with the chosen frame on top of that. (See the attached image) 4: Once user clicks the photo, then save the image along with the...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida