Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 design tugasan ditemui, harga dalam USD

    rumah tinggal sederhana untuk area living dining kitchen

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    18 bida

    Gambar design penjelasan ke tukang untuk inspirasi dibawah

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    7 bida

    Cari desainer untuk membuat thumbnail video dakwah di Youtube cari yang profesional.. muslim.. punya pengalaman dalam islamic graphic design Videonya:

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlu untuk membuat ppt dengan design dan info yang menarik untuk melakukan pitching kepada client

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    26 bida

    Saya memerlukan servis untuk designkan interface system. System ini menggunakan microsoft excel VBA. Cod Macro sudah ada, just untuk tukar design sahaja

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    24 bida

    Hi Saeed, Saya nak buat website untuk game saya. Contoh design website macam ada blog untuk post update. Tapi nak tambahan 1 tab untuk game item library macam ni untuk list kan semua item in game. Design saya akan buat di Figma. Boleh dapatkan quotation? Terima kasih Nazmi Aziz

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Game Website Tamat left

    Hi Saeed, Saya nak buat website untuk game saya. Contoh design website macam ada blog untuk post update. Tapi nak tambahan 1 tab untuk game item library macam ni untuk list kan semua item in game. Design saya akan buat di Figma. Boleh dapatkan quotation? Terima kasih Nazmi Aziz

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Design according to the material to be explained

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    9 bida

    saya nak buat design car parking

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    6 bida

    Membuat logo yang boleh menarik minat pembaca dan beristiqomah dlm projek

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    11 bida

    ...naungan perniagaan saya. saya mencari satu sistem yang mana saya boleh mengawal selia dan memantau sales report, sales comissent, stok report, restok sistem, sedikit hr management dan sales performance. sistem agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan perniagaan saya. Jika ianya mendapat sambutan pada permulaan idea ini, barulah saya sanggup melabur besar dan kita boleh follow up lagi. saya perlukan freelancer daripada malaysia...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    Mampu membuat gambar yg estetik dengan sempurna sesuai permintaan

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    10 bida
    Re-Do Slide Tamat left

    Slide asal tersedia. Ingin tkar design sahaja. Content sama.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    14 bida

    Hai Assalamualaikum! Posting ini adalah khas kepada Designer Malaysia Freelancer sahaja! Kami ada beberapa project untuk di jalankan, jadi memerlukan kepada Freelancer utnuk siapkan design yang kami perlukan dalam tempoh masa yang diberikan Sekiranya anda berminat kami juga terima untuk anda menjadi pekerja tetap dalam syarikat kami. Sekiranya anda berminat, boleh terus PM kami di inbox untuk maklumat lanjut

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    12 bida
    $14 Avg Bida
    11 bida

    Umkm bergerak dibidang fashion khususnya sablon digital satuan

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    saya ingin logo design yang minimalis simpel dengan nuansa sedikit hiphop... nama restaurant = Cultured Co. saya memberi referensi design logo di bawah ini..

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    52 bida

    Resort and restaurant, rose flower garden concept . Looking for logo design for the company too

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    26 bida
    Trophy icon Motion Wedding Card Tamat left

    I need a freelancer to help me design a motion wedding card. Preference is given to freelancers who can complete the work quickly and freelancers who are from Malaysia Jemputan Majlis Walimatulurus ‎بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ "Dan di antara tanda-tanda kebesaran Allah itu bahawa Dia jadikan bagi kamu pasangan hidup agar kamu mendapatkan ketenangan/kebahagiaan bersamanya. Kemudian Allah ciptakan di antara kamu berdua mawaddah dan rahmah." (Surah Ar-Rum, ayat 21) Dengan rasa hormat dan penuh rasa kesyukuran ke hadrat Allah S.W.T saya sekeluarga ingin menjemput Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik seisi keluarga ke majlis perkahwinan saya dan pasangan, HAZUANI ...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    57 penyertaan

    membuatkan design corak buat scraf

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida
    Design Logo Tamat left

    jika anda ingin membuat design logo, hub saya

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    27 bida

    Menjalankan Instagram dari brand parfum "". posting feeds 1 hari sekali dan aktif instagram story. termasuk design, copywriting dan caption.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    11 bida

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    1 bida

    tulisan di create jadi artikel dan di design , 2 language . max. 7 day.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    22 bida

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    File dalam format zmx dah ada, cuma memerlukan untuk membina dalam format solidwork. Boleh rujuk dalam file dibawah

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    8 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    design baju gamis syar'i ibu dan anak koko ayah dan anak mukenah, sajjadah,dan sarung

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    kami memerlukan seorang t-shirt designer

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    28 bida

    Design a Cuti-Cuti Malaysia Domestic Tourism Campaign brochure.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    59 bida
    DESIGN BAJU Tamat left

    Hello..Saya memerlukan design baju bertemakan travelling dan backpackers..Design baju hendaklah nampak simple and good looking..Tak nak design yang terlalu hardcore just simple and nice..design tak nak 100% ciplak dari goggle..Nak yang fresh design

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    27 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada f...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Mencari orang yang ahli menggubakan Coreldraw/ Photoshop untuk mendesign ulang draft design

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    19 bida

    Membuat design gambar buah dan tanaman herbal untuk 10 jenis teh yang berbeda2 untuk dijadikan suatu logo

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    27 bida
    Classic majles Tamat left

    Classic majles design

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    4 bida

    saya adalah pemula dibidang design grafis dan photography dan saya disini akan belajar dan bekerja untuk meningkatkan skil saya terimakasih

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya mampu menyelesaikan tugas pattern maker dalam fashion design✌?✂? Tempoh pattern 1jam Rm15

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Merubah website wordpress dengan menambah beberapa fitur

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    2 bida

    salam , saya memerlukan design plan binaan autocad terperinci bagi kolam ikan koi

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    4 bida
    $98 Avg Bida
    24 bida
    frelanceer Tamat left

    saya seorang deaign grafis lulusan sekolah design

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@ web : motto : Nobody Does It BETTER Than Us PS: USE PIC FROM OLD NAME CARD LOGO INCLUDED ( MALA-FINAL VERSION) PLEASE DESIGN FRONT N BACK OF THE CARD (UR CREATIVITY)

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Design 3d untuk custom ring dan pendant. Menggunakan rhinosceros gold 3d. Bayaran 200rb-300rb.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Menggambar dengan CorelDRAW untuk membuat wallpaper.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida
    design website Tamat left

    vendor yang fokus dalam bidang fotografi dan videografi khususnya wedding dan prewedding

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    12 bida
    Desain grafis Tamat left

    Jika anda ingin design logo, poster, banner dan yg, saya akan membantu anda,,

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    6 bida

    Artikel Komuniti design Teratas