Designing banner ebookpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    235,697 designing banner ebook tugasan ditemui, harga dalam USD

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan...surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    10 bida

    I want to have a design for my banner in size of 8 x 6 Bismillahirahmanirohim ( jawi font) Pusat Tuisyen Cerdik Ilmu Pelajari Asas, Kuasai Pemahaman, Amali Praktikal 4 Subjek HANYA RM100 Bahasa Melayu Bahasa Inggeris Matematik Sains Setiap Sabtu dan Ahad 9 pagi sehingga 12 tengahari Pra Sekolah, Sekolah Rendah dan Sekolah menengah Berminat

    $12 (Avg Bid)
    Dijamin
    $12
    21 penyertaan

    Hi Darusalam,standing banner for Colibri

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    1 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1656 (Avg Bid)
    $1656 Avg Bida
    8 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    62 bida

    designing a flag Majelis Rasulullah

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    9 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan ...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    1 bida

    menerima design spanduk, banner, editing, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    5 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    Mendisain segala bentuk brosur, banner, logo, atau mengedit foto menggunakan photoshop, dengan kualitas terjamin, dan harga untuk kalangan menengah ke bawah

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    esain rumah,desain taman,desain perkantoran

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    ...photoshop . untuk design spanduk, banner, logo. kenapa saya membuka jasa ini, karna saya di kampus itu anggota PKL senat mahasiswa, dan saya sering mendapat bagian job di dokumentasi . dimana arti dokumentasi tersebut adalah,mengambil gambar saat acara menggunakan kamera SLR , dan selain itu juga membuat design spanduk,banner,dan brosur. berukuran A4.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    roll banner Tamat left

    menerima jasa percetakan salah satu contoh adalah : Roll up banner

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di t...tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di t...tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya akan membuat produk anda tampak begitu luar biasa, dengan gaya yang khas akan saya buatkan banner sponsor yang menarik.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    A website has to be built for an investment advisory [log masuk untuk melihat URL] basic content and pics are ready and only the designing has to be done and that's the reason we're looking for creative web designer who can present the website in its best and creative form.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    40 bida
    Ghost write ebook 6 hari left
    DISAHKAN

    I have all the information I need for the ebook it is based on nonfictional evidence so has to be well written. All information, quotes and sources will be provided. This will be about 8000 words. Final delivery in Microsoft word doc

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    39 bida

    add sold out banner

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Designing a screen design of front-page, category-page and product-detail-page. Building the shop theme based on the screen design and demo template All functions of the shop will be implemented so we only need resources in Photoshop, HTML, CSS, and Javascript. The Shop System is Lightspeed

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida

    Need help designing a logo for a new consulting company. I want it to be based on the plant that is included. I want it to look professional and simple. It will be for a data science website.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    79 bida
    Trophy icon building banner design 19 hari left

    I need a design for a 2...phone numbers can be changed later Submission must be an .ai file both banners should follow the same theme the building is of grey color, picture attached banner 1 size : 600x340 cm banner 2 size : 1200 x 276 CMYK not RGB for printing purposes needs to be eyecatching and has nice contrast with the color of the building

    $10 (Avg Bid)
    $10
    1 penyertaan

    I am a designer/creative director with a small design practice in NYC. I am designing a social media campaign for a prominent advertising awards organization. I need an illustrator for 3-4 illustrations in a style that is a sort of simple, line drawing (ultimately vector so I can change color, etc.). Something like the Casper mattress campaign but see

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    24 bida
    Trophy icon Design Logo and Stationary 19 hari left

    ...from the last 25 years and have worked for Top Architect firms in the industry. We operate our business with the aim of the undertaking and executing projects for Interior Designing services. We believe in offering our customers top-notch services for their valuable trust placed in us. Our Moto - "Your Home should tell the story of Who You Are and be

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    11 penyertaan

    I am a consultant looking for an assistant to help plan, organize, encode my file. Job description: encoding, designing powerpoint presentation data-entry, consolidating reports create a process/workflow other admin tasks Requirements proficient microsoft skills advanced skills in ms powerpoint Creative is a plus detail-oreinted

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    33 bida
    DESARROLLO DE SITIO WEB 6 hari left
    DISAHKAN

    ...parte de los usuarios Ø 18 secciones de navegación + 22 secciones internas. Ø Diseño personalizado (experiencia de usuario) Ø Maquetación del SEO Ø Mapa de usabilidad Ø Banner Rotativo 5 imágenes para home y secciones internas. Ø Portafolio de Servicios o productos Ø Integración del código de seguimiento Google Analytics /Reporte de ...

    $449 (Avg Bid)
    $449 Avg Bida
    15 bida
    Trophy icon Design a logo 2 hari left

    ...AUTOMATION We want a logo, and new typeface as we are re branding. We are are developing physical products in the mining sector and IoT. Our focus is on research and designing products that solve problems for out clients and streamline their operations. We have a few clients in the mining and resource sector. We want a logo that is simple and

    $35 (Avg Bid)
    $35
    19 penyertaan

    Hi, we are a Hanoi-based animation studio looking for a graphic designer with business insight to help us build branding for our company. The current job includes designing website layout and graphics; ebooks design but not exclusively. Hanoi-based freelancers are preferred as we are looking for someone who could come in once a week to discuss and exchange

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    25 bida

    I need someone to design a professional website banner using the below two headshots (C&D) into either a classic photo in front of a wall, office, or outside interacting with clients. Below are the specs: * Both men should be wearing suits * Minimum 1440x498 (240:83 ratio) Attached samples are only ideas - feel free to bring your own creativity

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    5 penyertaan