Designing banner posterpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    262,215 designing banner poster tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1213 - $2426
    $1213 - $2426
    0 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Hi Darusalam,standing banner for Colibri

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    1 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1656 (Avg Bid)
    $1656 Avg Bida
    8 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    62 bida

    designing a flag Majelis Rasulullah

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    9 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    1 bida

    malaysia product, tongkat ali and kacip fatimah. flavor most on malay style.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat 15 buah poster quotes dengan ukuran A2. Poster-poster quote ini akan dipergunakan sebagai penghias dinding ruangan sekaligus menjadi motivasi untuk orang yang melihatnya. Dalam poster ini berisi kata-kata (quote), foto orang dan nama si pencetusnya.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    6 bida

    Membuat berbagai macam Logo, spanduk, art design, clothing, banner promo

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    menerima design spanduk, banner, editing, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    mendesain selebaran/brosur/poster dimana user telah memiliki tulisan utama yang ingin disampaikan dalamnya..Estimasi penyelesaian min seminggu..

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Mendisain segala bentuk brosur, banner, logo, atau mengedit foto menggunakan photoshop, dengan kualitas terjamin, dan harga untuk kalangan menengah ke bawah

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    esain rumah,desain taman,desain perkantoran

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...photoshop . untuk design spanduk, banner, logo. kenapa saya membuka jasa ini, karna saya di kampus itu anggota PKL senat mahasiswa, dan saya sering mendapat bagian job di dokumentasi . dimana arti dokumentasi tersebut adalah,mengambil gambar saat acara menggunakan kamera SLR , dan selain itu juga membuat design spanduk,banner,dan brosur. berukuran A4.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    roll banner Tamat left

    menerima jasa percetakan salah satu contoh adalah : Roll up banner

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di t...tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di t...tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya akan membuat produk anda tampak begitu luar biasa, dengan gaya yang khas akan saya buatkan banner sponsor yang menarik.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Look : Terima Jasa Design : Graphic, Fashion , Logo , Website , Blogger , And Poster Harga Bisa Nego Contoh : [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    I have a word document with its content pasted from different sources and formats. The flow of the document is ready, however, the whole document needs to be formatted with the following: 1. Designed cover page - will provide template design required 2. Using the template to design the whole document 3. TOC with correct links 4. List of Figures and links 5. List of Tables and links 6. References a...

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    14 bida

    As I said in the title, what I need is a simple banner for a Facebook Page 820x360 pixels, detailing the next dates of our events. It needs to have an ¨ethnic style, mystical, example: South American Native / Mayan Pyramids / Amazonic Jungle¨ or something like that, one of our logos plus the info regarding the dates: ¨Summer dates May 24 - Psychédélice

    $11 (Avg Bid)
    $11
    1 penyertaan
    Trophy icon Simple logo design 4 hari left

    ...professional logo for my home renovation and construction business; "Adam White design & build" Our business is a residential construction and design company building and designing mid to high range homes. I have played around with a couple of ideas but haven't committed to a final design as of yet. Attached are a couple of concept logo we would like

    $131 (Avg Bid)
    Dijamin
    $131
    33 penyertaan

    ...idea is to use the game of memory to reinforce the self-esteem of children from 5 to 10 years old. We have already chosen 24 self-esteem phrases and the project consists of designing a drawing for each of the sentences. Examples of these phrases can be; I shine like the sun, I am cheerful, I choose to be happy, etc. It would also include the design of

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    21 bida

    I need some graphic design. 1 a2 . 1 fb post . 1 insta and 1 snap chat poster . all details are on the poster attached. final pics will be sent if u agree to the job and need it delivered within 2 hrs from time of start . payment will be done once satisfied. theme is 90s Party all logos and pics will be sent via mail .

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    12 bida

    ...variants of the ad. We will review our them and choose our favorite. 3) Now that we are happy with the design and animation creative, you can create the other ad formats: - Banner 468x60 - Half-Page 300x600 - Inline Rectangle - 300 x 250 - Large Leaderboard 970x90 - Leaderboard 728x90 - Mobile Leaderboard - 320x50 - Skyscraper - 120x600 - Small Square

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    10 bida

    I am looking for help designing a simple website in wordpress consisting of the following: -Simple, good looking home page with a menu, paragraph or two and a couple pics -Membership module which allows free access to the following (trying MemberMouse but open): --Member landing page --Page with link to computers they can order --Forum accessed after

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    32 bida
    Design a Poster 6 hari left
    DISAHKAN

    Design a team football poster similar to the one I had done for the team last year (see attached). Want a new look and feel. I have 20 boys photos. They need to be cut out and put in a tile each. This year I also have the coach to be included. New fonts, colours to give it a new feel. A new background image will be provided. Prefer this to be completed

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    44 bida
    Setup my Google Adwords 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I have a software agency and I need leads on websites, apps, digital marketing, graphics designing and other relevant departments. Need a specialist to setup campaigns.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Best of the West Pull Up Banner 2 hari left

    I need a pull up banner for a corporate awards ceremony. the final file must be submitted in .psd format with 300 dpi and be 33" wide x 80" tall. I have attached the logo. The website is [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    1 penyertaan

    Design a professional Banner, To be used for Online Display. Specifications and details in Private Message Pay is $15

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    24 bida

    I'm an excited uncle to be and am interested in getting a poster done in a comic book style. I'm thinking of having the two heroes in the cover be my sister and her boyfriend with some of their personality mixed in, he's a singer in a hard rock metal with that classic rocker rocker look and she's a goofy admin assistant that loves anything make up.

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    36 bida