Dhtml menu oracle portalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    286,086 dhtml menu oracle portal tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya nak anda buat interface login dan linkkan ke interface menu(interface nih biar ada pilihan makanan dan minuman). Selepas itu interface pengiraan order makanan dan minuman yang [log masuk untuk melihat URL] skali interface viewuser(iaitu nama,alamat,masa(jam) user buat pembelian).Dan yang viewuser ini,saya ingin anda linkkan ia ke database phymyAdmin..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    Tolong editin menu / link pada halaman di cshtml porject asp.net saya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    membuat portal berita ringan

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    14 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    8 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    2 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1989 (Avg Bid)
    $1989 Avg Bida
    5 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    2 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Buka aplikasi Photoshop di Komputer Anda Pilih File/New Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, car...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Cara memutihkan gigi di era saat ini memang cukup banyak cara mudah, praktis serta modern yaitu menggunakan bleaching gigi, dan juga dengan cara alami. Namun ada juga yang merasa tidak cocok menggunakan produk pemutih gigi (bleaching gigi). Cenderung ada efek rasa ngilu dan sakit gigi ketika menggunakan bleaching gigi bagi sebagian yang punya gigi sensitif. Jika ingin memutihkan gigi yang tan...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Fungsi untuk mencari nama file / motif di katalog tidak sempurna, saya mengingkan ketika mencari motif akan langsung di tampilkan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida
    Build a Website 6 hari left
    DISAHKAN

    Website needed with a few contact forms, simple membership, automatic payment portal set up through Stripe, MySQL database and setting up on an available VPS

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    45 bida

    I need to fix 2 news portal are not auto-updating the news build on Laravel framework. One of the news portal are not even loading. 1. [log masuk untuk melihat URL] 2. [log masuk untuk melihat URL]

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    17 bida

    Looking for Experienced Freelance WordPress Expert for Oliveboard. The Scope of activities to be done are mentioned below fo this website: [log masuk untuk melihat URL] Interested candidates can comment below. Install/update plugins to improve page speed and user experience - compression & cache plugins Add a floating table of content against each post Add links of important posts for each exa...

    $972 (Avg Bid)
    $972 Avg Bida
    59 bida

    Budget : 2000 INR It is a student-teacher hub website, where students can post their requirements for assignment help or class required. For example in : [log masuk untuk melihat URL] Also, they can approach the teachers and book classes with them like a gig in Fiverr . For example in : [log masuk untuk melihat URL] The main homepage also contains a menu of how it works, and some more. Please d...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida

    Attaching an RFP for a Branded Members Portal

    $15550 (Avg Bid)
    $15550 Avg Bida
    21 bida

    I have created an website but there is lot of design changes my website - [log masuk untuk melihat URL] And i want reference like this - [log masuk untuk melihat URL] All the page i want same as like this i already recreated same but if you check Design its not look good and responsive Now i want Web Designer Who can design / css code or html same as reference all the page which include ...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    18 bida

    Online portal for Mobile Recharge Service Provider All Types Of Recharges (SPECIAL, VALIDITY,3G & FLEXI) Mobile , DTH, Data Card, Insurance, Gas, Electricity Bills, Post-Paid, Prepaid Etc.

    $1340 (Avg Bid)
    $1340 Avg Bida
    7 bida

    Hello , we are in AGRICULTURE TOOLS BUSINESS - OUR FOUCS AREA IS SOLAR ZATKA MACHINE , SOLAR FENCING WIRE , INSULATOR , SOLAR PANEL , BATTERIES , AGRICULTURE BATTERY SPRAYERS AND ITS PARTS. We got inquiry from our various registered Portal , we need a person who can handle Lead and convert them into Customer. We work on commission + Incentive. To handle Inquiries we have CRM Software , with callin...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Build a job board portal. Must like the top in current market

    $218 (Avg Bid)
    $218 Avg Bida
    5 bida

    This website is a 10 page portal - meaning there are 10 pages that a user can visit. I have created a website that is fully functional, but is not mobile friendly. The site does the following - user logs in - user adds profile details (text and number based data types) - user uploads documents (images) - user presses buttons to confirm their membership - user can see a notifications page an...

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    72 bida

    We have an old money transfer portal based in Php ( Codeigniter ). Need someone to 1) Build New site re-using the same codebase. 2)Change Branding Whenever required. 3)Implement a new API for the panel. We have all files, databases from the old site.

    $509 (Avg Bid)
    $509 Avg Bida
    20 bida

    I need below changes in my website 1. Quiz answer is shown outside. It should be hidden. Quiz answer must be shown to logged in user after he completes the quiz. 2. Inside admin panel, I want registered users list. I want email when user registration happens 3. In front end, show old quiz below and latest above 4. Add new page and show 1. Quiz Name, 2. Attendees of this quiz, [log masuk untuk meli...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Hi Noor M. You undertook some work for me over a year ago on my website [log masuk untuk melihat URL] and I would like your help again. My current website isn’t working well on a mobile (menus not dropping down when viewing on my Apple phone)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Website Ideas for Ice Cream shop 9 hari left

    Hi! We need ideas for a simple but very cool wordpress website for out Ice Cream shop in Italy: SBAM Gelati The website sections will be the following: Homepage (some graphics, texts with our philosophy - delivery links at the end) Ingredients (text + some images to explain the ingredients of our Ice Cream Where we are (our story + where we are and delivery links) Collaborations (where w...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    2 penyertaan

    I need and simple proof-of-concept android app written in flutter that implements "facebook messenger like" floating chat head on top all apps. This chat head should keep running even if the app is killed. It should on click show overlay menu with few buttons and those buttons should correspond to custom callbacks set in dart code. The chat head icon should be customizable.

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    7 bida

    Need hindi content writer for my news website.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    10 bida

    We are a professional electric bike company who is special sell bike on amazon and Shopify. Here we want a part time employee who take respond for following mission: Job title: Overseas promotion in Dutch Job Responsibilities: 1. Responsible for the overseas promotion of the independent station's German site 2. Social media operation: Responsible for the establishment, promotion and operat...

    $7915 (Avg Bid)
    $7915 Avg Bida
    4 bida