Dhtml menu oracle portalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    262,705 dhtml menu oracle portal tugasan ditemui, harga dalam USD

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2049 (Avg Bid)
    $2049 Avg Bida
    7 bida

    Tolong editin menu / link pada halaman di cshtml porject asp.net saya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    membuat portal berita ringan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    7 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Memasukkan content dari web lama ke web baru dan troubleshooting plugin wordpress (sticky menu,dll)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    Portal lifestyle remaja umur 15 - 25 tahun

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mengerjakan apa saja yang berbau dengaan Graphic Design. Mulai dari design poster, menu makanan, brosur, banner, dan sebagainya.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    2 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1934 (Avg Bid)
    $1934 Avg Bida
    5 bida

    menambah salinan, menu tamplate pada cms joomla

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Buka aplikasi Photoshop di Komputer Anda Pilih File/New Setelah itu Ok. Maka akan muncul tampilahn dokumen baru Agar lebih mudah, alangkah baiknya kita menggunakan walpaper2 yang sudah ada, jadi nanti kita gabung beberapa wallpaper terus dimainkan blending options nya. Mainkan efek shadownya……… Kalau teman-teman sudah mendapatkan beberapa wallpaper yang ingin digabung, car...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Cara memutihkan gigi di era saat ini memang cukup banyak cara mudah, praktis serta modern yaitu menggunakan bleaching gigi, dan juga dengan cara alami. Namun ada juga yang merasa tidak cocok menggunakan produk pemutih gigi (bleaching gigi). Cenderung ada efek rasa ngilu dan sakit gigi ketika menggunakan bleaching gigi bagi sebagian yang punya gigi sensitif. Jika ingin memutihkan gigi yang tan...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh Pekerjaan Sebagai Penulis Lepas Untuk Website Sepak Bola atau Portal Pengalaman sempat menulis untuk [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL] Untuk Mengisi Waktu Luang , Bisa Bekerja Dalam Dead Line,

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Fungsi untuk mencari nama file / motif di katalog tidak sempurna, saya mengingkan ketika mencari motif akan langsung di tampilkan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Chat application in [log masuk untuk melihat URL]: The user enters the mobile application with their username and password, then selects an area from a list to start a chat, then the other person (who is the configured person of the area) also enters the application and can also select from a list of people and start a chat, then the user starts the chat with the person in the area. Consider the ...

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    6 bida
    Customized Captive Portal 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a local WIFI network with a web server running (without internet). When a new device (mobile, PC) connects to the network, I want to trigger the default browser to open automatically and load a page from the web server. This is similar to captive portals, such as Chilispot or Wifidog, but without the authentication. The firmware of the router is already flashed with DD-WRT.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    4 bida

    We need a redesign of our medical spa, looking for graphic designer who can create a great menu that works with our brand

    $1818 (Avg Bid)
    $1818 Avg Bida
    59 bida
    Build our app 6 hari left
    DISAHKAN

    Mobile app similar to setting up the alarm, with added functionality of selecting a video/media file to play at the time of the "alarm". On settings of the app, ability to view coach profiles. Signup & Login. External web app / portal to maintain coach profiles.

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    68 bida

    Aplicación chat en [log masuk untuk melihat URL]: El usuario ingresa a a la aplicación móvil con su usuario y clave, luego seleccionara de una lista un area para iniciar un chat, luego la otra persona(que es la persona configurada del area) entra tambien a la aplicación y tambien puede seleccionar de una lista de personas e iniciar un chat, entonces el usuario inicia e...

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    5 bida
    Build me an app/website 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a software for tablets similar to Ziosk. That allows customers to play games, view menu, view ads on a tablet that I will provide

    $1240 (Avg Bid)
    $1240 Avg Bida
    39 bida

    Não preciso de algo robusto, gostaria de um player que rode links m3u8 e que eu possa ter um menu pra trocar os canais... Ou seja um player IPTV simples.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Não preciso de algo robusto, gostaria de um player que rode links m3u8 e que eu possa ter um menu pra trocar os canais... Ou seja um player IPTV simples.

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    6 bida

    We're looking for a creative Audio Engineer to capture and mix the audio for our kids podcast, Into the Portal. Into the Portal is a family-focused podcast that tells an exciting adventure, and helps families discuss what we're teaching in our children's ministry at home. Each episode puts kids right in the middle of the action with our two characters, River and Dex, and takes them ...

    $4124 (Avg Bid)
    $4124 Avg Bida
    8 bida
    ubermenu install/configure 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to build an ubermenu similar to [log masuk untuk melihat URL] including submenus, mobile menu and wpml localized. we have a custom wordpress website, so please only reply if you can do it I need it done in a day. thanks!

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    11 bida

    1. Clean up [log masuk untuk melihat URL] - a website based on OceanWP. I believe some Appearance>Customize settings are not optimal due to inline CSS having been used. The inline CSS should be removed and replaced with standard CSS defined in various settings within Appearance>Customize. I created Inner-Guru.com... so if there is a bit of a mess, feel free to suggest better ways. 1a. Co...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    25 bida

    I need help on a small project based on a website build with Opencart 3.0.2.0 that to be made in 2-4 hours , not more as i need it asap tonight for my website to work it need , also don'tm plan spend more than 20 usd on this project , so only who is interesed and really know can do it in this buget / time to apply . Check my attached image for the modification i need to be made, also for futu...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    9 bida

    No "teams" aka resellers. Individual freelancer only. Read before bidding! 9 tasks and challenges: 1. Login and logo is blocked by navigation elements 2. created timestamp is altered each time a user 'like' or 'unlike' a post. not supposed to happen 3. increase minimum search characters to 3 4. remove menu bar from 2 pages and adjust spacing --- The rest of th...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    47 bida

    A simple dynamic website where search, menu, contact us, about us , feedback options are required. Page will contain a banner with 3-4 pics, and list of products (6 as of now). And later we can add, delete , update product. And email id also required with website domain name with Google suites.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    17 bida

    i need lead for the partner's END client Target Designations: cio / director IT / ceo / hr manager / IT managers all 5 AND only 5 must be there for each target organization Target organization : the partner's END client Target location : some specific cities of INDIA personal email and sms list with other fields as per docs and SAMPLE you have to PROVIDE a small SAMPLE before s...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    I need to build a very small python program Personal Expense tracker(just a small text based menu but without GUI or databases on anything that needs installation). User registration, user login, and choose the task to input expenses or income, checking the available balance are some of the key functions of this application and generate the monthly, yearly income/expense reports and view expenses...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    17 bida
    restaurant menu design 6 hari left
    DISAHKAN

    A new restaurant need their menu design. 1. Initial design and concept already exist. You just need to improve and extend it to full menu with all pictures. 2. All food pictures need to photoshop to best color and enchanced apperance so it looked delicious. 3. All item will need picture attached in the menu. 4. Logo of the restaurant already designed. Will send vector file. 5. No page limit. Dep...

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    88 bida

    Goal: My goal is to make a customer portal for placing skincare orders. This will be integrated with NetSuite as portal orders will be entered into NetSuite from the portal the customer enters their order on.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    32 bida