Digital artist contract work examplespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    283,437 digital artist contract work examples tugasan ditemui, harga dalam USD
    Mastahku Group Tamat left

    Bergerak Pada Bidang Digital Marketing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Kami Membuat sebuah website untuk menghubungkan murid dengan pengajar kursus. Kami ingin membuat sebuah marketing campaign untuk mencari 100 pengajar kursu...daerah, tarian daerah, ataupun lainnya. Pekerjaan yang kami minta adalah membantu kami dalam membuat tagline, kata2 menarik, dan konten marketing yang akan kami gunakan dalam digital marketing.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    5 bida

    hgvhsdbhjqasmbdejhd jhefvvdjehbdjehqbvdjewhbdjewqd ehgdvbjewhmbdujkqhbadj eqwhjdnbjehwmad ejhwrdjhewbdjebqjbdehjq

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    1 bida

    ...crowdsourching SYARAT-SYARAT *Terbuka kepada warga MALAYSIA sahaja * nama program harus kreatif dan bersifat global * Nama mestilah bersesuaian dengan konsep pendapatan digital * Nama program hendaklah tidak melebihi 4-5 patah perkataan * setiap penyertaan yang dihantar akan menjadi hak milik syarikat. * Nama adalah rekaan asli dan tidak meniru

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    10 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Jasa percetakan Digital Printing dan Menyewakan rangka backdrop portable

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    jasa percetakan digital printing dan penyewaan rangka backdrop portable

    $2 - $3500 / hr
    $2 - $3500 / hr
    0 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $71428 (Avg Bid)
    $71428 Avg Bida
    1 bida
    Camera Digital Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $71428 (Avg Bid)
    $71428 Avg Bida
    1 bida

    melakukan penginputan data secara digital dan melakukan analisa seperti peritungan dan pengoreksian dari data yang di input tersebut

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bisa melihat angka di timbangan dari gadget

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    ...kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL]

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.B...my fb (PM) Tajuk : CV application VJ cmylive (azreen) Anda perlu datang ke office Level 20, unit 20-08 , Menara K1 , Jalan Klang Lama Bawa laptop dan bawak sign contract untuk mulakan room/channel anda sendiri. Marketing dan promo akan dilakukan oleh pihak company. Asahlah bakat anda & berkerja online!

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    ...warna tersendiri, perkenalkan saya arfiantama pelajar sekolah menengah atas jurusan multimedia dapat memvisualisasikan aura anda dan memrosentasikan chkra anda kegambar digital lewat fhotosop, saya mengembangkan suatu teknik dengan menggabungkan nama anda,kecenderungan alam bwah sadar anda dan intuisi saya pribadi, teknik ini telah saya coba pada

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Saya i...seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis yang pernah dilakukan. Terima kasih

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    4 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    di zaman yang sangat canggih ini sebuah brosur digital sangatlah diperlukan untuk menunjang penjualan kita ke pasar asing

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    ...parts: PART 1 – CREATE THE AUREUS NUMMUS (the “AN”), A DIGITAL GOLD BACKED CRYPTOCURRENCY 1. Implement smart contracts a. Create & configure github repo and set up local repository b. Implement ERC-20 smart contract with fixed amount of coins + distribute function c. Implement ICO smart contract d. Write unit tests and perform dev-testing e. Create

    $21 - $179
    $21 - $179
    0 bida

    Hello, I've ready the script for recording. Total words 1,000. I need it urgently. please send me some samples of your demos. thank you

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    CreativeWriting 6 hari left

    Seeking a ghostwriter to produce a 400-600 word article for a small business and leadership national speaker blog. Blog Topic: SURROUND YOURSELF WITH PEOPLE WHO THIN...accompany the video for those who choose to read a summary instead of watching the video Will start as a one-time project, and with the right person, develop into an on-going contract.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    We are a SEO agency who sometimes handles design work/building clients sites. We don't have anyone in house so outsource the work. We hired a freelancer to design a site for us on shopify and they made a mess. We need someone who is a great designer, who understands font, spacing, sizing, layout etc and can fix this mess TODAY. Please only apply

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    31 bida

    ...should be [log masuk untuk melihat URL] and will be provided by upon contract. The top 2 letters in the logo should be 'RL'. It needs a unique similar to the logo attached (cut off and rounded letter). Work must be completed by the end of the 21st of June 2019. Please provide previous references in the space.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    65 bida

    We are an ICT Consultant company ...reactive to the contacts we receive from our customers and potential customers - Handle the relationship with these clients We will be able to offer a Long Term Freelancer Contract, part time or full time, an interesting basic salary plus commission per sales. IT/TLC sector knowledge will be a plus to consider.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...Press Release directly through their website contact us form (if that is not available, then submit by email). To be clear, Industry Trade Websites are websites that people who work in the particular Industry would read regularly to stay up to date with the Wine Industry. Websites that aren't Trade/News Websites and should NOT be listed are i. . wine

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    8 bida

    ...should be as per the logo I will give you my domain and web hosting details hence I only need to get the website designed. The assigned person will also have to update digital/written content on the website so please keep this thing in mind while calculating the costs. Interested people contact me on the below details with their sample works and

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    19 bida
    Trophy icon LOGO DESIGNS 6 hari left

    Looking designers to design a logo for company name “VALUESOFT INFO” who are into IT and digital technology services along with consulting business. Major points to watch: Need Modern look Should reflect company values Should reflect business pattern

    $71 (Avg Bid)
    $71
    0 penyertaan
    digital marketing manager 6 hari left
    DISAHKAN

    PLEASE READ PROJECT DESCRIPTION CAREFULLY BEFORE YOU SUBMIT YOUR BID I am looking for a digital marketing manager for some tasks , including : - online research - marketing projects analysis if you feel that you are up to this , please send your previous experiences along with your TARGETED FEES if you deliver results ... this can be a continuous

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    7 bida
    graffiti wildlife AI 6 hari left
    DISAHKAN

    I find the artist to create illustrator vector.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    49 bida

    I need a digital marketing team who can help in the marketing of my e-commerce [log masuk untuk melihat URL] from banglore is preffered more.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    16 bida

    Hello Everyone! I'd like to invite you to apply for my job. This is a long term contract and we need guys who can help our company. Please contact me: $K_pe: @lph@.W hangout: edbolivar198@[log masuk untuk melihat URL] what4app: +79089661916

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello Everyone! I'd like to invite you to apply for my job. This is a long term contract and we need guys who can help our company. Please contact me: $K_pe: @lph@.W hangout: edbolivar198@[log masuk untuk melihat URL] what4app: +79089661916

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello Everyone! I'd like to invite you to apply for my job. This is a long term contract and we need guys who can help our company. Please contact me: $K_pe: @lph@.W hangout: edbolivar198@[log masuk untuk melihat URL] what4app: +79089661916

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need some help with internet marketing and a professional digital marketer to help take my business to the next level and perform better on search engines and social media to generate customers and leads. I need help with SEO, SMO for my wordpress WooCommerce clothing store that sells womens modest clothing such as abaya, Hijabs, dresses and other

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    87 bida