Digital painting for the complete beginner pdfpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    242,107 digital painting for the complete beginner pdf tugasan ditemui, harga dalam USD
    Mastahku Group Tamat left

    Bergerak Pada Bidang Digital Marketing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Kami Membuat sebuah website untuk menghubungkan murid dengan pengajar kursus. Kami ingin membuat sebuah marketing campaign untuk mencari 100 pengajar kursu...daerah, tarian daerah, ataupun lainnya. Pekerjaan yang kami minta adalah membantu kami dalam membuat tagline, kata2 menarik, dan konten marketing yang akan kami gunakan dalam digital marketing.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    5 bida

    hgvhsdbhjqasmbdejhd jhefvvdjehbdjehqbvdjewhbdjewqd ehgdvbjewhmbdujkqhbadj eqwhjdnbjehwmad ejhwrdjhewbdjebqjbdehjq

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    1 bida

    ...crowdsourching SYARAT-SYARAT *Terbuka kepada warga MALAYSIA sahaja * nama program harus kreatif dan bersifat global * Nama mestilah bersesuaian dengan konsep pendapatan digital * Nama program hendaklah tidak melebihi 4-5 patah perkataan * setiap penyertaan yang dihantar akan menjadi hak milik syarikat. * Nama adalah rekaan asli dan tidak meniru

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Jasa percetakan Digital Printing dan Menyewakan rangka backdrop portable

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    jasa percetakan digital printing dan penyewaan rangka backdrop portable

    $2 - $3500 / hr
    $2 - $3500 / hr
    0 bida

    Mengubah sejumlah gambar

    $71428 (Avg Bid)
    $71428 Avg Bida
    1 bida
    Camera Digital Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $71428 (Avg Bid)
    $71428 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    melakukan penginputan data secara digital dan melakukan analisa seperti peritungan dan pengoreksian dari data yang di input tersebut

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat karya animasi digital art dengan segala kemampuan saya, meski belum begitu mahir, saya ingin membuat suatu art yang dapat dikenang oleh semua orang . Genre digital art biasanya bertema fantasi, namun saya ingin membuatnya dengan bertema animasi dan kehidupan sehari-hari. Semoga kalian menyukai seni aku.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    bisa melihat angka di timbangan dari gadget

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    ...warna tersendiri, perkenalkan saya arfiantama pelajar sekolah menengah atas jurusan multimedia dapat memvisualisasikan aura anda dan memrosentasikan chkra anda kegambar digital lewat fhotosop, saya mengembangkan suatu teknik dengan menggabungkan nama anda,kecenderungan alam bwah sadar anda dan intuisi saya pribadi, teknik ini telah saya coba pada

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Saya i...seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis yang pernah dilakukan. Terima kasih

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    di zaman yang sangat canggih ini sebuah brosur digital sangatlah diperlukan untuk menunjang penjualan kita ke pasar asing

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Digital Cut 6 hari left

    An Audio Video Production unit

    $9 - $21
    $9 - $21
    0 bida

    I’m looking for someone to take my fridge and washing machine to the tip. You will need your own truck or trailer.

    $21 - $175
    Tempatan
    $21 - $175
    0 bida
    Sales Assistance 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for a freelancer who has very good experience in promoting digital products. I need to know your suggestions that how you can promote and how much you will charge for it. Following is the link for the product and its details. Please check it carefully and get back to me. [log masuk untuk melihat URL]

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida
    Create professional biography 6 hari left
    DISAHKAN

    ...professional biography. highlights: - 10 years in digital marketing (since 2009) - managed big budgets - Travel, luxury industries - relationship with global media (vogue, forbes, travel & leasure, Artsy, National Geographic) - relationship with celebrities and influencers - Best instagram of the travel industry in 2018 with @azuliktulum - crm expert

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Create a book front cover image 7.5” x 9.25” that shows New TV Technologies and Services Main Book Focus - New TV Services Provided Over the Internet Cover Image needs to have multiple images that represent Internet TV, TV Ads/Commercials, TV Apps, Social TV, and Television Commerce (tCommerce). These images should be setup so they are associated

    $180 (Avg Bid)
    Dijamin
    $180
    0 penyertaan

    The work is to make an mysterious and minimalist design for a horror game's main menu, the main menu consists of two parts: - Background image. - Buttons. Background image: The background image idea is to be mysterious and simple. An example idea that might be good for the background image: A dark room wall, with weak bulb lamp or small window or

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    0 penyertaan

    I need this program developed for Mac in C language only. I am a beginner and have no idea how to create a menu. I need this done in 4-5 days for a project I am working on. Budget is $40. Requirements: This program must include if-else statement(s), do while loop(s), array(s) and user defined function(s). Structs and pointers are extra credit. This

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    7 bida

    ...I'm a beginner in the field of programming, and I start a course in sysadmin it is already 3 months so I'm new in the computer. In short I try to create a bot that can analyze word filters and @user and #hashtag on twitter for analysis and research. My goal is that my program uses python (script) to generate all the tweets that will have the ...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    I'm looking for some tech writers who are geeky and can write about Smart home automation. They should be able to write 500-1500 word articles on topics such as Smart Home security, Smart Lighting, Smart Temperature control, Smart Entertainment, Smart Visual displays, Smart digital appliances, Smart sensors, Smart gears, Smart hubs, and Smart voice

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    2 bida
    2D artist for children's book 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a illustator for doing children's book in digital painting about 20 draws before june 2019. size cover: 49.1 x 17.1 cm page: 25 x 16.5 cm No graphic designer needed, i want a real artist. i have sample on attached files.

    $631 (Avg Bid)
    $631 Avg Bida
    24 bida
    PDF to Excel 6 hari left

    Convert a PDF form into a useable Excel form.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    70 bida

    ...part of the JSON results in a blank page in our WordPress project, located in our own hosting. We pretend to show the JSON results similarly to the attached screenshots, however it is not necessary they look exactly the same. Feel free to use a WordPress plugin to show the results, if this is the best approach. The final result is only for...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    11 bida

    ...have the source code for a PowerPoint COM add-in that I need help finishing out. It will require a strong understanding of writing serial code for protection within the C# and Visual framework. The serial code is written but I need some help reverse engineering it in order to fully understand how it interacts with the launching/running of the add...

    $489 (Avg Bid)
    $489 Avg Bida
    8 bida

    Hello. We are...are just launching a new website for our B&B business. As I'm not a native English speaker, I'm looking for a native English speaking copywriter to rewrite the content on our website to make it more attractable to the visitors. The person/company I'm looking for preferable have some experience in similar project in the...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    39 bida

    I have a document for data extracting work Urgently

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    12 bida

    Convert a simple 3 page plain text pdf to Word. The converted Word doc must be editable.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    57 bida

    ...in UK. The Add-ins should be written in Excel VBA and using REST api published by UK Government for MTD (Making Tax Digital) VAT return. More information on VAT (MTD) API is available at [log masuk untuk melihat URL] The Add-ins process should be similar to [log masuk untuk melihat URL] The Add-ins should

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    ...that save thousands of dollars while helping the planet. We’re currently looking for an English native speaker copywriter with proven experience in creating persuasive content, to attract sales of our commercial service. The writing will be used in various printed and broadcasted materials, and also on digital announcements such as newsletters, social

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    14 bida

    I want to get my pdf document edit as there is some correction.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    38 bida

    I have 3 document for data extracting work Urgently

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    16 bida

    Name of the company: Concepto 360 Comunicaciones We are a company oriented to provide services of Advertising, Marketing, Communications and Social Networks, recently created as a venture in Venezuela; Our clients are local and international. We require different proposals of logos, with the name of the organization (Concepto 360 Comunicaciones), which

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    7 penyertaan

    I need a floor plan drawn from a pdf file i will provide. CAD drawing needs to be in 1/4"=1'-0" architectural scale and freelancer is to provide me with pdf of plan and Autocad file when completed.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    18 bida

    the guy holding the clip board in the background of this photo, is it possible to remove him?

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    43 bida