Direct deposit australian computer society karachipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    276,107 direct deposit australian computer society karachi tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Hi fitrahamira95, kami dari TLT PROPERTIES berminat menggunakan khidmat Cik sebagai Freelancer Content marketer kami. Syarikat kami beroperasi di Kuala Terengganu. Merujuk kepada lokasi Cik, kami berminat dengan tawaran freelancer Cik. Sekiranya Cik berminat, Boleh hubungi kami direct di 01112355174

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Kami dari Maxis Dealer yang menjual talian telco bulanan.

    $206 - $617
    $206 - $617
    0 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    Melakukan direct selling atau mengantar barang, melakukan sesuatu

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    1 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $249 - $24934
    $249 - $24934
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Sore bos, Aku Cuma mau minta tolong buat bantu deposit di freelancer.com... aku transfer ke rekening anda sebesar 420rb dan anda pekerjakan aku untuk 35 USD... Aku janji untuk memberi 5 bintang... terimakasih... Anda cukup membuka job untuk ku dengan bayaran 35 USD dan aku akan transfer ke rekening anda 420rb dan kmudian anda tinggal menutup job dengan membayar pekerjaanku sebesar 35 USD... Trim...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    i want to upload an old myob just invoices package onto my new computer. the program is MYOB Just Invoices 1,2 my new computer has Windows 10 which is not meant to recognise the Just Invoices program

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    1 bida

    Hi Zakariae B., I I need a little story for computer game in very weird and specific post-apocalyptic setting. Can we have a chat and see if it is something you can and are interested in doing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    3000 word (excluding references/bibliography) plagiarism free essay required in English, with Harvard referencing style needed by 27th of January. The topic is Public opinion, the topic provides the core concepts and theoretical insights for analysing public opinion and political participation. It provides the theoretical frameworks for understanding the nature of mass beliefs, political partici...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    1 bida
    Symantec Ghost 6 hari left
    DISAHKAN

    Need help configuring Symantec Ghost and server on the cloud to always have an image backup of my computer. Please explain if you have used this tool before. Please don't waste my time bidding if you have no experience with the tool.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Pay Rate $20-$25 Mon - Fri 9am - 12pm Duties: - preparing payroll to be processed - printing employee timesheets - adding employees worked hours - organizing timesheets in alphabeticall order - resolving payroll issues Qualifications: - Must have Highschool Diploma - Must pay attention to detail - Must be good with basic Math - Must be reliable -Must meet time sensitive deadlines -Must able to t...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    10 bida

    This is my latest graphic design work...VIsiting card design for Bakery product...Birthday cake,bread, fastfood etc./ all type of business card ..for beauty parlour females of uni sex....I can make all type of graphic job on computer in soft ware in coreldraw & photoshop...I am 30 year experiance in designing field. example ..Logo design, Advertisement Board,flex printing banner, packaging d...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    4 bida
    Content Writing 6 hari left

    Individuals will be responsible for assisting in meeting our daily goals for document attaching, while maintaining acceptable quality. Excellent verbal and written communication skills are critical. Computer skills are critical to the success of the position.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    17 bida

    This web site will allow users leave direct feedback regarding an uploaded document, the data will be updated in firebase and i will get an email notification after a customer fills the form. Users can comment on the document in their profile and i can view each individual customer profile. If you understand & can build this in a week let me know

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    49 bida

    We are Innovex Technologies Ltd, we manufacture and sell 4 types of Pipe Pushers. Please find attached our product sheets corresponding to our products. Below are the links to three of our competitors; [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] We have recently built our new website [log masuk untuk melihat URL] and we require an SEO to produce we...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    26 bida

    We are looking for a Full Stack Developer Python developer to join our engineering team and help us develop and maintain the Challenger systems. Full Stack Developer responsibilities include writing and testing code, debugging programs and integrating applications with third-party web services. To be successful in this role, you should have experience using server-side logic and work well in a te...

    $573 (Avg Bid)
    $573 Avg Bida
    18 bida

    we have published our app on android store and it has a crash whnever we have changed the target sdk from 28 to 29, a free lancer is required to fix this problem so that the app is running again, you will be logged into the desired computer remotely and fix the problem. this is the crash report from the store : [log masuk untuk melihat URL]: at [log masuk untuk melihat URL] ([log masuk untuk m...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    10 bida

    Having basic SEM in place in in website i would like to improve google results positioning. My website is basic (no direct transactions - No online shop).

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    24 bida

    Computer Science Literature Survey

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida

    At @zooprints we are a business currently delivering a range of personalised printed products. Two tasks need to be achieved for this project: (please no WordPress developers) All functions required are attached!! 1) Create design studio to allow customers to edit font and image - upload can come from local computer and database 2) Develop method for arranging studio design onto A4 PDF outline...

    $832 (Avg Bid)
    $832 Avg Bida
    31 bida

    Hi! I have a site local on my computer and need to make it live.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    34 bida
    lead generator -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    i have erp software for supermarket, Mobile shops /Computer/Electronic/FMCG Dealers, Retailers/ wholesalers/Manufacturers etc. and i need leads for it

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    I need an application that at the first access asks the user for a TOKEN* that must be stored in a file in the installation application folder. Application can be in any modern language that is compatible with windows and Linux. Tell me what language is your choice and why before we close this job. A windows service** or linux daemon: needs to be created every 5 min an request using  http ...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    4 bida

    Its a computer science related seminar work. i need a 20 page report . its about data streaming .

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Email client simple website and android APP We are in need of a solution for a email service for both web browser and app. Must include a logo icon for app. The app must have the ability to run advertising similar to the "email app for any email" by Craig park, with our adsense pub Id leaving room in the footer of each inbox email for our own direct sponsored ad signature. Like outlo...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    33 bida

    Webiste e-commerce cash on delevry credit card accpet debit card accpet visa Mastercard american Express paytm rupa all accpted all computerparts genuine with msi products seller

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    20 bida

    Seeking competent and creative virtual desktop architect to design and create a cloud-based virtual desktop infrastructure of machines that need to have access to google chrome with the ability to download chrome extensions as well as be able to download and execute applications downloaded from the internet. Would like to be able to run all 10 VMs at once from one desktop computer.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    4 bida

    Create a WordPress Plugin with the following function: Add automatic import of job postings on my site Please read the entire description carefully. Any questions should be clarified FIRST! You will only start with the job after you both agree to a partnership on freelancer.com Description of the project: Site technology: WordPress Theme used: Jobmonster ([log masuk untuk melihat URL])...

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    8 bida

    HI, we need B2B commerce marketplace mobile app. Pls bid for IOS, Android app + Laravel Backend + Mong DB architecture, with below listed functions. COMPANY ADMIN Dashboards Customers - Clients Customers - Leads HR - Employee List HR - Department HR - Designation HR - Attendance HR - Holiday HR - Leaves Work - Contracts Work - Projects Work - Tasks Work - Task Board Kanban Work - Task Cal...

    $2007 (Avg Bid)
    $2007 Avg Bida
    5 bida

    Our small charity needs an impact assessment report and I don't feel that we are internally equipped to do it ourselves. Also our work has very wide ranging impacts on society that we could be missing and not realise. I think an economist can help us show our impact to prospective donors and current supports, not to mention government and stakeholders. However we are a small charity so budget...

    $2265 (Avg Bid)
    $2265 Avg Bida
    22 bida